apriliacluj Postat Decembrie 19, 2024 Share Postat Decembrie 19, 2024 +1 !! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Decembrie 19, 2024 Autor Moderatori Share Postat Decembrie 19, 2024 Acum 8 ore, EarthFish a spus: Ok.Las vorba ca e unul ,similar,diponibil in Cluj Un mare multamn fain. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 11 Autor Moderatori Share Postat Ianuarie 11 Motocicleta-i la vanzare in continuare,la pretul de 2.800 de euro. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
decanu Postat Ianuarie 11 Share Postat Ianuarie 11 Acum 3 ore, Kristian a spus: Motocicleta-i la vanzare in continuare,la pretul de 2.800 de euro. Bine de știut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 11 Autor Moderatori Share Postat Ianuarie 11 1 oră în urmă, decanu a spus: Bine de știut Momentan sunt si eu inca in Cluj.In principiu,si daca nu is si vrei sa vii sa o vezi,ma anunti si apar in zona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Ianuarie 27 Share Postat Ianuarie 27 Vin eu sa o vad. Dacă îmi place, facem actele pe loc Când te aranjează? Pe pm un tel! Constantin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 28 Autor Moderatori Share Postat Ianuarie 28 Acum 16 ore, Constantin a spus: Vin eu sa o vad. Dacă îmi place, facem actele pe loc Când te aranjează? Pe pm un tel! Constantin Da,desigur. Ai pm. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Pana la urma…? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 27 Autor Moderatori Share Postat Februarie 27 Pana la urma, @Constantin vrea sa vina pe scuter sa vada ce&cum legat de Van Van,dar se pare ca vremea tine cu el abia de azi incolo,caci se incalzeste. Oricum anuntul e valabil pana in 31 martie 2025,dupa care in principiu,o retrag de la vanzare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 2 ore, Kristian a spus: Pana la urma, @Constantin vrea sa vina pe scuter sa vada ce&cum legat de Van Van,dar se pare ca vremea tine cu el abia de azi incolo,caci se incalzeste. Oricum anuntul e valabil pana in 31 martie 2025,dupa care in principiu,o retrag de la vanzare. Sau pus la un pret mai redus/ negociabil - poate cineva va fi hotarat sa o achizitioneze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 27 Autor Moderatori Share Postat Februarie 27 Acum 49 minute, sprike a spus: Sau pus la un pret mai redus/ negociabil - poate cineva va fi hotarat sa o achizitioneze Cam care ar fi dupa tine,acel pret redus/negociabil? Da-mi raspunsul dupa ce te uiti pe linkul de mai jos,la alte Van Van-uri sub 5000 km,de an nu spun nimic desi e important si ala: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ml=1000%3A5000&ms=23600%3B%3B%3BRV+125+Van+Van&ref=srp&refId=a4c26507-2659-8e26-bd31-2dd89e2b2aeb&s=Motorbike&sb=rel&vc=Motorbike Si sa nu imi spui ca,suntem in Romania si avem salarii in lei,ca de acolo si diferenta fata de al meu. Un exemplu pe Italia,din acelasi an,cu 1000 km in plus: https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/van-van-rv-125/van-van-rv-125-2006-17/9638711 In Romania,in momentul de fata,nu este niciuna la vanzare,de unde si linkurile de mai sus din Germania si Italia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Lumea vrea ieftin. Iar dacă e ieftin, se dorește reducere. Dacă dai cu reducere, vor transport gratis. Întrebarea e dacă cei care vor aceste lucruri știu ce-a zis Vadim... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 39 minute, Kristian a spus: Cam care ar fi dupa tine,acel pret redus/negociabil? Da-mi raspunsul dupa ce te uiti pe linkul de mai jos,la alte Van Van-uri sub 5000 km,de an nu spun nimic desi e important si ala: https://suchen.mobile.de/fahrzeuge/search.html?isSearchRequest=true&ml=1000%3A5000&ms=23600%3B%3B%3BRV+125+Van+Van&ref=srp&refId=a4c26507-2659-8e26-bd31-2dd89e2b2aeb&s=Motorbike&sb=rel&vc=Motorbike Si sa nu imi spui ca,suntem in Romania si avem salarii in lei,ca de acolo si diferenta fata de al meu. Un exemplu pe Italia,din acelasi an,cu 1000 km in plus: https://www.moto.it/moto-usate/suzuki/van-van-rv-125/van-van-rv-125-2006-17/9638711 In Romania,in momentul de fata,nu este niciuna la vanzare,de unde si linkurile de mai sus din Germania si Italia. Nu o mai vinde; Toți vor pomana eventual sa o dai gratis sa o aduci pe roti pana acasa la vanzator cu rezervorul plin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 27 Share Postat Februarie 27 Acum 10 ore, Kristian a spus: @Constantin vrea sa vina pe scuter sa vada ce&cum legat de Van Van Sunt curios ce ynventează ca să se întoarcă (,) cu amândouă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Costum carenă a inventat, face acum costum geamăn, ca Iron Man. Sau înjghebează un căruț, să pună moto pe el și să-l tragă după scuter. Bine, asta dacă se ține de cuvânt și chiar vine să vadă moto, că și pe mine m-a lungit unul vreo 6 săptămâni că vine să o ia, dar nu mai are timp. Jur, omul m-a făcut neserios după ce i-am spus că s-a vândut, deși nu mi-a lăsat acont, doar promisiuni. Doar nu era să-i spun celui care a venit in curte că nu i-o dau, că eu am vorbit cu X și îl tooooot aștept că vine. Nu bat apropouri, povestesc o întâmplare reală, păcat că nu mai am discuția (telefon schimbat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 primul venit si pus banii pe masa, primul servit! restul e poveste.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 La fel și la mine, în special valabil pentru persoanele pe care nu le cunosc (mai) deloc. Cu avans se schimbă treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Sfat: dacă rezervați un obiect în baza unei sume primite și faceți o hârtie de mână, scrieți "arvună" și nu "avans" și specificați data la care se reține suma dacă nu se finalizează tranzacția! Nu mă întrebați cum am învățat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 30 minute, ENEOS a spus: Sfat: dacă rezervați un obiect în baza unei sume primite și faceți o hârtie de mână, scrieți "arvună" și nu "avans" și specificați data la care se reține suma dacă nu se finalizează tranzacția! Nu mă întrebați cum am învățat... Cum ai învățat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Februarie 28 Autor Moderatori Share Postat Februarie 28 Acum 11 ore, Lucian_M a spus: ... dacă se ține de cuvânt și chiar vine să vadă moto, că și pe mine m-a lungit unul vreo 6 săptămâni că vine să o ia, dar nu mai are timp. Jur, omul m-a făcut neserios după ce i-am spus că s-a vândut, deși nu mi-a lăsat acont, doar promisiuni. Doar nu era să-i spun celui care a venit in curte că nu i-o dau, că eu am vorbit cu X și îl tooooot aștept că vine. Nu bat apropouri, povestesc o întâmplare reală, păcat că nu mai am discuția (telefon schimbat). La fel m-a aburit si foxu de cand l-am scos la vanzare ca vine sa-l ia,cam de vreo 2 ani.Nu are rost sa intru in detalii... Si doar mi s-a spus de pe forum in privat -de la fix 3 persoane ce-l cunosc pa viu- sa nu-mi fac treaba cu el,dar am spus ca toti merita o sansa. Oricum,nu mai are importanta subiectul pentru el. Acum 20 ore, sprike a spus: Nu o mai vinde; Toți vor pomana eventual sa o dai gratis sa o aduci pe roti pana acasa la vanzator cu rezervorul plin Normal ca nu o mai vand dupa 31 martie 2025. Pentru pomana,recomand locul din fata cimitirului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Greu de crezut ca o sa vina ynvatatorul si ynventatorul. Nu are autostrada de la Bucuresti la Cluj Napoca. Pacat de motor, e ceva de colectie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 Acum 7 ore, Kristian a spus: La fel m-a aburit si foxu de cand l-am scos la vanzare ca vine sa-l ia,cam de vreo 2 ani.Nu are rost sa intru in detalii... Si doar mi s-a spus de pe forum in privat -de la fix 3 persoane ce-l cunosc pa viu- sa nu-mi fac treaba cu el,dar am spus ca toti merita o sansa. Oricum,nu mai are importanta subiectul pentru el. Normal ca nu o mai vand dupa 31 martie 2025. Pentru pomana,recomand locul din fata cimitirului. ce mai,numai tepe am dat. ma mir ca doar 3 au dat din casa:) Ce aveti mai cu domn' profesor? Sa dea Dumnezeu sa ne dam si noi pe mobre cand vom ajunge la "kilometrajul" ala! Doamne ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Flying Dutchman Postat Februarie 28 Share Postat Februarie 28 1 hour ago, foxbat said: cand vom ajunge "Daca" este cuvantul potrivit. Inca o data, @Kristian, nu o vinde pe nimic, e pacat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jebelu Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Acum 12 ore, foxbat a spus: ce mai,numai tepe am dat. ma mir ca doar 3 au dat din casa. ... Te faci ca nu intelegi. Vanzatorului i s-a sugerat sa isi vada de treaba legat de tine, iar el le-a spus ca meriti o sansa. Dar se pare ca ceilalti au avut dreptate, prin ce i-au spus vanzatorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Deci tu erai aia de ai fost avocat acuzarii la divort. De cand vroiam sa te intalnesc. Si chiar meritam o sansa Vrei tu sa iei VanVan ul si ti-am luat eu sansa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate