Jebelu Postat Martie 1 Share Postat Martie 1 Ravi de vous rencontrer ! Ca sa intelegi ca nu mi-ai luat nicio sansa, am sa iti spun o mica poveste. In 2011 cand aveam Yamaha TW 125 Trailway, m-am dus la cea mai apropiata reprezentanta Suzuki sa vad/incerc un Van Van, ca si termen de comparatie. Concluzia a fost ca, inafara de aspectul mai spre enduro al TW-ului, ciclistica, acceleratia, etc sunt identice cu ale TW-ului in proportie de 98-99%. Asa ca, daca as fi vrut Van Van, l-as fi luat atunci. In momentul de fata, una din cele 2 motociclete care le am (DR 125) imparte acelasi motor cu Van Van-ul acesta. Deci chiar nu doresc sa cumpar Van Van-ul. Pozele de mai jos le pun ca sa vezi ca vorbesc in cunostinta de cauza. Sa nu uitam, toti meritam o sansa, dar cand o primim, trebuie sa o stim aprecia, nu sa-i dam cu laba piciorului. Toate cele bune1 Sa ma scuze initiatorul topicului, daca considera cele scrise mai sus off topic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Martie 1 Autor Moderatori Share Postat Martie 1 Acum 16 ore, foxbat a spus: ce mai,numai tepe am dat. ma mir ca doar 3 au dat din casa:) ... Acum 14 ore, The Flying Dutchman a spus: "Daca" este cuvantul potrivit. Inca o data, @Kristian, nu o vinde pe nimic, e pacat. Repet,nici vorba sa o dau sub pretul scris pe topic,in urmatoarele 30 de zile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Luni la 09:56 Share Postat Luni la 09:56 no, a venit caldura si primavara! noutati, vine domn' profesor dupa ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 10:21 Autor Moderatori Share Postat Luni la 10:21 Deocamdata niciun semn,poate nu a ajuns caldura si in Sud. AMR 21. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat Luni la 11:24 Share Postat Luni la 11:24 Am postat si eu pe fb, hai sa ajunga pe maini bune, daca tot pleaca din maini bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Luni la 11:38 Autor Moderatori Share Postat Luni la 11:38 Multamn fain Robi,domn ca de obicei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate