Sari la conținut

Rulment colivie ,,plastic" NJ 209 C3

turanoid
 Share

Postări Recomandate

Stimabili,după cum se vede in scurta video-ilustratie(zecimile menționate sînt in inch)rulmenții arbore cotit se cer afara.Foarte recunoscător că nu s-au kakat pe ei în timpul mersului.

A pus cineva pe arbore rulmenți cu colivie non-metalica?Mă uit la un kojo Nj209 ETVP C3...nici nu vad pe site cu colivie metal.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda...parca pe eticheta scria -30 +120...oricum tot din fîș topit o fi poliamida asta,nu rezista mult timp la cotonogeala radiala de care are parte acolo.Am găsit de la Nachi cu colivie alama/zice aplicație feroviară...da tre să-mi vând roata fata,sa l cumpăr.

Link spre comentariu

La 02.12.2024 la 12:25, turanoid a spus:

Stimabili,după cum se vede in scurta video-ilustratie(zecimile menționate sînt in inch)rulmenții arbore cotit se cer afara.Foarte recunoscător că nu s-au kakat pe ei în timpul mersului.

A pus cineva pe arbore rulmenți cu colivie non-metalica?Mă uit la un kojo Nj209 ETVP C3...nici nu vad pe site cu colivie metal.

Esti sigur ca nu e volanta slaba? Ar trebui sa controlezi, se mai intampla...

La arbori si la biele am vazut doar rulmenti cu colivie metalica, si la rusesti si la japoneze.

Link spre comentariu