Pandy Postat Miercuri la 11:15 Share Postat Miercuri la 11:15 Oficial intrata si in conturile fiecaruia de pe ghiseul, aceasta taxa a sectorului 4 incepe sa ridice semne de intrebare. Anul asta nu m-am uitat, dar in trecut, daca aveai deja o masina, trebuia sa platesti locul de motocicleta (taxa similara cu a masinii) plus extra taxa de opulenta. In 2025 ai ajunge sa platesti 628*2+595. Am cautat detalii, dar nu am gasit ceva concret…Caut sa aflu daca platesc acea taxa speciala, unde si unde cum pot parca. Mai bine platesc 540 lei decat 628+595… Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Miercuri la 12:04 Share Postat Miercuri la 12:04 Acum 48 minute, Pandy a spus: Oficial intrata si in conturile fiecaruia de pe ghiseul, aceasta taxa a sectorului 4 incepe sa ridice semne de intrebare. Anul asta nu m-am uitat, dar in trecut, daca aveai deja o masina, trebuia sa platesti locul de motocicleta (taxa similara cu a masinii) plus extra taxa de opulenta. In 2025 ai ajunge sa platesti 628*2+595. Am cautat detalii, dar nu am gasit ceva concret…Caut sa aflu daca platesc acea taxa speciala, unde si unde cum pot parca. Mai bine platesc 540 lei decat 628+595… Ce scrie la detalii acolo? Taxa speciala pentru dezvoltare urbana, adica ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Miercuri la 13:22 Autor Share Postat Miercuri la 13:22 Nu ai hyperlink catre ceva. E taxa mult discutata prin presa. Daca ai autovehicul si nu ai loc de parcare ai de plata acesti 540 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nguyen Postat Miercuri la 13:38 Share Postat Miercuri la 13:38 (editat) Daca nu puneti mana pe topoare astia o sa va fwta si in cwr... Editat Miercuri la 13:40 de Nguyen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 14:57 Moderatori Share Postat Miercuri la 14:57 Acum 1 oră, Pandy a spus: Nu ai hyperlink catre ceva. E taxa mult discutata prin presa. Daca ai autovehicul si nu ai loc de parcare ai de plata acesti 540 lei. Inseamna ca ai platit o parcare in avans,deci tehnic,poti s-o parchezi oriunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Miercuri la 15:07 Autor Share Postat Miercuri la 15:07 (editat) Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Editat Miercuri la 15:08 de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Miercuri la 15:26 Share Postat Miercuri la 15:26 Acum 18 minute, Pandy a spus: Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Bun intrebarea mea este urmatoarea: eu am inchiriat un loc de parcare (contract de inchiriere) -> asta se pune sau tot platesti taxa? Mare mi-e mirarea sa nu introduca si restul de sectoare cretinitatea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 15:29 Moderatori Share Postat Miercuri la 15:29 Acum 20 minute, Pandy a spus: Nu. Este o taxa nou introdusa de la 01.01.2025 pentru sectorul 4. Orice proprietar de autovehicul este obligat sa plateasca acesti 540 lei daca nu ai un loc de parcare oficial. Am inteles,tu nu ai inteles.Deci daca ai loc de parcare platit,nu mai platesti,daca nu ai loc,platesti taxa vietii.Deci ai platit cu alte cuvinte,acel loc in care o lasi in fiecare zi,indiferent unde gasesti loc de parcare. Nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Miercuri la 15:51 Share Postat Miercuri la 15:51 Nu sunt din 4 dar eu nu inteleg de ce trebuie sa platesc asa ceva daca am curte si tin masina in ea. Ca am inteles ca asa e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat Miercuri la 20:06 Autor Share Postat Miercuri la 20:06 Acum 4 ore, Kristian a spus: Am inteles,tu nu ai inteles.Deci daca ai loc de parcare platit,nu mai platesti,daca nu ai loc,platesti taxa vietii.Deci ai platit cu alte cuvinte,acel loc in care o lasi in fiecare zi,indiferent unde gasesti loc de parcare. Nu? Da, daca ai un loc de parcare platit, nu vei plati acea taxa. Este un loc clar, nominal, pentru care ai un contract. Nu o poti lasa oriunde. Dar cazul meu, daca ai o masina (cu loc de parcare platit) si o motocicleta (fara loc de parcare platit) am de achitat acea taxa de 540. Ce nu mi-e clar e ce fac cu motocicleta dupa ce platesc taxa. Unde am voie sa o parchez. Ca mai am optiunea de a lua de la primarie loc pentru motocicleta, acelasi tarif ca la masini, + tariful suplimentar pentru loc multiplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Miercuri la 20:07 Moderatori Share Postat Miercuri la 20:07 Asta iti spuneam,ai platit,o lasi unde vrei.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Noua taxa este de viss . Remorca + utv care sunt la tara + mobra .....am de plata inca 1620 lei ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă 1 oră în urmă, 3.14 a spus: am de plata inca 1620 lei La banii tăi nici nu se simte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă In urma succesiunii sunt coproprietar (3/8) al unei masini care e parcata pe loc platit (parcare de resedinta) si mi-a venit si mie de plata aceasta taxa. Deci, o masina, doi proprietari, aceeasi adresa, unul plateste locul de parcare si celalalt taxa. Foarte tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dab Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Mai multe informatii de la Daniel Baluta: https://www.facebook.com/danielbalutaprimar/posts/pfbid033Bjgx1NpVGrcXKWVWjeEGUj3B1v7JVXhgKXRmgHcpkpJVnnEGAQ7qQak6BJXEU3Ql Si hotararea pentru cine vrea sa o studieze in detaliu: https://ps4.ro/wp-content/uploads/2024/12/H_272-af.pdf?fbclid=IwY2xjawHsj5VleHRuA2FlbQIxMAABHVaHPuQGnPDDSSjJP8_n86jnH0XkMaJAtKSeQczP2uin8pYdTLcXzCslvw_aem_6aesdyR-asewhDubm_EZpg Intrebarea mea este un pic diferita: detin loc de parcare pentru masina, masina mea este un Ford Fiesta (3.97m lungime), motocicleta un VFR800 (0.75 m latime), ambele vehicule au loc in locul de parcare platit. Demonstrez simplu, schita, poza, ma baga cineva in seama? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pandy Postat 17 ore în urmă Autor Share Postat 17 ore în urmă (editat) Am facut asta toata partea a doua a anului trecut. Doar ca motorul il parcam perpendicular pe masina, in spatele ei. Nu s-a interesat nimeni de sanatatea mea. Conform articolului, se pare ca putem parca aproape oriunde in spatiile primariei, fara plata taxei. Un fel de ce se intampla la S3 cu locurile nominale si nenominale. Editat 17 ore în urmă de Pandy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Daniliuc Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Cei care aveți loc în curte, puteți depune o declarație pe proprie răspundere ca parcați vehiculul în curte și nu pe domeniul public. Căutați în site-ul S4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 11 ore în urmă Share Postat 11 ore în urmă 2 hours ago, Mihai Daniliuc said: Cei care aveți loc în curte, puteți depune o declarație pe proprie răspundere ca parcați vehiculul în curte și nu pe domeniul public. Căutați în site-ul S4 Trebuie sa demonstrezi ca ai un loc dedicat parcarii . Adica ...daca ai 5000 mp de curte dar nu ai un loc intabulat ca parcare , platesti . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sprike Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă (editat) 1 oră în urmă, 3.14 a spus: ...... dar nu ai un loc intabulat ca parcare , platesti . Nu cred ca e chiar asa - Daca faci dovada, printr-o declaratie scrisa cu toate datele imobilului din care sa rezulte ca ai un loc curtea casei, nu este suficient ? Atasat ca anexa la declaratie schita cadastrala a imobilului sau un extras de CF de informare actualizat la zi Editat 10 ore în urmă de sprike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat 9 ore în urmă Moderatori Share Postat 9 ore în urmă Ma intreb si eu,ca unul ce nu are numere de B de sector 4,cei care isi fac veacul cu masini pe alte judete,nu ar trebui si ei impozitati?Nu este asta o taxa discriminatorie? Zic si eu asa,desi nu am treaba cu B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă 3 hours ago, sprike said: Nu cred ca e chiar asa - Daca faci dovada, printr-o declaratie scrisa cu toate datele imobilului din care sa rezulte ca ai un loc curtea casei, nu este suficient ? Atasat ca anexa la declaratie schita cadastrala a imobilului sau un extras de CF de informare actualizat la zi Tu poti sa crezi ce vrei ...deocamdata , de la primarie nu am putut obtine decat : nu platti si mai asteptati putin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate