Sari la conținut

Taxa speciala pentru dezvoltare urbana

Postări Recomandate

Acum 14 minute, Jebelu a spus:

Nu, sunteti contabili. 

Si, este bine sau rau? :crack: Una peste alta :) , eu unul consider ca daca esti proprietar pe un apartament (sau chirias cu acte in regula) ai dreptul sa ceri acces la un loc de parcare / locatia respectiva ..... sint deplasat?

PS. Cind am fost corect si mi-am schimbat CI-ul din B in IF a durat 6 luni mutarea fiscala pe ilfov, nu-ti poti imagina ce implicatii a avut pentru noi ..... ci/permise/taloane + acte PF. N-am sa reiau "procesul" indiferent de situatie (sau ce spune @Nguyen), chiar daca am mai multe locatii (in propriatate) pe B fata de IF.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 115
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

La 22.03.2025 la 15:55, Contabil a spus:

Si, este bine sau rau? :crack:...

Nu stiu, eu doar incercam o glumita nevinovata. Atat doar. 

Link spre comentariu

La 22.03.2025 la 13:32, Contabil a spus:

@Nguyen Si eu si sotia am fost nascuti/crescuti in B, prima noastra casuta construita de noi a fost in IF, avem +3 proprietati in B ..... sintem tarani sau ce? :crack:

Daca ai fost fost nascut si crescut in Bucuresti ramai bucurestean si daca te muti la Paris cu acte in regula. Bine, mai exista o nuanta care poate fi interpretata in fel si chip, parintii de unde sunt?

Link spre comentariu

Acum 5 ore, Jebelu a spus:

Nu stiu, eu doar incercam o glumita nevinovata. Atat doar. 

👌:)

Acum 5 ore, Nguyen a spus:

Daca ai fost fost nascut si crescut in Bucuresti ramai bucurestean si daca te muti la Paris cu acte in regula. Bine, mai exista o nuanta care poate fi interpretata in fel si chip, parintii de unde sunt?

B/IF , dar au trait toata viata in B. Oricum nu conteaza asta pentru mine, atit timp cit ai resedinta (ccu acte) undeva, gasesc oportun sa si poti parca acolo. :) 

Link spre comentariu

Acum 5 minute, shashka a spus:

Dar ce e asa de special sa fii bucurestean? Sau ma rog, aproape bucurestean?

E la fel de special cu a fi pitestean daca esti de-al locului, ai autoritatea morala sa emiti pretentii.

Link spre comentariu

Acum 15 ore, shashka a spus:

Genul asta de axiome, daca nu-s reale, sunt absurde...

Absurd e sa nu mai poti trai in localitatea in care locuiesti pentru ca este invadata de tot felul de indivizi. Crezi ca londonezii traiesc mai bine dupa ce au devenit minoritari in Londra? 

Link spre comentariu

Acum 25 minute, Nguyen a spus:

Absurd e sa nu mai poti trai in localitatea in care locuiesti pentru ca este invadata de tot felul de indivizi. Crezi ca londonezii traiesc mai bine dupa ce au devenit minoritari in Londra? 

Noroc ca nu avem si extrateresti. Sau poate avem... acoperiti... 

Link spre comentariu

Si nu primesti explicatii clare. 

Inca astept raspuns de ce a trebuit sa platesc pentru a 3-a masina in conditiile in care a fost vanduta in ianuarie. (Am platit o luna intreaga desi pe 11 am solicitat scoaterea din evidenta). In martie inca aveam diferenta de taxa. 
Am decis sa o platesc de teama sa nu pierd locul de parcare, dar tot nu am primit raspuns solicitarilor. 

Link spre comentariu