ENEOS Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Se pare că vom avea anul ăsta o expoziție moto! https://expomoto.ro/?fbclid=IwY2xjawHrkudleHRuA2FlbQIxMQABHVIXYHe9oYVCDLKgeqAzkhJKNTASWHl4HrxWeXD8XoUf3iCmPGidmPH39w_aem_4gu5jZAf_W2O0CYClKUXFw&sfnsn=wa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 #partikip? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 frumos. chiar asteptam sa reinceapa expozitiile moto cu vanzare. eu vin sa imi completez echipamentul si sa vad de vreun scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Vino, ca or sa fie mai scumpe decat acum in magazinele de profil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 8 Moderatori Share Postat Ianuarie 8 Acum 50 minute, mony a spus: frumos. chiar asteptam sa reinceapa expozitiile moto cu vanzare. eu vin sa imi completez echipamentul si sa vad de vreun scuter. Ti manca de vreo tura cu scutecu'? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Acum 16 minute, Kristian a spus: Ti manca de vreo tura cu scutecu'? Da, dar de data asta o sa fie cu motorul... poate anul viitor sa imi iau alt scuter (ca nu merita sa il repar pe "furia galbena") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Moderatori Kristian Postat Ianuarie 8 Moderatori Share Postat Ianuarie 8 Acum 2 minute, mony a spus: Da, dar de data asta o sa fie cu motorul... poate anul viitor sa imi iau alt scuter (ca nu merita sa il repar pe "furia galbena") Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat Ianuarie 8 Autor Share Postat Ianuarie 8 Acum 2 ore, DonFlamingo a spus: #partikip? Eu m-am înscris acolo pt bilet la preț redus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat Ianuarie 8 Share Postat Ianuarie 8 Și eu. Sper sa nu mă trezesc că rămân cu biletul și anulează ăștia bâlciul după ce strâng lozul de la fraieri ... ca la alegeri gen Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoADN Postat ieri la 03:52 Share Postat ieri la 03:52 La 08.01.2025 la 23:55, Kassu a spus: Și eu. Sper sa nu mă trezesc că rămân cu biletul și anulează ăștia bâlciul după ce strâng lozul de la fraieri ... ca la alegeri gen te asigur ca nu se va întampla asta expomoto.ro este aici pentru a ramane nu pentru a da tepe. Sper ca ai auti de motoADN, de faptul ca noi am pus bazele programului rabla moto sau ca noi am pus umarul la aparitia legii 125B ... toate proiectele noastre au fost posibile cu multă muncă si cu suport din partea comunității moto ... avem petiții semnate de către 10k de motociliști, si nu ne vom opri aici EXPO MOTO București este cel mai nou proiect motoADN la care am reusit sa aducem toti marii importatori de moto din romania ( vezi lista in site) si mai toate magazinele de moto ( vezi lista in site) .... la această expoziție vom lansa în curând cea mai mare petiție moto si sper sa avem iarasi suportul vostru. La 08.01.2025 la 23:16, ENEOS a spus: Eu m-am înscris acolo pt bilet la preț redus. Sper ca ai reusit sa il si cumperi .. aseara am trimis email catre toti cei care s au înscris în lista de asteptare. daca nu ai facut-o încă atunci grabește te pentur ca oferta este limitata. ai detalii pe site expomoto.ro La 08.01.2025 la 20:40, ENEOS a spus: Se pare că vom avea anul ăsta o expoziție moto! https://expomoto.ro/?fbclid=IwY2xjawHrkudleHRuA2FlbQIxMQABHVIXYHe9oYVCDLKgeqAzkhJKNTASWHl4HrxWeXD8XoUf3iCmPGidmPH39w_aem_4gu5jZAf_W2O0CYClKUXFw&sfnsn=wa multumim pentru mesaj si ne bucurăm să vedem că există oameni entuziaști .. noi suntem motocicliști de multi ani și ne place să călătorim. Am vazut cu toții ca expozițiile moto apar în țările de pe langă noi dar la noi încă nu așa că am zis se luăm această inițiativă să vedem ce putem face... dar ca daca tot o facem vrem sa fie ceva cum nu a mai fost până acum în romanânia ... avem aproape toate marcile de moto, aproape pentur ca lipseste HD, si mai toate magazinele moto importante. Avem chiar și un magazin din polonia care a vrut sa fie prezent și fizic în romania. Noi zicem ca merită să veniți pentur ca o sa fie ceva special ... pentru prima data vom avea scena de evenimente în cadrul expo - vor avea loc lansari de moto, lansari de echipamente, prezentări de ture moto sau intlaniri cu oameni de moto pe care poate doriți sa ii cunoasteti mai de aproape. Arata ne că nu am greșit cand am vb de oameni entuziaști și cumpără un bilet cum ... iar apoi vb și cu prietenii tăi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat ieri la 05:40 Share Postat ieri la 05:40 (editat) 'Neata, ADN. Felicitari ca ati reusit sa puneti treaba asta pe picioare, era pacat sa ramanem fara un eveniment de genul ast in Bucuresti, cum am fost in ultimii ani. Pana sa fie si sa treaca evenimentul am o singura observatie: un pic mai multa atentie la comunicare. Recte la limba romana. E pacat sa va stricati imaginea din cauza asta. Succes. Editat ieri la 05:40 de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat ieri la 06:12 Share Postat ieri la 06:12 Acum 18 minute, Speedy.K a spus: am o singura observatie: un pic mai multa atentie la comunicare. Recte la limba romana. E pacat sa va stricati imaginea din cauza asta. Exact asta urma si eu sa subliniez, surprinzator, dar nu intr-un mod placut. Acum 2 ore, MotoADN a spus: noi suntem motocicliști de multi ani și ne place să călătorim Nu contest, dar incercati sa incorporati aceasta placere si in videoclipurile pe care le faceti. Sunt atat de statice incat zici ca m-am intors in anii '90 si ma uit la Tele7 ABC. Cat despre expozitia moto, daca anul trecut am fost in Sofia, cu siguranta pot sa vin si la asta. Spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat ieri la 06:26 Share Postat ieri la 06:26 Eu am luat biletul, sa vedem acum ce iese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ENEOS Postat ieri la 08:01 Autor Share Postat ieri la 08:01 Eu am fost la Sofia acum 2 ani, când s-a anulat SMAEB, și mi-a plăcut, mai puțin faptul că e dificilă comunicarea când nu știi bulgărește. Observ o asemănare între logo-uri, e vreo legătură între cele 2 evenimente? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
3.14 Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă Luat si eu 2 belete ....ca poate-mi place si ma mai duc o data ! :)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert23mg Postat 23 ore în urmă Share Postat 23 ore în urmă M-am inscris si eu cu 2 bilete. Sa vedem ce o sa iasa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă Am luat si eu. Poate ne organizam sa mergem grup, astia de pe forum de aici. Mai intai ne scuipam putin pentru balacarelile de aici si pe urma bem o bere, doua zeci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat 20 ore în urmă Share Postat 20 ore în urmă @MotoADN, va exista posibilitatea de a testa niște motocicleta/scutere, la locație? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 18 ore în urmă Share Postat 18 ore în urmă Mi se pare prea scump biletul de intrare, asa ca pass. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă (editat) Acum 3 ore, DonFlamingo a spus: Am luat si eu. Poate ne organizam sa mergem grup, astia de pe forum de aici. Mai intai ne scuipam putin pentru balacarelile de aici si pe urma bem o bere, doua zeci Pfuaaaa, cum ar fi asta cu organizarea?! N-am mai facut asta de prin 2010... Oricum asa s-a intamplat de toate datile cand m-am intalnit cu forumisti, indiferent cat ne balacarisem pe forum, totul s-a terminat cu o mare bere! 1 oră în urmă, Tomy_k a spus: Mi se pare prea scump biletul de intrare, asa ca pass. Eterna discutie de la SMAEB-uri, da' tu n-ai de unde sa stii, de-abia ai aterizat aici si ai facut-o ca sa te plangi de pret. Daca biletul ala e scump sigur n-ai bani nici de scoala moto, nici de mobra, si nici n-o sa ai vreodata, deci oricum n-ai ce sa cauti acolo. Iti urez traditionalul "Hai sictir!" Editat 17 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă @MotoADN, nu am vrut sa fiu malițios. Mea culpa. Apreciez postul vostru. Doar ca privind tot ce se intampla in jur, am ajuns sa suflu si in iaurt. Am cumparat bilet si mi-ar place sa ne adunam câțiva de pe aici care sa ne intalnim acolo la o bere. Sincer sper sa iasa un event Ok pentru toata lumea: organizatori, expozanți si public. Baftă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tomy_k Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă (editat) @Speedy.K Din moment ce nu platesc aiurea bilete ce nu pot fi justificate, am strans destul sa le rezolv pe toate. Multam de preocupare. Editat 16 ore în urmă de Tomy_k Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) Acum 44 minute, Kassu a spus: @MotoADN, nu am vrut sa fiu malițios. Mea culpa. Apreciez postul vostru. Doar ca privind tot ce se intampla in jur, am ajuns sa suflu si in iaurt. Am cumparat bilet si mi-ar place sa ne adunam câțiva de pe aici care sa ne intalnim acolo la o bere. Sincer sper sa iasa un event Ok pentru toata lumea: organizatori, expozanți si public. Baftă! Daca veniti prea multi o sa trebuiasca sa las mobra acasa. Acum 41 minute, Tomy_k a spus: @Speedy.K Din moment ce nu platesc aiurea bilete ce nu pot fi justificate, am strans destul sa le rezolv pe toate. Multam de preocupare. Hai, poate ai treaba si noi te retinem... Editat 15 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kassu Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă (editat) Acum 4 minute, Speedy.K a spus: Daca veniti prea multi o sa trebuiasca sa las mobra acasa. Sau mai bine ii pui un ataj sa incapem toti...eventual vorbesti cu @Constantin sa ne dea o solutie de transport in comun cu mobra Editat 15 ore în urmă de Kassu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă Haha, buna asta cu Constantin. Ne vedem acolo. Ne organizam noi cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate