Sari la conținut

Expo Moto București 2025

ENEOS
 Share

Postări Recomandate

Acum 4 minute, 3.14 a spus:

Domnu' este servit .....

Mulțumim! Sa fie primit! 🍺

Ce se vede, se vede bine, promițător. 

Întrebare: Se merită vizitat? 

1 oră în urmă, warlock a spus:

Mulțumesc, dar n-am facebook. Am încercat sa văd daca se deschide si nu am reușit. 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 111
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• Moderatori
Acum 6 minute, 3.14 a spus:

Ce shoarec mah ....e dita'i sobolanu.

Pfff,ce o trecut timpu,bro...

Guzgan bre.

Link spre comentariu

Acum 7 ore, DonFlamingo a spus:

Sa imi zici si mie te rog daca e Kwickasfucky pe acolo si daca poate au expus Ninja H2 SXSE

Și tu, Brutus? 🤭

Link spre comentariu

Daca fete n-avem, măcar bembeu avem?

Off-topic: despre ce guzgan tot vorbiți, bre? :blink:

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Kassu a spus:

Și fete... Fete sunt?

Acum 8 ore, 3.14 a spus:

te poti sui pe ce doresti  sa probezi

Deci de aia nu sunt fete...

😤

Link spre comentariu

Acum 7 ore, ENEOS a spus:

ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE, ȚÂ-ȚE!!

Nema.

Da, spatiu mare, standurile aerisite.

In rest mi s-a parut ca la SMAEB, nimic nou. In afara de standul United, s-au hotarat si ei sa mai apara dupa ani de zile.

Chinezarii muuulte, asa cum e si piata. Can-Am s-a apucat de facut si mobre, electrice, parca.

Mai multe mobre decat echipament, poate scapam intr-un final de talciocul de acum ceva ani.

Nu stiu sa va spun daca erau ultimele racnete de mobre iesite de pe la diversi producatori, eu am fost sa vad cum arata in ansamblu, sa ma mai intalnesc cu prieteni de prin industrie si sa duc paduchele de 7 ani care a vazut singurul lui salon moto pe la 3, cred. 

N-am nimic de criticat, n-am nimic de aplaudat.

A, am de criticat: n-am reusit sa ma dumiresc daca exista parcare auto dedicata evenimentului. Ca sa nu incurc traficul m-am luat dupa semne si am parcat in subterana zisa Laminor. Problema a fost ca de acolo n-am gasit nicio iesire spre hala expozitiei si a trebuit sa ies cu j7nioru pe jos pe unde intrasem cu masina si sa o iau inapoi pana in intersectia mare. Daca e vreo parcare dedicata ar trebui semnalizata. Cu mobra nu sunt probleme, se poate parca la intrare. Desi maine cred ca o sa fie macel fata de azi si nu cred ca o sa mai fie loc.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

Fost, văzut, plecat. Am ajuns pe la prânz, am găsit cu greu un loc unde să pun troaca, iar înăuntru organizatorul nu mi-a oferit nicio surpriză, cum ar fi vreun loc unde să lase omul casca, geaca, mănușile, rucsacul etc. Bine că fuse cald și nu am avut echipament mai greoi. 

Partea de motociclete reprezentată destul de solid, aș zice, mai ales în ce privește mărcile japoneze, BMW și Ducati.

Partea de echipamente cvasi inexistentă ca produse, deși există câteva standuri (Asfalt Uscat și Moto Station printre ele). Cum a zis ieri Păcăliciosu, nema la vânzare. Am discutat cu băieții de la Moto Station, pe care îi cunosc, și au zis că organizatorul a decis să nu se vândă nimic, decât eventual în ultima zi?!?!?

Lumea fericită, încăleca tot ce se putea. Fete puține și urâte, pentru cine e interesat. 

După ce am dat o tură peste tot și am discutat una-alta cu băieții de la Ducati și Honda (Motorteam) am trecut puțin să văd una dintre minunile tehnicii chinezești, cu topic aici pe forum, CF Moto 450 Adv. Pe scurt, pare bine închegată pe dinafară, dar grea ca dracu' comparativ cu KTM 390 Adv (estimez vreun 180kg+).

Acestea fiind bifate, am trecut la lucruri serioase, adică am ieșit în curte și am consumat un prânz tradițional (mici și cartofi prăjiți), având grijă să mai diluez colesterolul cu un Merlot de Sâmburești, scump al dracu' (n-am băgat bine de seamă cât a costat mâncarea dar vinul a fost 125 de leușteni, parcă eram într-o cârciumă adevărată). 

IMG_20250307_140714584.thumb.jpg.f983ad07484771d468463ad99ca55959.jpg

Fiind într-o dispoziție mai favorabilă după conversația cu Merlot-ul, am mai dat o tură pe la chinez, care mi s-a părut la fel de greu ca și prima oară, doar că acum părea și cam urât, apoi mi-am luat picioarele la spinare și m-am îndreptat spre domiciliul conjugal.

Ca orice moșoveteran care se respectă, evident că am făcut deplasarea parțial pe autostradă.

IMG_20250307_153454055.thumb.jpg.7850859d402103f913b028f27889afda.jpg

Cam dificil fără costum caroserie, dar am ajuns acasă într-un târziu, la vinul meu cel de toate zilele (și nopțile, câteodată).

Numai bine! 

Editat de Kagemusha
Link spre comentariu

.

Acum 13 minute, ENEOS a spus:

Dacă te-ai dus cu conserva la eveniment 🏍! 😈

Ma tot lupt cu consoarta sa ma lase sa iau paduchele pe mobra. Ajunge superrelaxat la scarite, stie sa se tina, da' ea nu si nu.

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu

10 minutes ago, Kagemusha said:

Partea de motociclete reprezentată destul de solid, aș zice, mai ales în ce privește mărcile japoneze, BMW, Ducati și Indian.

Taman pe ăsta îl uitasem... 

Și Triumph destul de bine... 

Link spre comentariu

Acum 40 minute, Speedy.K a spus:

.

Ma tot lupt cu consoarta sa ma lase sa iau paduchele pe mobra. Ajunge superrelaxat la scarite, stie sa se tina, da' ea nu si nu.

Asa is mamele, poate cateodata prea protective…

A mea ia da deja dauna totala juniorului….nu ai ce cauta pe moto…e periculos,da ea cand mergea….a uitat…

Link spre comentariu

Acum 24 minute, ENEOS a spus:

Da' Bellini/nelli este?

Este. Toti chinezii sunt.

Acum 38 minute, ALEX-Guzzista a spus:

Asa is mamele, poate cateodata prea protective…

A mea ia da deja dauna totala juniorului….nu ai ce cauta pe moto…e periculos,da ea cand mergea….a uitat…

Exact! Cand mergea si-i placea de numa'!

Link spre comentariu

Până la urmă mâine - adică azi, sâmbătă, că e trecut de ora 0 - se pune de o întâlnire/întrevedere/whatever la expo? :huh: Eu intenționez să ajung pe la 12-13h în principiu, dar sunt flexibil.

Link spre comentariu