Sari la conținut

Conceptul de Motociclist Activ

Constantin
 Share

Postări Recomandate

Eu as propune posibilitatea de efectuare a 100 km/zi. Desigur ar trebui considerat poate rulajul pe o perioada data ( un an?). Conceptul poate fi util când facem planurile de investiții. Merita un motor nou? Cât voi mai rula?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu sunt mai greu de cap....

Dumneata intrebi daca se merita un motor nou in contextul in care ai nevoie sa mergi 100 km/zi,cat permite vremea ,bineinteles ??

Cat mai puteti rula,daca va referiti la varsta,asta nimeni nu stie....

Link spre comentariu

Are domnul Constantin un fel de a se exprima, de ma lasa masca si pe mine care credeam ca sunt maiestru in a incurca cuvintele😄

Link spre comentariu

Deci exista conceptul de motoveteran (cu trese și epoleți), certificare scrisă, acum trebuie făcuți minim 100 km pe zi pentru a se obține gradul de motociclist activ. Unde se depune dosarul cu șină și cum pot avea și alții așa idei, pentru a nu mai fi pizmași?

Link spre comentariu

Acum 3 ore, Speedy.K a spus:

ca sa fii considerat motociclist activ tre' să nu fii pasiv!

Fixed! :crack:

Acum 2 ore, Lucian_M a spus:

conceptul de motoveteran (cu trese și epoleți), certificare scrisă

Conceptul ăla e mort și îngropat...

Link spre comentariu

Acum 14 minute, ENEOS a spus:

Fixed! :crack:

Corect! Asa cum zic si eu ca nu ma duc la cursuri de conducere defensiva pentru ca eu am invatat de la un antrenor de-al meu de baschet ca trebuie sa fiu ofensiv, ca atacul castiga meciul.

Acum 4 ore, Constantin a spus:

Eu as propune posibilitatea de efectuare a 100 km/zi. Desigur ar trebui considerat poate rulajul pe o perioada data ( un an?). Conceptul poate fi util când facem planurile de investiții. Merita un motor nou? Cât voi mai rula?

Constantine, ne lamuresti si pe noi, ca ne agitam p-aici ca sifonu' ...

Link spre comentariu

100 km pe zi? Cu tot respectul, dar "ba baiete", e voie sa si traim, noi astia cu motocicletele care nu fac nimic bine? Sau despre ce vorbim aici? Cand devine rentabil un motor? Chiar urmaream un canal auto si calculau ei ca la un Prius nou PHEV e consum de 1,8/100 si ca daca il tii 10 ani, se renteaza financiar. Si acum ma intreb daca despre astea ne scrie OP sau iar, cu tot respectul, a baut un pahar ca un om normal, a discutat cu prietenii si a avut intrebari existentiale. Ma si duc sa imi pun un pahar si sa vad ce iese.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Djenavar a spus:

Are domnul Constantin un fel de a se exprima, de ma lasa masca si pe mine care credeam ca sunt maiestru in a incurca cuvintele😄

Să-l fi văzut la cursul de mașini de cale ferata acu 30 de ani...aici e parfum. Acolo trebuia să fi student activ, altfel te arunca de pe mașina de burat! 🤣

Sănătate domnu' profesor!🙏

Editat de Kassu
Link spre comentariu

Am propus ca motociclistul activ sa fie în stare sa parcurgă 100 km în o zi

Cunosc unii (nemti), care pot câțiva km și fac parada. Deci odată pe an și tot e edificator. Dacă erați mai uzați, știați ce regres vine cu vârsta.

Link spre comentariu

Stiu niste nepalezi livratori care dau clasa la 99% dintre motoflocistii activi de pe net

si nu s aia care nu stiu culorile semaforului

se pot cumula acesti 100 km zilnici intr o tura scurta de whend sau trebuie sa ne lasam de job?

scuterele se pun sau nu …sa stiu daca particip …hihihi

Link spre comentariu

Acum 56 minute, Constantin a spus:

Am propus ca motociclistul activ sa fie în stare sa parcurgă 100 km în o zi

Cunosc unii (nemti), care pot câțiva km și fac parada. Deci odată pe an și tot e edificator. Dacă erați mai uzați, știați ce regres vine cu vârsta.

Stai asa, deci nu e vorba de o medie de 100 km/ zi, ci de a fi in stare sa faci 100 km intr-o zi, chiar si o data pe an? Pai daca e asa si taica-miu, care n-a mai condus mobre de vreo 30 de ani poate sa faca 100 km. Asta inseamna de la Buc la Campina, 60 km pe autostrada, inca vreo 35 pe dum expres si vreo 10 in total prin cele doua orase. Asta e motociclist activ? Pe vremea mea asta se numea motociclist de Victoriei sau motociclist de duminica.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Constantin a spus:

Acesta este rostul topicului: propuneri pt condiția de motociclist activ. 

Vorba celor de la Epic Show, esti motociclist activ daca:

- nu esti scuterist

- ai cont pe forum si pui poze de la orice plimbare pana la Pitesti pe autostrada

- esti mai priceput la mecanica decat inginerii de la echipele MotoGP si la tactica, strategie si PR decat Gigi

- ai spart macar o data o samanta in Victoriei, la Arc, la Academie sau in Constitutiei

- asculti DOAR de la black metal in sus

- motocicletei nu-i spui mobra ci motor

- o intretii maniacal

- are peste 600 cmc, minim 4 cilindri si minim 100 de cai 

- daca nu se indeplineste chestia de mai sus musai sa fie chopper ( ca e de porc sa-i zici cruiser) sau sa fie Benveu

- deschiderea de sezon se face obligatoriu cu o parada urmata de un drum lung... pana la Giurgiu

- te duci cu geaca de piele sau cu vesta pe tine si la Lidl, chiar daca esti cu Loganu'

- saluti alti motociclisti cu "Asfalt Uscat"

Daca vreuna din astea de mai sus nu e bifata esti doar posesor de permis categoria A, zis si dubluclick sau motociclist de tastatura.

Link spre comentariu

Acum 8 ore, Speedy.K a spus:

- nu esti scuterist

- ai cont pe forum si pui poze de la orice plimbare pana la Pitesti pe autostrada

- esti mai priceput la mecanica decat inginerii de la echipele MotoGP si la tactica, strategie si PR decat Gigi

- ai spart macar o data o samanta in Victoriei, la Arc, la Academie sau in Constitutiei

- o intretii maniacal

- daca nu se indeplineste chestia de mai sus musai sa fie chopper ( ca e de porc sa-i zici cruiser) sau sa fie Benveu

- deschiderea de sezon se face obligatoriu cu o parada urmata de un drum lung... pana la Giurgiu

- te duci cu geaca de piele sau cu vesta pe tine si la Lidl, chiar daca esti cu Loganu'

Daca vreuna din astea de mai sus nu e bifata esti doar posesor de permis categoria A, zis si dubluclick sau motociclist de tastatura.

Epic topicul.

Link spre comentariu

Acum 8 ore, Speedy.K a spus:

Cioparistiii și beamveistii au alt statut, ceva gen cristosii motociclismului.

Deschiderea de sezon fără paradă e ca nunta fără muzică, cheful fără alcool sau ce mai vreți voi.

Geaca de pele sau vesta cu inscripții e obligatorie, nu contează unde se merge, trebuie să se vadă apartenența la neam și patrie, când se văd bradarsii, încep complimentele, se întreabă cu ce pastă le fac polish, cu ce dau taloanele să fie mai albe sau de unde să-și cumpere ceva suspensie pe aer. Dar suntem noi hateri, nu știm ce e cool, frumos.

Link spre comentariu

Acum 9 ore, Speedy.K a spus:

- nu esti scuterist

- o intretii maniacal

Intreb si eu, pentru un prieten....:

Unde se incadreaza cei ce isi "doteaza" motocicletele cu mutunei, ursuleti, iepurasi roz, sau isi orneaza castile cu cornite sau codite?

Nu de alta, dar am vazut ca este un adevarat trend in privinta asta....

Link spre comentariu

Acum 2 ore, StefanRadu a spus:

Intreb si eu, pentru un prieten....:

Unde se incadreaza cei ce isi "doteaza" motocicletele cu mutunei, ursuleti, iepurasi roz, sau isi orneaza castile cu cornite sau codite?

Nu de alta, dar am vazut ca este un adevarat trend in privinta asta....

Cam in aceeasi categorie cu aia care pun pe 1300 gs toate pachetele posibile de protectii adventure/ off road pentru ca apoi sa merga numai pe autostrada.

Link spre comentariu