BanicaSilviu Postat Marți la 17:17 Share Postat Marți la 17:17 Salut. Am cate ceva de comandat de pe ebay si acum cativa ani foloseam serviciile oferite de un baiat de aici, de pe forumul motociclism, pt a evita taxele vamale si pt a reduce costul total de achizitie. Din pacate persoana respectiva nu mai ofera astfel de servicii, si sunt nevoit sa caut pe altcineva. Imi puteti recomanda pe cineva, care sa ofere astfel de servicii la un pret bun, si sa fie de incredere, cineva cu care ati colaborat si ati fost super multumiti? Prin intermediul persoanei de pe motociclism.ro am comandat de o gramada de ori, fara nici o problema. As vrea sa gasesc pe cineva la fel de ok, care are feedback pozitiv real, nu vrajeli de pagini care nu inspira incredere. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 17:27 Share Postat Marți la 17:27 @Garcya de el vorbeai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BanicaSilviu Postat Marți la 17:32 Autor Share Postat Marți la 17:32 da, din ce stiu, nu mai ofera serviciile de comenzi din state. nu mai are nici pagina de facebook respectiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chv Postat Joi la 09:15 Share Postat Joi la 09:15 fă-ți cont pe ebay și comandă. nu se percep nu”ș ce taxe pentru mărunțișuri. pentru chestii scumpe, oricum nu poți evita taxele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Joi la 11:04 Share Postat Joi la 11:04 Acum 1 oră, chv a spus: fă-ți cont pe ebay și comandă. nu se percep nu”ș ce taxe pentru mărunțișuri. pentru chestii scumpe, oricum nu poți evita taxele Nu cred ca trimit toți în rromanistan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BanicaSilviu Postat Vineri la 03:27 Autor Share Postat Vineri la 03:27 am rezolvat, se poate inchide. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 06:06 Share Postat Vineri la 06:06 Acum 2 ore, BanicaSilviu a spus: am rezolvat, se poate inchide. si era greu sa postezi si aici cum ai rezolvat? poate si altcineva voia sa stie...., poate era informatie utila! dupa aia punem lacatul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat Vineri la 06:10 Share Postat Vineri la 06:10 Da , ar fi utila informatia . Daca nu e secret de stat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 07:12 Share Postat Vineri la 07:12 1 oră în urmă, apriliacluj a spus: si era greu sa postezi si aici cum ai rezolvat? poate si altcineva voia sa stie...., poate era informatie utila! dupa aia punem lacatul... +5 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Vineri la 07:49 Share Postat Vineri la 07:49 (editat) Cazul meu - https://ximport.eu/ Super ok. Am avut o problema si cu garantia si m-au ajutat. Cumva am ajuns la ei de la garcia. Nu stiu cazul initiatorului. Editat Vineri la 07:49 de tzunoi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 07:56 Share Postat Vineri la 07:56 Acum 7 minute, tzunoi a spus: Cazul meu - https://ximport.eu/ Super ok. Am avut o problema si cu garantia si m-au ajutat. Cumva am ajuns la ei de la garcia. Nu stiu cazul initiatorului. mersi mult! Acum 11 minute, tzunoi a spus: Cazul meu - https://ximport.eu/ Super ok. Am avut o problema si cu garantia si m-au ajutat. Cumva am ajuns la ei de la garcia. Nu stiu cazul initiatorului. *garcya parca aducea fara taxe vamale sau ma insel? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Vineri la 08:12 Share Postat Vineri la 08:12 Sunt identici cu ce facea garcia..relax. Nu stiu cum, nu ma intreba. Le dai produsul, iti spun cat te costa si ti-l trimit acasa prin fun curier..parca. Nu par a avea taxe vamale. Acu cu ce idei mai vine trump..de e alta discutie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 08:17 Share Postat Vineri la 08:17 (editat) am facut o simulare la ei pe site un produs de 80usd si 12kg ajunge in RO la 268usd, adica vreo 188usd doar taxe, comisioane si transport https://ximport.eu/costuri-comenzi-america/ dar na, fiecare isi cunoaste prioritatile si necesitatile Editat Vineri la 08:17 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzunoi Postat Vineri la 08:26 Share Postat Vineri la 08:26 Da - e legat de cat de greu e coletul. Cred ca mare parte din pret e dat de transport. Eu am avut o pompa de benzina - la 200 usd am platit 70 toate costurile. la a 2a, ca prima era defecta, am platit vreo 130 RON. Si alternativa era ~1000 eur pentru ca pompa originala ktm e poleita cu haur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Vineri la 09:06 Share Postat Vineri la 09:06 Acum 53 minute, tzunoi a spus: Sunt identici cu ce facea garcia..relax. Nu stiu cum, nu ma intreba. Le dai produsul, iti spun cat te costa si ti-l trimit acasa prin fun curier..parca. Nu par a avea taxe vamale. Acu cu ce idei mai vine trump..de e alta discutie a ok, traim si vedem, ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Vineri la 09:12 Share Postat Vineri la 09:12 Acum 41 minute, tzunoi a spus: Da - e legat de cat de greu e coletul. mda, am mai facut o simulare, la 300usd si 2kg, 90 usd sunt costurile suplimentare dar pe site cam si scrie: _______________ Costuri transport SUA-RO Taxa de livrare din SUA (depozit extern) pana in RO, Iasi (depozit intern) este 12$/kg. ____________________ Taxe vamale si comision In functie de categoria si valoarea produselor procentul pe care trebuie sa-l achiti pentru taxele vamale si comision este 15-20% din valoarea totala a comenzii. __________________________ _ in fine, asteptam sa scrie si initiatorul cum a rezolvat, apoi comandam un lacat de la Home Depot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate