FxaAlex Postat 19 ore în urmă Share Postat 19 ore în urmă Salutare, am 16 de ani si dau pentru categoria A1. Problema mea e ca la școala la care dau de permis există un singur instructor și nu-l pot căra, de asemenea nu mai am posibilitatea să mă transfer la alta școală și voiam să știu ce se poate face Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat 15 ore în urmă Share Postat 15 ore în urmă il pui la slabit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 4 ore, FxaAlex a spus: Salutare, am 16 de ani si dau pentru categoria A1. Problema mea e ca la școala la care dau de permis există un singur instructor și nu-l pot căra, de asemenea nu mai am posibilitatea să mă transfer la alta școală și voiam să știu ce se poate face De ce nu mai poti sa te transferi, ai semnat cu ei pe viata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baxxter Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Ce inseamna "nu il poti cara"? E vreo proba noua de carat instructorul in spate? Banuiesc ca esti fata. Inveti sa mergi si il vei cara pe motocicleta fara probleme. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Ridici motorul pe-o roata, si cade fraierul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă 8 hours ago, FxaAlex said: ce se poate face Te duci la școala lui @Speedy.K, el are 60 de kile. Trimite-i PM și te primește sigur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 10 ore în urmă Share Postat 10 ore în urmă Acum 28 minute, Kagemusha a spus: Te duci la școala lui @Speedy.K, el are 60 de kile. Trimite-i PM și te primește sigur. N-auzi ca l-au legat aia de un stalp langa scoala si nu poate sa se transfere?! Serios, acum, la cum raspunde pe forum mie unul mi-e clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Admin l.u.v Postat 33 minute în urmă Admin Share Postat 33 minute în urmă E mișto forumul ăsta, ai o zi mai grea, dar te destinde și-ți redă pofta de viață. :-))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate