Sari la conținut

Recomandare triciclu electric pentru seniori

Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

Salutare!

Vin cu o intrebare mai ciudata pentru mine: am nevoie de un trocarici d-ala pentru pensionari cu probleme de deplasare. Ceva in genul asta: 

IMG_1264.thumb.jpeg.a99e81933d8b2a0d2a308b4e77bd9de8.jpeg   

Nu m-am interesat niciodata de asa ceva si habar n-am de unde sa apuc problema. M-am uitat un pic pe net dar ma uit ca curca-n craci, n-am auzit de nicio marca cu exceptia celor de la Hecht pe care-i stiu de cand vindeam utilaje de gradina.

A mai cumparat sau folosit cineva asa ceva? Are cineva vreo recomandare de marca, vanzator?

Evident ca bugetul este foarte limitat, adica n-am de gand sa dau mai mult de 1500 de euro.

Si nu, nu schimb Transplantul meu ca sa trec la categoria din acest topic! Nu inca!  🤪😜🤣

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 2 ore, Speedy.K a spus:

Salutare!

Vin cu o intrebare mai ciudata pentru mine: am nevoie de un trocarici d-ala pentru pensionari cu probleme de deplasare. Ceva in genul asta: 

IMG_1264.thumb.jpeg.a99e81933d8b2a0d2a308b4e77bd9de8.jpeg   

Nu m-am interesat niciodata de asa ceva si habar n-am de unde sa apuc problema. M-am uitat un pic pe net dar ma uit ca curca-n craci, n-am auzit de nicio marca cu exceptia celor de la Hecht pe care-i stiu de cand vindeam utilaje de gradina.

A mai cumparat sau folosit cineva asa ceva? Are cineva vreo recomandare de marca, vanzator?

Evident ca bugetul este foarte limitat, adica n-am de gand sa dau mai mult de 1500 de euro.

Si nu, nu schimb Transplantul meu ca sa trec la categoria din acest topic! Nu inca!  🤪😜🤣

Doar daca intrebai de KLE, erai suspect de pensionare.

Link spre comentariu

Acum 2 ore, Ruginel a spus:

Am o ruda la tara care are unul identic cu cel din poza pusa de tine. Cred ca a facut mai bine de 6000 km cu el si nu are probleme. Doar acumulatorii schimbati o data.

Exact aceeasi marca/ model?
Poti sa intrebi, te rog, cam cat aucostat acumulatorii si cam la cati km / ani i-a schimbat? Merci mult pentru informatii!

Acum 52 minute, shashka a spus:

Doar daca intrebai de KLE, erai suspect de pensionare.

Daca maine ar trebui sa revin la KLE n-as simti ca fiind o maaare tragedie. Desi Transplantu' imi intinde mult mai mult zambetul pe fata in regim sportiv pe sosea. Inca nu ma tine psihicu' sa-l bag pe coclau mai serios, dar pana la pensie oi face-o io si p-asta!

Editat de Speedy.K
Link spre comentariu