Speedy.K Postat 17 ore în urmă Share Postat 17 ore în urmă Salutare! Vin cu o intrebare mai ciudata pentru mine: am nevoie de un trocarici d-ala pentru pensionari cu probleme de deplasare. Ceva in genul asta: Nu m-am interesat niciodata de asa ceva si habar n-am de unde sa apuc problema. M-am uitat un pic pe net dar ma uit ca curca-n craci, n-am auzit de nicio marca cu exceptia celor de la Hecht pe care-i stiu de cand vindeam utilaje de gradina. A mai cumparat sau folosit cineva asa ceva? Are cineva vreo recomandare de marca, vanzator? Evident ca bugetul este foarte limitat, adica n-am de gand sa dau mai mult de 1500 de euro. Si nu, nu schimb Transplantul meu ca sa trec la categoria din acest topic! Nu inca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 16 ore în urmă Share Postat 16 ore în urmă Am o ruda la tara care are unul identic cu cel din poza pusa de tine. Cred ca a facut mai bine de 6000 km cu el si nu are probleme. Doar acumulatorii schimbati o data. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shashka Postat 14 ore în urmă Share Postat 14 ore în urmă Acum 2 ore, Speedy.K a spus: Salutare! Vin cu o intrebare mai ciudata pentru mine: am nevoie de un trocarici d-ala pentru pensionari cu probleme de deplasare. Ceva in genul asta: Nu m-am interesat niciodata de asa ceva si habar n-am de unde sa apuc problema. M-am uitat un pic pe net dar ma uit ca curca-n craci, n-am auzit de nicio marca cu exceptia celor de la Hecht pe care-i stiu de cand vindeam utilaje de gradina. A mai cumparat sau folosit cineva asa ceva? Are cineva vreo recomandare de marca, vanzator? Evident ca bugetul este foarte limitat, adica n-am de gand sa dau mai mult de 1500 de euro. Si nu, nu schimb Transplantul meu ca sa trec la categoria din acest topic! Nu inca! Doar daca intrebai de KLE, erai suspect de pensionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 13 ore în urmă Autor Share Postat 13 ore în urmă (editat) Acum 2 ore, Ruginel a spus: Am o ruda la tara care are unul identic cu cel din poza pusa de tine. Cred ca a facut mai bine de 6000 km cu el si nu are probleme. Doar acumulatorii schimbati o data. Exact aceeasi marca/ model? Poti sa intrebi, te rog, cam cat aucostat acumulatorii si cam la cati km / ani i-a schimbat? Merci mult pentru informatii! Acum 52 minute, shashka a spus: Doar daca intrebai de KLE, erai suspect de pensionare. Daca maine ar trebui sa revin la KLE n-as simti ca fiind o maaare tragedie. Desi Transplantu' imi intinde mult mai mult zambetul pe fata in regim sportiv pe sosea. Inca nu ma tine psihicu' sa-l bag pe coclau mai serios, dar pana la pensie oi face-o io si p-asta! Editat 13 ore în urmă de Speedy.K Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ruginel Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 1 oră, Speedy.K a spus: Exact aceeasi marca/ model? Poti sa intrebi, te rog, cam cat aucostat acumulatorii si cam la cati km / ani i-a schimbat? Merci mult pentru informatii! Daca maine ar trebui sa revin la KLE n-as simti ca fiind o maaare tragedie. Desi Transplantu' imi intinde mult mai mult zambetul pe fata in regim sportiv pe sosea. Inca nu ma tine psihicu' sa-l bag pe coclau mai serios, dar pana la pensie oi face-o io si p-asta! Are ceva facut in China, arata identic cu cel din poza ta. Acumulatorii i-a schimbat pe la 4000 km si spunea ca au costat pe la 1000-1200 lei, imi povestea acum 1 an aproximativ. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 6 ore în urmă Autor Share Postat 6 ore în urmă Merci frumos. Daca poti sa-mi afli marca ar fi superb. Nu e graba, ca nu tre sa-l iau chiar maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kagemusha Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă https://www.rdbeco.ro/tricicleta-electrica-vm4-volta-25-km-h-1000w-2022-294.html?sort=p.price&order=ASC&limit=100 Are un cunoscut de la țară. Deocamdată vreo 3000 km în trei ani, nu a schimbat nimic. Agregatul are 5 acumulatori. Omul, pe care banii nu-l dau afară din casă, a întrebat la firmă cât costă, i s-a răspuns că un acumulator este 300 lei. 5 X 300 = 1500 lei. Mi se pare un preț decent. Poze cu cotețul: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Mulumesc frumos, baieti! Chiar nu ma asteptam la asa informatii concrete pe tema asta, eram pregatit doar de caterinca sinistra la adresa mea, la care eram pregatit sa raspund pe masura, cu umor, evident. Multumesc mult inca o data! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate