Cavaleru Postat Luni la 10:48 Autor Share Postat Luni la 10:48 Acum 1 oră, B.B. a spus: MM l-a depasit pe Rossi la Laguna Seca in Corkscrew.. exact cum maestrul i-a facut lui Stoner. adica MM nu a inventat nimic, facut copy paste dupa original.. multumesc ca ai scos si mai bine in evidenta ceea ce am punctat eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Luni la 11:20 Share Postat Luni la 11:20 Acum 1 oră, B.B. a spus: MM l-a depasit pe Rossi la Laguna Seca in Corkscrew.. exact cum maestrul i-a facut lui Stoner Depasirea aia a fost un plagiat. Si a mai incercat el sa imite manevre ale maestrului (vezi incercarile repetate de depasire in ultimul viraj), dar nu prea i-au iesit. Sa stii ca si ciubotica (desi nu s-a demonstrat fara echivoc ca ar fi fost) este o dovada a geniului doctorului.... ceva in genul "mainii lui Dumnezeu" a lui Maradona. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 05:46 Share Postat Marți la 05:46 (editat) Acum 20 ore, danypop a spus: Bruce Lee vs Chuck Norris It never ends..... Darth Vader ii bate pe amandoi, chiar si cu o mana legata la spate! Editat Marți la 05:47 de apriliacluj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Marți la 08:31 Share Postat Marți la 08:31 (editat) Acum 21 ore, Cavaleru a spus: adica MM nu a inventat nimic, facut copy paste dupa original.. multumesc ca ai scos si mai bine in evidenta ceea ce am punctat eu. Da, dar l-a umilit cu armele lui, gen "uite fraiere cum se aplica schema TA pe tine" Acum 1 minut, B.B. a spus: Da, dar l-a umilit cu armele lui, gen "uite fraiere cum se aplica schema TA pe tine" Acum 21 ore, xt600 a spus: Depasirea aia a fost un plagiat. Si a mai incercat el sa imite manevre ale maestrului (vezi incercarile repetate de depasire in ultimul viraj), dar nu prea i-au iesit. Sa stii ca si ciubotica (desi nu s-a demonstrat fara echivoc ca ar fi fost) este o dovada a geniului doctorului.... ceva in genul "mainii lui Dumnezeu" a lui Maradona. Nu a fost nici un plagiat, aia i-a aratat lui Rossi ca nu numai el poate face scheme de-alea de marlan, gen depasire pe aratura... a mai facut una de aia Rossi la Assen de toata jena, de a taiat toata sicana, nu mai stiu asupra cui. Daca azi ar face cineva asa ar trebui 3 ture de penalty strip si bataie cu prosopul ud la dusuri direct dupa cursa Editat Marți la 08:32 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 09:08 Share Postat Marți la 09:08 Acum 18 minute, B.B. a spus: Nu a fost nici un plagiat, aia i-a aratat lui Rossi ca nu numai el poate face scheme de-alea de marlan, gen depasire pe aratura... a mai facut una de aia Rossi la Assen de toata jena, de a taiat toata sicana, nu mai stiu asupra cui. Daca azi ar face cineva asa ar trebui 3 ture de penalty strip si bataie cu prosopul ud la dusuri direct dupa cursa Tot plagiat se numeste! Imi aduc aminte destul de bine depasirea respectiva. Putea sa il depaseasca curat, insa Mimisor, pe atunci un copil, voia neaparat sa isi imite idolul. A fost total gratuita depasirea aia, pe aratura. Am vazut si faza de la Assen si tin sa iti (re)aduc aminte ca acea taiere a sicanei s-a datorat unui contact destul de tare intre Rossi si MM, ca urmare a intrarii spaniolului, in stilul sau caracteristic. Rossi a avut prezenta de spirit sa traga larg si sa treaca prin pietris. Mai mult, a ramas pe roti si a castigat cursa. Altul ar fi ramas in pietris... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 09:27 Share Postat Marți la 09:27 Acum 42 minute, B.B. a spus: .... a mai facut una de aia Rossi la Assen de toata jena, de a taiat toata sicana, nu mai stiu asupra cui. ... fix asupra lui MM 2015 Acum 18 minute, xt600 a spus: Am vazut si faza de la Assen si tin sa iti (re)aduc aminte ca acea taiere a sicanei s-a datorat unui contact destul de tare intre Rossi si MM, ca urmare a intrarii spaniolului, in stilul sau caracteristic. Rossi a avut prezenta de spirit sa traga larg si sa treaca prin pietris. Mai mult, a ramas pe roti si a castigat cursa. Altul ar fi ramas in pietris... exact Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 09:54 Share Postat Marți la 09:54 Acum 46 minute, xt600 a spus: Mai mult, a ramas pe roti si a castigat cursa. Altul ar fi ramas in pietris... pla, a iesit drept frate, si eu ramaneam pe moto la faza aia. acu e o sansa sa fi presupus ca mm va intra tare si totul sa fi fost planificat - nu e chiar chestie de geniu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Marți la 10:15 Share Postat Marți la 10:15 (editat) Faza este ca MM i-a dat peste nas regelui pe unde l-a prins pe circuit, totul culminand cu regele pierzandu-si firea si executand momentul "ciubotzica" - restul e istorie. MM il va bate si la nr de titluri si la popularitate in curand . Editat Marți la 10:15 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Marți la 10:21 Share Postat Marți la 10:21 sau nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Marți la 12:20 Share Postat Marți la 12:20 Acum 6 ore, apriliacluj a spus: Darth Vader ii bate pe amandoi, chiar si cu o mana legata la spate! Pfff, de-asta nu stiam c-a trecut prin motojeepee Acum 2 ore, frigider a spus: pla, a iesit drept frate, si eu ramaneam pe moto la faza aia. acu e o sansa sa fi presupus ca mm va intra tare si totul sa fi fost planificat - nu e chiar chestie de geniu. Pentru asa ceva Morbidu a luat un longlap de la directia de cursa acu o săptămână Valentinu a luat..... o victorie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Marți la 14:01 Share Postat Marți la 14:01 Acum 3 ore, B.B. a spus: MM il va bate si la nr de titluri si la popularitate in curand . Asta este foarte posibil. Realist vorbind, nu vad cine ar putea sa il bata anul asta si la anul. Doar el se poate bate si stim ca este capabil sa faca si asta.. In 2027 vom vedea ce va mai fi.. Nu ma intelege gresit, din punctul meu de vedere, Rossi si MM sunt amandoi intr-o liga a lor, dupa care urmeaza restul, spun doar ca Rossi, indiferent de numarul de titluri si de victorii, are un edge, din motivele enumerate mai sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ciorap Postat Marți la 16:11 Share Postat Marți la 16:11 On 7/7/2025 at 12:58 PM, frigider said: Aștept cu interes noul coleg sa zică ceva,dl Ciorap. Se pare ca nr de fani creste în loc sa scadă. Sper doar sa nu fie din curtea d-lui nume_fluide_vâscoase Bre - eu nu sunt nou pe aici - numai ca nu am postat niciodata in "zona" asta :). Citesc de cativa ani buni numai subforumul asta, dar nu m-a scos nimeni la lumina pana acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Marți la 18:51 Share Postat Marți la 18:51 Acum 2 ore, Ciorap a spus: Bre - eu nu sunt nou pe aici - numai ca nu am postat niciodata in "zona" asta :). Citesc de cativa ani buni numai subforumul asta, dar nu m-a scos nimeni la lumina pana acum Scuzele mele,nu prea ma uit des la cine citește și mi-a sărit în ochi id-ul nobil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat ieri la 10:04 Share Postat ieri la 10:04 (editat) Acum 20 ore, xt600 a spus: Asta este foarte posibil. Realist vorbind, nu vad cine ar putea sa il bata anul asta si la anul. Doar el se poate bate si stim ca este capabil sa faca si asta.. In 2027 vom vedea ce va mai fi.. Nu ma intelege gresit, din punctul meu de vedere, Rossi si MM sunt amandoi intr-o liga a lor, dupa care urmeaza restul, spun doar ca Rossi, indiferent de numarul de titluri si de victorii, are un edge, din motivele enumerate mai sus. MM deja a trecut de faza cand s-a batut singur, sa nu uitam ca aruncat pe geam vreo 4 ani de cariera pt asta. Nu prea cred ca o sa repete greseala asta.. dupa cum il cunosc eu. Acum 23 ore, apriliacluj a spus: sau nu Ba, foarte probabil, da. Editat ieri la 10:05 de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat ieri la 11:37 Share Postat ieri la 11:37 Acum 1 oră, B.B. a spus: MM deja a trecut de faza cand s-a batut singur, sa nu uitam ca aruncat pe geam vreo 4 ani de cariera pt asta. Nu prea cred ca o sa repete greseala asta.. dupa cum il cunosc eu. era vb de COTA si Jerez cand s-a batut singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aurex Postat ieri la 14:24 Share Postat ieri la 14:24 La 07.07.2025 la 14:20, xt600 a spus: Sa stii ca si ciubotica (desi nu s-a demonstrat fara echivoc ca ar fi fost) este o dovada a geniului doctorului.... ceva in genul "mainii lui Dumnezeu" a lui Maradona. Nu e acelasi lucru...pt ca la "mano de Dios" , s-a validat golul. La Rossi nu s-a validat.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 21 ore în urmă Share Postat 21 ore în urmă Acum 1 oră, Aurex a spus: Nu e acelasi lucru...pt ca la "mano de Dios" , s-a validat golul. La Rossi nu s-a validat.... Bine zici. Dar daca iti aduci aminte, motivul oficial pentru care a fost penalizat Rossi, nu a fost acela ca l-ar fi lovit pe MM, cu ciubotica, cum insista unii, ci ”pilotaj periculos” sau ceva in genul. Nu au putut demonstra, pe baza inregistrarilor, ca ar fi fost acolo o lovitura intentionata in maneta de frana sau ce invoca Mimisor... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate