Med Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Buna tuturor, urmeaza ziua de nastere a mamei mele, mereu a vrut sa se plimbe cu o motocicleta, doar ca ...viata. Implineste 63 de ani, a muncit o viata intreaga, are permis si ii place sa conduca, e o mama buna,Tati a murit si a suferit mult dupa el. In loc de (inca un) cadou inutil, uitat pe vreo polita vreau sa ii fac cadou o plimbare safe pe motor. Stam in Cluj si o sa fie o surpriza pentru ea, cred ca ar fi foarte fericita cu o plimbare munte . Discutam de cost si timp si va rog fara glume de autobaza. E mama. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă tare ideea. s-o gasi un om cu ceva moto comoda - poate chopper. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticot Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Foarte tare ideea! Bravo! SPer sa găsești un om serios, cu un naked sau Adventure comod. Eu l-am plimbat pe tata anul trecut cu GS-ul...80 de ani și nu mai fusese în sa de 35 de ani. A fost super încântat Spor in ce ti-ai propus si "La multi ani" mamei tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lucian_M Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Ar merge ceva gen Goldwing, RT și alte asemenea, ca să stea comod și să aibă o oareșce siguranță. În plus, e mai ușor de urcat. No, doar zic. Mișto ideea, să ne anunți ce rezolvi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flower-Power Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Cred ca cel mai bine cauți si găsești pe fb pe grupul de motociclism. Da un search pe fb si inscrie-te. Sigur ai mai multe șanse. La mulți ani mamei tale! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Ma bucur ca ascultat sfatul si ai postat aici. Sper ca baietii din CJ sa iti vada repede mesajul si sa inceapa sa curga mesajele. Dati bah o șa de ajutor unei doamne! Ca daca era o pitipoanca, bubuia forumul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă un K1600GLT ca sa fie totul top Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Du-te la Mymoto Cluj si vorbeste cu Stefan. E un moldovean de isprava mutat in Cluj de ani buni. Cred ca o sa te ajute cumva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate