frigider Postat 22 ore în urmă Share Postat 22 ore în urmă Acum 3 ore, Cristian C. a spus: Nu am ceva cu Pecco, dar Alex..(cu mana lui) Pedro, cu ktm ul ala cu care se chinuie, stilul lui ciudat și Martin, cu toate oasele rupte in el au trecut în Q2.. si pecco (si singura păsă cu slidere de ploaie) nu a reusit nici un loc 9,10.. a stat mult cu soft pe spate. au zis englezii ca e posibil prea uscat pt soft - ca se supraincalzeste. Q repede a trecut pe Mediu, MM la fel. AM cu mediu a venit in Q2. Acum 3 ore, danypop a spus: Pecco nu a riscat nimic si de aici si rezultatul slab. Maine pe uscat va fi acolo sus in top 3-5. va fi cu digia, aldeguer si altii. nu o sa fie plimbare in parc. *sa nu fie pe 3-5 in Q1 (sa nu intre in Q2) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 12 ore în urmă Share Postat 12 ore în urmă Acum 21 ore, danypop a spus: Hai B.B cu noutăți, cald, soare la Brno? Ieri am ajuns in jur de ora 15 la Brno. Nu am fost la circuit, doar am trecut pe lângă si ploua cu găleata. Spre seară s-a făcut senin. Acum 17 ore, frigider a spus: radem-glumim: o fi beat mort prin cort Nu stau la cort, stau la prieteni. Cu vremea de ieri exact la cort era cel mai mișto sa fii. Azi vad ca e senin complet si deja a ieșit soarele la 6:44 ora locală. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Acum 2 ore, B.B. a spus: parca nu e completa poza..lipsește ceva. Merg pe fum de la mici. Pff se usucă, câștiga Peco Cică s zvonuri ca ajunge peco la vr46, nu cred asa ceva. E începutul sfârșitului când pleci de la factory la client. Mai știu eu unul, bine, ala era doctor, Peco e pilot.. *și mai știu unul dar ala era extraterestru. Cică ieri AM i-a furat scuterul lu ta-su lu Peco ca sa ajungă la timp sa intre în q2. Un motiv în plus sa urăști fam. Marquez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Bai , da lui banania i-au dat aia o trotineta electrica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Ogura e mai pierdut decât Peco. Deși Peco a dat cox și intra în q2. Acum 18 minute, exilatu' a spus: Bai , da lui banania i-au dat aia o trotineta electrica? Na ca e în q2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă S-a enervat, s-a dus la jiji si a zis " da ba si tu o baterie mai mare in pana mea"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă No comments???? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Isi iau baietii niste penalizari dupa cazaturile astea. AM73 s-a cam frecat de FB63 inainte de ultimul tur lansat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Urata broasca.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 7 ore în urmă Autor Share Postat 7 ore în urmă Peco pole. Chinuit si cu noroc dar pole. Raman la parerea ca Satana face dubla Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Just now, tourist1 said: AM73 s-a cam frecat de FB63 inainte de ultimul tur lansat. A vrut neaparat plasa satanei/presiune pe satana ... oricum dupa primele sectoare MM fugise de ei! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Acum 1 minut, Lup69 a spus: No comments???? Se mai întâmplă :)) O sa fie penalizat mm ca era galben când a căzut. Acum 1 minut, Lup69 a spus: Urata broasca.... Detaliază te rog. Țineți minte băieți : Pt calificări nu se dau puncte Plm, s a lacomit satana. Se întâmplă și la cei mai răi. Sper sa avem o cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Cazaturile celor doi au fost prea apropiate ca interval, in cel mai rau caz MM ar putea fi acuzat ca s-a "emotionat" cand l-a vazut pe tamplar ca s-a dus la pascut... Din nou Q in primii trei... Asa a zis si MM la interviu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Când a intrat Pecco la boxe, l-a luat sor-sa la palme... "Tu-ț șiristeu mă-ti, ți duși acoloșaia șâ baji gonetâ, câ ni râdi lumea-n sat"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă Își revine Peco, se topește diferența si iese campion. O fi vb cu psiho lu Q. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 7 ore în urmă Share Postat 7 ore în urmă 2 minutes ago, frigider said: O fi vb cu psiho lu Q. Sau l-a luat sor-sa la ciufuleala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Nu înțeleg de ce piloții stau uneori pana în ultimul tur sa facă ceva. MM a stat mult la boxe ampulea. Și peco mai face asa. Nu că-s acri strugurii da decât sa cada în sprint / cursa e mai bine ca a căzut acum. Oricum lumea știe ca mm putea sa coboare sub timpul lui Peco. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Now Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Chiar acum, B.B. a spus: Now Lasă..... că i-ai purtat ghinion idolului Acum 35 minute, frigider a spus: Se mai întâmplă :)) O sa fie penalizat mm ca era galben când a căzut. Era atat de aproape incat zarco nu terminase de cazut cand a început sa cada marc, deci nu erau inca steaguri galbene. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 19 minute, danypop a spus: Lasă..... că i-ai purtat ghinion idolului Nope. Căzând in quali a economisit o cazatura în cursa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Hai noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Da. Hai ca a durat minunea cu Bagnaia cam vreo 5 viraje. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Cam mult pentru ce rezervor mic are... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tourist1 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Hai ca l-a parasit cotetul pe bagnaia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă O fi trecut pe rezerva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate