Cavaleru Postat Duminică la 05:07 Share Postat Duminică la 05:07 Vineri 05 Septembrie 2025 09:30-09:45 MotoE™ Free Practice 10:00-10:35 Moto3™ Free Practice Nr. 1 10:50-11:30 Moto2™ Free Practice Nr. 1 11:45-12:30 MotoGP™ Free Practice Nr. 1 13:35-13:50 MotoE™ Practice 14:15-14:50 Moto3™ Practice 15:05-15:45 Moto2™ Practice 16:00-17:00 MotoGP™ Practice 17:20-17:30 MotoE™ Qualifying Nr. 1 17:40-17:50 MotoE™ Qualifying Nr. 2 Sambata 06 Septembrie 2025 09:40-10:10 Moto3™ Free Practice Nr. 2 10:25-10:55 Moto2™ Free Practice Nr. 2 11:10-11:40 MotoGP™ Free Practice Nr. 2 11:50-12:05 MotoGP™ Qualifying Nr. 1 12:15-12:30 MotoGP™ Qualifying Nr. 2 13:10 MotoE™ 7 Laps Race Nr.1 13:45-14:00 Moto3™ Qualifying Nr. 1 14:10-14:25 Moto3™ Qualifying Nr. 2 14:40-14:55 Moto2™ Qualifying Nr. 1 15:05-15:20 Moto2™ Qualifying Nr. 2 16:00 MotoGP™12 Laps Tissot Sprint 17:10 MotoE™ 7 Laps Race Nr.2 Duminica 07 Septembrie 2025 10:40-10:50 MotoGP™ Warm Up 12:00 Moto3™18 Laps Race 13:15 Moto2™21 Laps Race 15:00 MotoGP™24 Laps Grand Prix Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat Duminică la 05:20 Share Postat Duminică la 05:20 Diiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 06:25 Share Postat Duminică la 06:25 (editat) Cand am vazut topicul, am avut o presimtire ca Memelu o tranteste. Sper sa ma insel... Editat Duminică la 06:26 de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Duminică la 11:21 Share Postat Duminică la 11:21 Diiiiii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Duminică la 14:16 Autor Share Postat Duminică la 14:16 Acum 7 ore, xt600 a spus: Cand am vazut topicul, am avut o presimtire ca Memelu o tranteste. Sper sa ma insel... dc? s-a zguduit pietrele de la rinichi? s-o tranteasca sa avem si noi animatie :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Duminică la 14:42 Share Postat Duminică la 14:42 Poate fi animat și în spate cu MM în față Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 19:11 Share Postat Duminică la 19:11 Acum 4 ore, Cavaleru a spus: dc? s-a zguduit pietrele de la rinichi? s-o tranteasca sa avem si noi animatie :)) O tranteste, reintra in cursa, recupereaza si castiga... Cum suna un asemenea scenariu?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Duminică la 19:12 Share Postat Duminică la 19:12 Acum 12 ore, xt600 a spus: Cand am vazut topicul, am avut o presimtire ca Memelu o tranteste. Sper sa ma insel... Nu se spune "o trântește",ci caută limita Și ceva oarecum off-topic : genială cursa de moto2 abia acum am apucat sa o văd...Alonso a fost magistral - pe un circuit nou care a egalizat șansele...băiatul i-a rupt pe candidații la titlu venit de pe fix locul 11. Poate părea ca Manu Gonzales a fost pierzătorul nr.1 dar eu cred ca dl.Canet a fost. Diogo Moreira de asemenea a fost super bun. Mișto cursă overall de văzut chiar și pt cei care nu urmăresc campionatele mici. ...și apropo de campionate mici,și cursa de moto3 cu Quiles câștigător pe ultimii metri a fost superbă. Overall curse bune pe Balaton,parcă în ciuda configurației circuitului care,după cum au zis și colegii,e beyound boring. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Duminică la 19:29 Share Postat Duminică la 19:29 Acum 16 minute, Method a spus: Nu se spune "o trântește",ci caută limita Nu spui rau! In cazul lui este chiar valabila observatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Luni la 06:18 Autor Share Postat Luni la 06:18 Acum 11 ore, Method a spus: Nu se spune "o trântește",ci caută limita nu merge, el cauta limita doar in FPuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat Luni la 08:05 Share Postat Luni la 08:05 Acum 1 oră, Cavaleru a spus: nu merge, el cauta limita doar in FPuri teoretic suna spaniol numele circuitului. adica chiar asa, sa-l bati pe satana la el acasa si cu zarurile lui? nush ce sa zic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat Marți la 05:14 Share Postat Marți la 05:14 Not his favorite circuit this one. Desigur insa ca asta nu il va opri... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Marți la 05:28 Autor Share Postat Marți la 05:28 Acum 13 minute, Method a spus: Not his favorite circuit this one. Desigur insa ca asta nu il va opri... dar poate deveni :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 9 ore în urmă Share Postat 9 ore în urmă Peco ultimul. E prima zi, știu. Dar totuși. Mai lent decât Savadori? Plm, puțin orgoliu? M a dezamăgit mm ca nu e primu da omu poate se gândește la campionat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 8 ore în urmă Share Postat 8 ore în urmă Ai vazut antrenamentul? Zicea comentatorul ca pepco a avut ceva probleme electrice la mobra(nu garantez ca din aceasta cauza e ultimul) Din top10 doar Marc si Alex Marquez au facut timpii cu gume uzate, ma rog, nu au pus gume noi pe final pentru un tur rapid. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 6 ore în urmă Share Postat 6 ore în urmă Acum 2 ore, danypop a spus: Ai vazut antrenamentul? cred ca in afara de fanii MM nu mai prezinta interes pt nimeni nici cursele, nu mai e capat de tara si nu se scufunda planeta daca nu apuc sa le vad.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă Deci Marquez asta e un fel de rușii A furat "democratia" motojipiului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă este cu 2 pistoane si 50cp peste ceilalti nu are legatura cu rusii sau democratia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 3 ore, danypop a spus: Ai vazut antrenamentul? Zicea comentatorul ca pepco a avut ceva probleme electrice la mobra(nu garantez ca din aceasta cauza e ultimul) Din top10 doar Marc si Alex Marquez au facut timpii cu gume uzate, ma rog, nu au pus gume noi pe final pentru un tur rapid. O ora întreaga? Teoria mea: Peco și JM vor face schimb de locuri pt 2026. Bez e prieten cu Peco și o sa i spună ce frumos e în familia aprilia. JM vroia oricum sa plece de la Aprilia. E inacceptabil ca după atâtea curse,sesiuni de antrenamente sa nu găsești o soluție. Dezamăgitor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Quartararo facea spume la Bartolini,primul sub linie.Pe Montmelo circuit etalon.Nasol. Yamaha singurul constructor care nu are un reprezentant în primii 10... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă (editat) Kkteemu asta falimentar merge tot mai prost, evident ca lipsa banilor e principalul motiv Editat 4 ore în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Care i faza cu conf de presa speciala? Ca vinde poncharal tech 3? Acum 17 minute, Method a spus: Quartararo facea spume la Bartolini,primul sub linie.Pe Montmelo circuit etalon.Nasol. Yamaha singurul constructor care nu are un reprezentant în primii 10... Da l în plm pe q. M am saturat de el. Maine poimâine ii face echipa o gluma lu dl campion. Sa i dea combinezon cu GoHome Sunt curios cata răbdare vor avea cu el. E de nivel Miller :)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Kkteemu asta falimentar merge tot mai prost, evident ca lipsa banilor e principalul motiv Da e logic ce spui - ktm nu e falimentar pt ca a ieșit Acosta pe 1. Pe un circuit Într-o vineri. Makes sense Nu știu ce te deranjează când auzi ca ktm e falimentar - e fix ceea ce au declarat ei.Supara-te pe CFO'ul lor. ...și da tot clasamentul dacă îl dai.Overall. Acosta e un mic Marquez nu mi se pare deloc reprezentativ pt nivelul motoretei drept dovada ca e efectiv izolat pe 5 la general,mai degrabă Binder mi se pare ca ilustrează nivelul lor actual. 1 oră în urmă, frigider a spus: Da l în plm pe q. M am saturat de el. Bai și eu m-am saturat sa defileze Marquez dar pt asta nu ii caut vreo vină.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 2 ore, frigider a spus: Peco și JM vor face schimb de locuri pt 2026. Mmmm... nu cred. In primul rand nu cred ca il mai vrea Ducati. In al doilea rand, sunt alti piloti care stau la rand pentru locul ala...Acosta ar putea fi unul. Cred ca si Quartararo saliveaza la el... Si sa nu il uitam pe fratiorul satanei. In al treilea rand... daca incepe sa aibe rezultate cu Aprilia, nu cred ca mai vrea JM sa plece... si nici nu vad unde ar putea pleca, in asa fel incat sa aibe o motocicleta cu care sa se poata mentine in zona luptei pentru titlu. Acum 2 ore, Method a spus: Quartararo facea spume la Bartolini,primul sub linie.Pe Montmelo circuit etalon.Nasol. Yamaha singurul constructor care nu are un reprezentant în primii 10... Sa lase lamentarile de coorvistina nefe si sa puna osul la treaba! Sunt sautul de bashinile lui. Acum 2 ore, frigider a spus: Da l în plm pe q. M am saturat de el. Si eu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
exilatu' Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 14 minute, xt600 a spus: Si sa nu il uitam pe fratiorul satanei. Umblă vorba că ar fi semnat în continuare cu Gresini. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate