Sari la conținut

15. CATALONIA Monster Energy Grand Prix of Catalonia

Postări Recomandate

• Răspunsuri 66
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Acum 54 minute, Lup69 a spus:

I-auzi ce a declarat Q, ca e cu o gagica....oficial!, o fi bi....

Vrăjeli

Se numește beard adica paravan mai pe românească noastră.

Sa mai pun o data poza cu boyfriendul pe al cărui pept se sprijinea cu un pahar de vin în mână și jos ceva de genul "tu ești totul pt mine"?

Găsiți pe insta la el.

Bun efortul lui Q în quali

Marquez...cum vede ca nu merge treaba și nu mai are supremație apelează la remorca

Țigan

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 1 minut, Method a spus:

Marquez...cum vede ca nu merge treaba și nu mai are supremație apelează la remorca

Țigan

Mai bine a procedat Peco.

A mers pe barba lui și uite unde e.

MM și a asigurat un timp decent apoi a vrut sa încerce da a pierdut fata și aia a fost.

Nu uita ca nu se dau puncte pentru nimic decât sprint și gp.

Ps. Uneori mm găsește limita fără sa cada, ca o salvează. ;)

Link spre comentariu

5 minutes ago, Method said:

Vrăjeli

Se numește beard adica paravan mai pe românească noastră.

Sa mai pun o data poza cu boyfriendul pe al cărui pept se sprijinea cu un pahar de vin în mână și jos ceva de genul "tu ești totul pt mine"?

Nu ar fi singurul, oricum se poarta sa declari una si sa faci alta.

Fara a fi la acelasi nivel de comparatie, doar ca situatie, si Freddie Mercury a fost cuplat oficial cu o tipa, Mary Austin parca...

dar sa nu poluam topicul...

Editat de Lup69
Link spre comentariu

Acum 28 minute, exilatu' a spus:

Băi una peste alta, Quartararo a făcut cel mai bun timp in q1, a bătut recordul turului de circuit pe o mobră care pe linia dreaptă are 10 hm/h mai puțin ca Honda și 14 mai puțin ca Ducati.

Lăsând la o parte ce-și bagă și pe unde, eu zic că e un pilot f bun.

Pe tur lansat, cu pista goala, in lupta cu cronometrul, este foarte bun. Problema lui este cursa... acolo trebuie sa lupte cu ceilalti piloti, pentru fiecare pozitie, trebuie sa aibe o tactica  si/sau sa isi adapteze tactica la realitatea cursei, trebuie spirit combativ, trebuie sa isi asume riscuri, trebuie sa aleaga si sa gestioneze pneuri.. trebuie... trebuie...trebuie...  adica trebuie sa aibe mindset de racer, nu doar de rider. Adica, ceea ce lui ii cam lipseste. Tura asta pleaca de pe 2... sa vezi unde o a cada. 

Pe de alta parte, pozitia a doua pe grila, la o diferenta mica fata de pole, imi spune ca motocicleta aia, in termeni de performanta pura nu este deloc rea, dimpotriva, doar ca trebuie exploatata eficient si in cursa, nu numai pe un tur rapid. 

Link spre comentariu

Acum 5 minute, frigider a spus:

Sa nu confundam quali cu sprint/gp.

Ar fi interesant de văzut race pace.

Plec de acasă ca ma uitam și la englezi și ei sigur vorbeau de ritm de cursa care l are și care nu.

Nu confund. Vorbeam despre performantele in stare pura ale acelei motociclete. Pace depinde de multe variabile, multe (nu toate, desigur) tinand de echipa si pilot. Ideea este ca motoreta are un potential care trebuie exploatat. Eu cred ca M1 actuala, pe mana unui pilot de talia lui MM, ar fi mai sus cu cel putin 2 pozitii, in clasamentul constructorilor. 

Editat de xt600
Link spre comentariu

Acum 4 minute, xt600 a spus:

Nu confund. Vorbeam despre performantele in stare pura ale acelei motociclete. Pace depinde de multe variabile, multe (nu toate, desigur) tinand de echipa si pilot. Ideea este ca motoreta are un potential care trebuie exploatat. Eu cred ca M1 actuala, pe mana unui pilot de talia lui MM, ar fi mai sus cu cel putin 2 pozitii, in clasamentul constructorilor. 

Totuși q nu e mereu bine în quali.

Sunt circuite unde yama nu e deloc ok.

Dar pe circuite ok pt ea = se mișcă bine pe quali.

Viteza pe viraj probabil? Atu clasic yama?

Link spre comentariu

Acum 1 minut, frigider a spus:

Totuși q nu e mereu bine în quali.

Sunt circuite unde yama nu e deloc ok.

Dar pe circuite ok pt ea = se mișcă bine pe quali.

De acord cu tine. Nu am spus ca motoreta este perfecta, mai este de lucru. Deocamdata, se afla in stadiul in care se simte mai bine pe unele circuite, decat pe altele, asa cum era si Ducati acum cativa ani. Dar stii cum este... mai exista inca o variabila in ecuatia asta, numita pilot. Degeaba motoreta ar putea avea performante mai bune pe un anumit circuit, daca layout-ul ala nu place pilotului. 

Link spre comentariu