Method Postat 5 ore în urmă Share Postat 5 ore în urmă 1 oră în urmă, danypop a spus: Pai nu prea ne elucidam pentru ca nu Q va pilota v4le peste 3-4 zile. Stim prea bine cum e cu pilotii de teste. Vezi Pirro care cu super mobra ducati era tot ultimul si in plus de-asta ăla e pus acolo sa testeze una alta si nu sa dea full cox ca unu cum ar fi Q, etc Ai dreptate cu pilotii de teste dar...vedem luni. Sperăm să nu plouă și atunci Oricum își vor spune impresiile despre V4 weekendul asta....și probabil vom vedea și niște timpi credibili. Acum 51 minute, xt600 a spus: Eu spun doar ca nu mai are sanse prea mari la un nou titlu, cu actuala concurenta. Eu spun ca a reușit sa arate ca e peste actuală concurență. Și e singurul pilot care l-a forțat cu adevărat pe Marquez și despre care Marquez a spus în multiple rânduri ca il vede ca pe un adversar la titlu,chiar și în 2019 când Quartararo nu reprezenta mai nimic în afara de câteva clasări bune în top 8.Cam la fel cum spune despre Acosta acum. Daaar,până nu va avea o moto cel putin la 90% din performanţele motoretei Ducati (pe care e Musiu Marquez și cred ca își va prelungi contractul și încheia cariera la Ducati),Quartararo nu va avea nici o șansă reala la titlu. Marquez în 2023 ne-a arătat cu prisosință ca oricât de talentat e un pilot nu poate suplini materialul de concurs,so...până nu ajunge pe o moto cu performanţe similare Ducati...vorbim degeaba. Restul sunt povești : Quartararo Jorge Martin Acosta...nu fac împreună o ceapă degerată fără o moto competitivă sub ei. Așa că...pana scoate Aprilia o racheta sau se schimba gumele și poate poate ii ajuta pe Honda si Yamaha....Bagnaia cu maturile lui rămâne singura speranță la o batalie pt campionat.Asta e situația... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate