Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Acum 24 minute, bmdbmw a spus: cand vede ce prostii face JM Hehe,good point. Cică l-a dus Rivola de urechi cu toată clavicula ruptă la Bezzechi sa ii ceară scuze.Mi se pare corect. Acosta profesor pe kktm.Urmatorul kktm nu e în primele 10.Respekt. Bagnaia merge tare chiar ma bucur pt el ca si-a găsit ritmul.Cica are furcile vechi de pe Gp24 asta pare a fi secretul revenirii bruște a feelingului său. Marquez merge la lejer ii așteaptă sa își termine gumele - probabil ochește locul 2. Eh de data asta nu am ce zice - depășire impecabilă la Acosta.Inceputa de pe accel,pe frâne era deja umar la umar cu el.Frumos.Ieri nu stia sa facă din astea? Extraordinar Bagnaia o sa faca poc la motor Privirea lui Tardozzi când a văzut fumul ăla... Mda și tocmai când îl lăudăm pe Acosta... Editat 2 ore în urmă de Method Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Mega profesor Acosta, iar s-a facut cacao Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acosta a făcut exact ce spuneam eu că face .. Jack Miller style. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Da...nascut talent, o sa moara speranta, ai nevoie si de creier nu doar de blana orbitoare. Bubuie sau nu bubuie galeata de suruburi care scoate fum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Nu a bubuit! Eu mă temeam că Pecco a început să arunce cu ulei in spate că sa nu ia MM titlul azi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 8 minute, B.B. a spus: Acosta a făcut exact ce spuneam eu că face .. Jack Miller style. Eh e o greșeală provenita din frustrare. E tânăr.Skillul e acolo. Acum 7 minute, bmdbmw a spus: Bubuie sau nu bubuie galeata de suruburi care scoate fum? Mirare. Cu 8 tururi și ceva înainte de final a început sa scoată fum. Fiabile Ducati măi,I didn’t expect ...și uite așa Memelu vine la egalitate cu Valentino Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Urat loc 2. Dezamăgit. Start ratat iar de mm. Ma supăra Pedro ala. Cum sa ți dea Peco 1 secunda în 2 ture? Mama dacă ceda moto lui Peco clar aveau dreptate conspirationistii :))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bmdbmw Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă n-a bubuit, a castigat o cursa care va ramane in istorie ca titlul 7-9 al lui MM Cred ca cineva in Italia nu e deloc fericit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 minut, B.B. a spus: Nu a bubuit! Eu mă temeam că Pecco a început să arunce cu ulei in spate că sa nu ia MM titlul azi. Rea voință și la Bagnaia Trebuia sa se dea și el la o parte sa nu strice marșul triumfal al campeonului Chiar acum, bmdbmw a spus: Cred ca cineva in Italia nu e deloc fericit Porca mizeria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Încerc sa ma hotărăsc dacă Peco cu tripla a stricat titlul lui MM sau dacă MM luând titlul a stricat tripla lui Peco... Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Exact momentul asta îl proiectam in viitor și mi-l imaginam când MM a decis să plece de la Honda. Jos pălăria pt Iron Man. Fanul lui sau nu.. pot spune că e ceva imens ce a realizat acum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) Frate câștiga și Peco (tripla) și nici nu apare la TV, nu poți sa inventezi asa ceva. Aici Peco e în avantaj, pleacă f f repede. MM când a încercat a mai căzut... Etapa următoare va fi personala treaba MM - Peco, sper. Acum 22 minute, bmdbmw a spus: Mega profesor Acosta, iar s-a facut cacao Nu contează, a stat suficient cat sa ia Peco 4 sec. 1 oră în urmă, B.B. a spus: Eu daca as fi MM as câștigă cursa azi, as fi încoronat campion și apoi ultimele 5 curse nu m-aș mai prezenta deloc. As pleca în ceva croaziera. Ducati ar putea umple locul liber cu ceva pilot de teste, in felul asta Pecco poate deveni preferatul echipei până la finalul anului. Nup. Trebuie record cu titlul luat cu muuuulte puncte. 1 oră în urmă, bmdbmw a spus: Cred ca se bate singur pe spate Gigi cand vede ca MM ia titlul cu 5 etape ramase si cand vede ce prostii face JM Stai ca acum canta în Italiana :))) Editat 1 oră în urmă de frigider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă More than a number, dar noi stim ca are 9. M**e Liberty! Sa redevina campion mondial dupa sase ani de pauza... nu cred ca a mai reusit cineva o asemenea performanta, in istoria competitiei. Rossi a redevenit campion dupa doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă (editat) După 6ani și în ce mod.. aproape brutal. Cam și cum ar fi concurat singur... Foarte inspirați cu MORE THAN A NUMBER Iarăși comentatorii de la Prima nu au scos 1 cuvânt despre ce scrie pe tricourile lor... Jeeeez Editat 1 oră în urmă de B.B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Ok! Marquez este omul momentului, dar omul cursei? Care cursa nu a excelat la capitolul spectacol, dimpotriva. As zice ca omul cursei este Mir! Foarte buna cursa, iar Honda incepe sa arate a motocicleta. Eu zic ca daca mentin trendul asta, cu concesiile pe care le au, la anul se vor apropia periculos de mult de Ducati. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, B.B. a spus: comentatorii de la Prima Decat aia de la Gigi sunt ok oamenii. Sau au fost azi. Nu știu în trecut. Acum 1 minut, xt600 a spus: Ok! Marquez este omul momentului, dar omul cursei? Care cursa nu a excelat la capitolul spectacol, dimpotriva. As zice ca omul cursei este Mir! Foarte buna cursa, iar Honda incepe sa arate a motocicleta. Eu zic ca daca mentin trendul asta, cu concesiile pe care le au, la anul se vor apropia periculos de mult de Ducati. Corect. Da și revenirea lui Peco e ceva. De nicăieri sa faci tripla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 minute, frigider a spus: Da și revenirea lui Peco e ceva. Da! Tocmai de aceea ma aratam surprins ieri. Foarte curios cum tocmai etapa asta, cruciala pentru desemnarea noului campion, Pecco renaste. Ma gandesc ca l-a lasat Gigi sa isi seteze motoreta in afara "intervalelor" de set up.. . Cum sa te tarai aproape tot sezonul si dintr-o data, intr-o etapa decisiva, faci dubla fara drept de apel. Oke, Marc a mers la rezultat, fara discutie, dar si Pecco a pilotat cum nu a mai pilotat de un an. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Care ii dati mesaj privat colegului cu nume de ulei ca a luat MM titlul cum a zis frigider - cu 5 etape pana la final? Acum 4 minute, xt600 a spus: Ma gandesc ca l-a lasat Gigi sa isi seteze motoreta in afara "intervalelor" de set up.. . Peco era pilot nr 1 cred ca avea voie orice. De aia și are unele piese noi, altele vechi, orice doar sa meargă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 6 minute, frigider a spus: Care ii dati mesaj privat colegului cu nume de ulei ca a luat MM titlul cum a zis frigider - cu 5 etape pana la final? Pfff, ai zis asta? Gata! Frij'der Cempion pe motoretism.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 3 minute, danypop a spus: Pfff, ai zis asta? Gata! Frij'der Cempion pe motoretism.ro sunt destul de sigur ca da Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 57 minute în urmă Share Postat 57 minute în urmă Acum 14 minute, frigider a spus: Care ii dati mesaj privat colegului cu nume de ulei ca a luat MM titlul cum a zis frigider - cu 5 etape pana la final? Peco era pilot nr 1 cred ca avea voie orice. De aia și are unele piese noi, altele vechi, orice doar sa meargă. Te referi la @ENEOS? Cred ca stie deja. Si asta este adevarat, dar tot mi se pare o coincidenta prea mare. Poate la anul ii d o replica ceva mai consistenta lui MM. Btw.. looser-ul sezonului (ar trebui sa se acorde si titlul asta) ar trebui incoronat JM... ma intreb daca, dupa prostia facuta ieri, da vina tot pe motoreta. Un sezon de uitat pentru el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 36 minute în urmă Share Postat 36 minute în urmă Acum 20 minute, xt600 a spus: Te referi la @ENEOS? Cred ca stie deja. La el. Se spune ca dacă zici Eneos de 3 ori cade MM in cursa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate