Method Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă 1 oră în urmă, Lup69 a spus: Scot Ogden... s-a imprastiatn nu foarte tare, probabil stewarzii mai au nevoie de cursuri de training....sau Ogden chiar a furat-o serios... Aaa pai am văzut aia...omul stătea pe burtă dar nu a zis ca l-au dus la medical centre sau ceva cred ca a fost și lowside.. nu mi s-a părut nimic wow Vorba ta cred ca s-a surescitat careva aiurea ca alta explicație nu vad. În fine.Quiles a fost cel mai penalizat de asta dar tot a câștigat asa ca... La moto2 Alonso cursa bună având în vedere ce accident a avut cursa trecuta. Gonzales bun as usual. Holgado se anunță pretendent la titlu. Munoz sa își pună dinții de culoare naturala ca zici ca are guma orbit pe ei - 4 dinti shiny white in fata si pe laterale cu totul alta culoare...e nașpa și dacă nu apari la tv decum asa Acum 47 minute, B.B. a spus: Îți dai seama că eu vreau să ia MM încă 4 titluri dar prefer să rămân rezervat. Ie ie,nici eu nu am zis ca va lua 4 titluri. Spun doar ca 1.pt EL titlul 10 nu e nici un prag psihologic cum e pt unii de aici 2.pare a fi în forma bună și nu pare ca va apune la anul sau peste 2 ani 3.e încă top dog și echipa la care e la fel e prima De aici trag concluzia ca e foarte posibil sa ia mai mult de 1 titlu.Nu e nimic sigur orice e posibil se poate accidenta oricând și sa se retragă dar deocamdată omul e nr.1 și pare a rămâne acolo pt ceva timp. @damagerVorbeau comentatorii despre Toprak - nu l-am urmărit dar lumea îl tot lauda,am și eu o întrebare - crezi ca pe Honda ar fi mers mai bine?S-ar fi pliat mai bine cu stilul lui caracterizat de comentatori agresiv pe ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă Acum 6 ore, frigider a spus: si din nou, cum am avut campionii prin absenta nr-lui 1 asa si lui Bez i s-a urcat la cap ca el e pilot de uzina, pilotul nr 1. o sa aiba un soc. De unde foc ai ajuns la concluzia că Bez se crede pilotul cu nr. 1? Ai citit vreo declarație? Dacă da, te rog link. Dacă nu, sunt doar presupuneri fara nicio valoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Distanța cursei redusă cu 8 ture Mai scurta decat moto2 Puteau scurta si ei acolo 2-3 lap-uri, nu 8 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă 1 minute ago, danypop said: Distanța cursei redusă cu 8 ture Mai scurta decat moto2 Sa dea si puncte corespunzator....sau le e frica sa nu se surpe pista... PArca ar fi romani organizatorii... Scuzati, parlamentari romani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Le e frica sa nu se sfarme asfaltul.O fi prims vreo firma românească contractul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Castigator detașat înainte de a incepe cursa: Digia are fata aia care-i ține umbrela. Vai mamă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Cica nu au putut fi testate anvelopele pentru lungimea unei curse de 31 ture si nu se stie daca rezista. Deci problema pare a fi a celor de la mișeilin Editat 2 ore în urmă de danypop Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Just now, danypop said: Cica nu au putut fi testate anvelopele pentru lungimea unei curse de 31 ture si nu se stie daca rezista. Deci problema pare a fi a celor de la mislșeilin Pai puteau sa intre la boxe si sa schimbe, cine nu ii lasa? Jackass sarbatoreste 200 de curse prin crash devreme, se grabea sa taie tortul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Pfoaa ce a făcut Martin Și cum merge aprilia aia pe șicana... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Fuge Martinator dupa Bez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Pleacă după Bezzechi Periculos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Digia a facut point fixation pe roata spate a MM-ului Sa vedem cum revine MM pe final cu gumele uzate...?? S-a imprastiat si Bagnaia... si Mir, cine urmeaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Ce rău îmi pare de Mir... El efectiv nu funcționează cu acea Honda cu aderenta ei inexistenta pe fata...și vad ca nici nu se poate adapta sa își schimbe stilul.Pacat. Curat Marquez Diggia s-a riscat rău și aiurea insistând acolo la exterior...dacă nu reușea Marquez sa închidă corect îl lovea rau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Meh,,, A renuntat MM... Bun si Ogura!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Wow ce cursa. Îl dădeam pe Marcel câștigător ce bine ca m-am înșelat Aprilia might have a winner on their hands this year Deja sunt la a2a cursa pe care o domina pur si simplu. Dear Gigi...asta nu era în program Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Aprilia locurile unu, doi și cinci. Iuhuuuu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acuma...poate sunt rău dar chiar nu as vrea ca și "campionul de carton" sa pună mana pe o alta arma letala la anul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Never say never...vorba olteanului, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Bai dar și Diggia...cursa asta magistral omul. Magistral Dacă ar merge asa în fiecare cursă...wow Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă (editat) Mda.. intuitia imi spune ca asistam la o schimbare de lider in ierarhia constructorilor. Aprilia devine referinta in campionat. Ducati nu mai este motoreta totala si asta nu este neaparat rau.. Iar Bezzecchi.. ce sa zic... un pilot lent, fara stofa de campion. Frumoasa cursa facuta de Diggia si duelul lui cu MM. JM se da cu capul de pereti, pentru ca este nevoit sa plece de la Aprilia. Astazi a facut o cursa splendida. Editat 2 ore în urmă de xt600 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 57 minute, MirceaB a spus: Castigator detașat înainte de a incepe cursa: Digia are fata aia care-i ține umbrela. Vai mamă! poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 2 minute, xt600 a spus: Aprilia devine referinta in campionat. Ducati nu mai este motoreta totala si asta nu este neaparat rau.. Iar Bezzecchi.. ce sa zic... un pilot lent, fara stofa de campion. Nu ca nu e rău este super mega bine. Pff ma așteptam la 1 an de Ducati pe primele 4-5 locuri,asta e o surpriza superba. Nu cred ca a zis cineva de aici ca Bez ar fi lent,insa suntem câțiva pe aici care credem ca,odată refăcut la 100%,JM va fi mai rapid. Stofa de campion eu susțin în continuare ca nu are,stai sa îl călăreasca MM puțin și vedem cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 7 minute, xt600 a spus: Mda.. intuitia imi spune ca asistam la o schimbare de lider in ierarhia constructorilor. Aprilia devine referinta in campionat. Ducati nu mai este motoreta totala si asta nu este neaparat rau.. Iar Bezzecchi.. ce sa zic... un pilot lent, fara stofa de campion. Oare sa fie din cauza ca a venit MM care poate merge si cu roaba tare si Peco avea dreptate ce GP25 e o caruta si se pare ca si GP26 e la fel? Honda inca nu isi revine dupa 6 ani de cand s-a rupt MM si precedentii ani in care a dezvoltat motoreta doar in jurul talentului imens al lui MM Credeti ca Gigi ar trebui sa se trezeasca la realitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lup69 Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă 2 minutes ago, Cavaleru said: Credeti ca Gigi ar trebui sa se trezeasca la realitate? Asta a fost si impresia mea dar de anul trecut...versiunea 2024, a fost cea mai buna, apoi s-au plafonat, feedback-ul lui MM nu i-a ajutat in directia buna... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danypop Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Care fidbec băbăeți, gp25 a fost facut pe "masura" lui Pecco si eventual Martin, ei erau cu mobre de uzina cand se punea "fundatia" pentru gp25. Nu va mai vindecați cu "dezvoltarea" asta făcută de piloti Referitor la sfârșitul dominatiei Ducati, si trecerea Apriliei in fața, se întâmpla de anul trecut din a 2a jumătate a sezonului, eu tot am scris pe aici dar eram luat la mișto E normal, asa merg lucrurile, era cumva ducati condamnat sa ramana vesnic top? Au fost pe rand mai toți, Honda, yamaka, Ducati, etc. Asa e normal, nu va mai mirați asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate