frigider Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 6 minute, Method a spus: Din acest "great reset" (fara sa vreau l-am citat pe Schwab sau cum il cheama pe portavocea stapanilor lumii de la Davos) va iesi un clear winner - cel care s-a pregatit cel mai bine. pla. e un mare necunoscut. dupa 1-2 ani incepe iar unu sa o ia rau in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 1 oră în urmă Autor Share Postat 1 oră în urmă Acum 58 minute, Method a spus: Bez e baiat bun dar....cand conteaza,cand e presiunea pe el...nush ce sa zic...eu il vad inca green pt batalia la titlu. Da, dar uite ca dupa incidentul din sprint in GP a lucrat excelent in conditiile in care AM era mult mai rapid, MM a cazut si-a tinut locul 2 si a scos puncte frumoase Eu zic ca totusi e matur, poate nu suficient.. dar nici atat de green Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă e matur ca si anu trecut s-a tinut bine de mm pana la incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate