Sari la conținut

4. SPAIN ESTRELLA GALICIA 0,0 GRAND PRIX OF SPAIN

Postări Recomandate

Acum 6 minute, Method a spus:

Din acest "great reset" (fara sa vreau l-am citat pe Schwab sau cum il cheama pe portavocea stapanilor lumii de la Davos) va iesi un clear winner - cel care s-a pregatit cel mai bine.

pla. 

e un mare necunoscut.

dupa 1-2 ani incepe iar unu sa o ia rau in fata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 129
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 58 minute, Method a spus:

Bez e baiat bun dar....cand conteaza,cand e presiunea pe el...nush ce sa zic...eu il vad inca green pt batalia la titlu.

Da, dar uite ca dupa incidentul din sprint in GP a lucrat excelent in conditiile in care AM era mult mai rapid, MM a cazut si-a tinut locul 2 si a scos puncte frumoase

Eu zic ca totusi e matur, poate nu suficient.. dar nici atat de green

Link spre comentariu

Acum 5 ore, frigider a spus:

nu e , ca e Bez acolo.

Proverbul spune "cu o floare nu se face primavara". Aprilia nu poate sa lupte pentru a lua titlul la constructori doar cu un pilot la echipa de uzina. De bine de rau, mai puncteaza si al doilea macar in cursa mare, daca nu si in sprint.

Link spre comentariu

Acum 1 oră, Cavaleru a spus:

Da, dar uite ca dupa incidentul din sprint in GP a lucrat excelent in conditiile in care AM era mult mai rapid, MM a cazut si-a tinut locul 2 si a scos puncte frumoase

Eu zic ca totusi e matur, poate nu suficient.. dar nici atat de green

Mmm...s-a vazut la sprint maturitatea.

Aici în cursa mare era totul precum făcuseră planul înainte de weekend - probabil stiau ca Ducati are un edge aici pe un circuit mic si tehnic și au zis locul 2-3 ar fi tzipla.

Dacă nu plouă.

În sprint ploaia și nu atât ploaia cât condițiile mixte le-au distrus toate calculele.Eee când nu mai e nimic conform planului dinainte stabilit și depinde foarte mult de inspirația?instinctul?stăpânirea de sine? și experienta pilotului,atunci Bezzechi a fost pe jos în timp ce Marcelino a întors o situație potrivnica într-una câștigătoare.

De aia zic - e ok Bezzechi in linii mari...dar când se schimbă circumstanțele brusc și rămâne pe umerii lui...cedează.

Asta nu înseamnă că va fi tot timpul asa - după 1-2 ani de batalii la nivelul asta cu MM&Co. s-ar putea ca omul sa fie bază.In momentul de față însă...după părerea mea Aprilia are mai mari șanse cu Martin decât cu Bezzechi.

Link spre comentariu