frigider Postat 4 ore în urmă Share Postat 4 ore în urmă Acum 6 minute, Method a spus: Din acest "great reset" (fara sa vreau l-am citat pe Schwab sau cum il cheama pe portavocea stapanilor lumii de la Davos) va iesi un clear winner - cel care s-a pregatit cel mai bine. pla. e un mare necunoscut. dupa 1-2 ani incepe iar unu sa o ia rau in fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat 3 ore în urmă Autor Share Postat 3 ore în urmă Acum 58 minute, Method a spus: Bez e baiat bun dar....cand conteaza,cand e presiunea pe el...nush ce sa zic...eu il vad inca green pt batalia la titlu. Da, dar uite ca dupa incidentul din sprint in GP a lucrat excelent in conditiile in care AM era mult mai rapid, MM a cazut si-a tinut locul 2 si a scos puncte frumoase Eu zic ca totusi e matur, poate nu suficient.. dar nici atat de green Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 3 ore în urmă Share Postat 3 ore în urmă e matur ca si anu trecut s-a tinut bine de mm pana la incident. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MirceaB Postat 2 ore în urmă Share Postat 2 ore în urmă Acum 5 ore, frigider a spus: nu e , ca e Bez acolo. Proverbul spune "cu o floare nu se face primavara". Aprilia nu poate sa lupte pentru a lua titlul la constructori doar cu un pilot la echipa de uzina. De bine de rau, mai puncteaza si al doilea macar in cursa mare, daca nu si in sprint. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Method Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 1 oră, Cavaleru a spus: Da, dar uite ca dupa incidentul din sprint in GP a lucrat excelent in conditiile in care AM era mult mai rapid, MM a cazut si-a tinut locul 2 si a scos puncte frumoase Eu zic ca totusi e matur, poate nu suficient.. dar nici atat de green Mmm...s-a vazut la sprint maturitatea. Aici în cursa mare era totul precum făcuseră planul înainte de weekend - probabil stiau ca Ducati are un edge aici pe un circuit mic si tehnic și au zis locul 2-3 ar fi tzipla. Dacă nu plouă. În sprint ploaia și nu atât ploaia cât condițiile mixte le-au distrus toate calculele.Eee când nu mai e nimic conform planului dinainte stabilit și depinde foarte mult de inspirația?instinctul?stăpânirea de sine? și experienta pilotului,atunci Bezzechi a fost pe jos în timp ce Marcelino a întors o situație potrivnica într-una câștigătoare. De aia zic - e ok Bezzechi in linii mari...dar când se schimbă circumstanțele brusc și rămâne pe umerii lui...cedează. Asta nu înseamnă că va fi tot timpul asa - după 1-2 ani de batalii la nivelul asta cu MM&Co. s-ar putea ca omul sa fie bază.In momentul de față însă...după părerea mea Aprilia are mai mari șanse cu Martin decât cu Bezzechi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
frigider Postat 1 oră în urmă Share Postat 1 oră în urmă Acum 58 minute, MirceaB a spus: titlul la constructori nu cred ca asta atarna asa mult, la piloti imi pare mai important. acuma na, de ce sa nu le iei pe toate 3 Acum 37 minute, Method a spus: Marcelino a întors o situație potrivnica într-una câștigătoare. a avut extrem de mult noroc. in acelasi timp, preferam sa ia DNF in sprint (12pcte) si sa ia loc 2 in GP (20 pcte) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate