almid Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 haideti sa incercam sa scriem fiecare cate o idee de numar preferential care sa sune bine, mai ales pe un motor. Nu va speriati ca cineva va va fura ideea. Oricum sunt 41 judete asa ca e loc pt aceste numere. Incarc sa fac combinatii interesante din cifre si litere si f interesant ar fi sa reusim sa combinam si initialele judetului. ex: BV 10 NLY ...one and only SV 22 DOI BT 11 UNU OT 51 UFO .....haideti sa incercam sa continuam aceasta lista. Poate voi ati avut mai multa inspiratie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Skywalker Postat Ianuarie 28, 2007 Share Postat Ianuarie 28, 2007 te plictisesti teribil, nu? PS: vezi ca mai gasesti topicuri despre numere preferentiale, acolo iti afli lamuririle atat de necesare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Ianuarie 30, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 30, 2007 te plictisesti teribil, nu? PS: vezi ca mai gasesti topicuri despre numere preferentiale, acolo iti afli lamuririle atat de necesare... da, sunt o gramada de mesaje in care ti se spune ce numere aiurea poti primi daca mergi la numere la rand : JEG, VAK, WCU, BOU, ...SI ALTE BUNATATI dar nu am prea gasit variante pt numere SMART. astept deci sugestii... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Prafuit Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 O prietena a vea o rapandula de Oltcit cu nr de inmatriculare: B-17-SUG Pana si pe mine m-au fluierat cand eram la volan. Mie imi plac 2 numere: B-41-HOR = be for one ..... B-XX-ERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 B-69-PLM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyshor Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 B-69-PLM ) asta-i tare de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 30, 2007 Share Postat Ianuarie 30, 2007 eu am honda RVF 400, codul honda NC35 vroiam sa imi pun B 40 RVF dar era luat , asa ca am ramas la B35RVF nu doresc nimanui sa aiba un nr de inmatriculare B xx M U E Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mishu_canishu Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Nr văzute în AG: * AG 10 ANA (IOANA) * AG 10 NEL (IONEL) * AG 10 NUT (IONUĂ) * AG X0 ANA (OANA) * AG X0 ACA (OACĂ) Cel mai tare rămâne: B 10 ERU (BOIERU') Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 Cel mai tare rămâne: B 10 ERU (BOIERU') Poate B 01 ERU. Dar de B01LOR ce zici? Ce-i drept, la masina, ca e pe un singur rand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Ianuarie 31, 2007 Share Postat Ianuarie 31, 2007 iote la ce se gandeste sorin:) supertare ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
almid Postat Februarie 10, 2007 Autor Share Postat Februarie 10, 2007 De cand cu blocada cu inmatricularea definitiva, ...credca numar preferential e considerat deja orice numar este de forma XX 01 XXX. O sa avem oroare de numere rosii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_cmd Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 am vazut in buc un astra cu numarul B 4OPEL (in loc de zero era 'o' si erau caracterele lipute) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flipper Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 B 66 SIX atat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AncaR Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Eu am sa-l schimb pe al meu in B-??-WTF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
antemiu Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 Poate B 01 ERU. Dar de B01LOR ce zici? Ce-i drept, la masina, ca e pe un singur rand. Cu numaru asta sper sa nu va creada cineva Frodo! Daca te cheama cumva Adrian Grec , iti poti pune numele intreg pe nr de inmat. : XX-XX-ADY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 B06DAN (Bogdan). B07OSU (Botosu ) GRO7ESC sau ESQ (Grotesc) etc IS70RIE AR06ANT AG17ATU VA las la ultimele astea trei sa va prindeti singuri de la ce vin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr.Wattmaster Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 B xx GIN B xx SUC B xx VIN B xx SEC Cheers! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan kawa Postat Februarie 28, 2007 Share Postat Februarie 28, 2007 (editat) LSD -este una dintre cele mai puternice substante halucinogene cunoscute mere bine la miare si pe unii ne omoara Editat Februarie 28, 2007 de bogdan kawa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 1, 2007 Share Postat Martie 1, 2007 B xx SUC Asta NU! Vine un destept cu marker-ul si te face SUG Iar cu SUC nu-i la fel de cool ca VIN sau BERE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 CO O1 AIE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
serenity Postat Martie 2, 2007 Share Postat Martie 2, 2007 Eu din comoditate cred, sa u imi obosesc neuronu` cu imaginatie, am refuzat preferential si ca sa vad ce "soarta" am , am mers pe mana politistului de la inmatriculari...si deznodamantul tragic : CAU... . Bine ca nu e cu "o" si "w", dar parca sare si mai mult in evidenta....C`est la vie!. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin C. Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 (editat) Da' "CO" de la ce judet vine? Constanta cica ) Editat Martie 3, 2007 de klin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LordRhadoo Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 Constanta cica ) ai gandit mult ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Zuzg7 Postat Martie 3, 2007 Share Postat Martie 3, 2007 NT XX PA! ( asa am eu retinut nr pentru cand se expira leasing-ul ) . PA! rezulta din PAI si stergem putin din I . Succes . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
webber Postat Martie 4, 2007 Share Postat Martie 4, 2007 NT XX PA! ( asa am eu retinut nr pentru cand se expira leasing-ul ) .PA! rezulta din PAI si stergem putin din I . Succes . Chiar interesant... mai ales ca motorul are placuta doar pe spate, astfel e foarte nimerit numarul...La o masina nu l-as considera la fel de potrivit (pe fata ar trebui sa ai "HEY" si pe spate "BYE" eventual ) Apropos de NT-XX, si eu sunt din acelasi minunat judet (desi vin de 1-2 ori pe luna) dar am buletin de bucuresti, deci mi-as putea lua si B-XX. Intrebarea mea e: as avea avantaje/dezavantaje cu una din variante? Eu locuiesc in Bucuresti si motorul isi va petrece cel mai mult timp pe strazile capitalei si ma gandesc ca NT-XX -ul sa nu le atraga atentia inutil politistilor sau sa-i aud pe conservari cum scot capul pe geam si striga "Moldoveanule!!!" B-XX e mai "universal" ca sa zic asa si mai des intalnit deci eu cred ca o sa "blend in" mai bine. Voi ce credeti? haideti sa incercam sa scriem fiecare cate o idee de numar preferential care sa sune bine, mai ales pe un motor. Eu cred ca voi opta pentru terminatia WBR (short for "webber")...Desi m-am gandit ca ar fi o alternativa si un numar cu posibilitatea de confuzie mare (stiu suna ciudat, dar sa va explic ). De ex: X-XX-OPL care dupa actiunea distructiva a naturii isi poate pierde din "proprietati" si poate deveni foarte asemanator cu CFI Ce ziceti, e fezabil? Si mai ales care sunt riscurile si avantajele? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate