.BoBo. Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) B - 92 - PA! la RF-ul meu. ( I -ul l-am preparat cu putin diluant) Si la Dragstar am B - 49 - ROC ( si ma gandesc cum sa atasez cumva un "K" fara sa iau amenda) La Dragstar am vrut B XX OBO , dar mi-au spus ca "O" si "I" nu pot fi decat in mijloc pentru a nu se comfunda cu "0" sa "1" Editat August 30, 2008 de AdyBoby Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionutparvan Postat August 30, 2008 Share Postat August 30, 2008 (editat) decat RIP sau DED la numar mai bine BIO... Nu ca as fi superstitios, da' oricum... Editat August 30, 2008 de ionutparvan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Narko Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 eu mi-as pune la urmatoarea motocicleta xx-xx-PLM ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VincentVega Postat August 31, 2008 Share Postat August 31, 2008 pentru cei care stiu de unde vine imi place rau de tot filmul. Great movie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 eu am B xx ZEU si B xx Don iar la masina B XX UAU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 (editat) eu mi-as pune la urmatoarea motocicleta xx-xx-PLM ... HD - XX- PLM [l'am avut] si nu cu conotatia organului genital masculin ci eram in perioada in care ma gandeam serios sa plec la mare . Plec La Mare! La urmatorul ma gandesc la ceva de genu :HD-XX-BIA Editat Septembrie 1, 2008 de B.Ride Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 HD - XX- PLM [l'am avut] si nu cu conotatia organului genital masculin ci eram in perioada in care ma gandeam serios sa plec la mare . Plec La Mare! La urmatorul ma gandesc la ceva de genu :HD-XX-BIA incearca mai bine HD-xx- BDSM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 incearca mai bine HD-xx- BDSM expliciteaza oleaca. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R4z0r Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 expliciteaza oleaca. http://ro.wikipedia.org/wiki/BDSM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Biraid Postat Septembrie 1, 2008 Share Postat Septembrie 1, 2008 http://ro.wikipedia.org/wiki/BDSM Te'ai documentat foarte bine. Ar trebui sa devii supermembru. (Prietenii stiu de ce. ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
squerly Postat Septembrie 2, 2008 Share Postat Septembrie 2, 2008 Sau asta numaru meu :X Pasta corectoare face minuni )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jordy Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 (editat) PH 03 NIX asta e numarul care l-am vrut...e dat ! ps : mandibula here Editat Septembrie 19, 2008 de jordy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nazi | SchutzStaffel Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 XX 05 UGI Asa au Parazitii la masina, numai ca se vede ceva de genul XX 0 5UGI Si pe motor nu poti sa-l pui . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Petru Moldovan Postat Septembrie 19, 2008 Share Postat Septembrie 19, 2008 XX 05 UGIAsa au Parazitii la masina, numai ca se vede ceva de genul XX 0 5UGI Si pe motor nu poti sa-l pui . )Am vazut acum circa 1-2 luni o blonda grasa si cam batraioara la volan cu doi flacai tineri in masina (blonzi si creti) intr-un Fiat mic (650 sau Punto) care avea cel mai tare numar posibil: IF-69-PZD. Pentru o "profesionista" nu cred ca poate fi gasit un numar mai bun, dar sigur mai exista poate 41 de combinatii libere la alealalte judete... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexone Postat Septembrie 20, 2008 Share Postat Septembrie 20, 2008 IS 01 BOU (Is un bou) de unde le scot nici eu nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 IS 01 BOU (Is un bou) de unde le scot nici eu nu stiu Multumim ca impartasesti si cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JCDenton Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 IS 01 BOU (Is un bou) de unde le scot nici eu nu stiu Multumim ca impartasesti si cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kidal Postat Noiembrie 2, 2008 Share Postat Noiembrie 2, 2008 DB-69-EVA - 69 - ying-yang, nu prostii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CHUCKY Postat Noiembrie 3, 2008 Share Postat Noiembrie 3, 2008 (editat) EVOlution si la urmatorul motor care il voi cumpara ii voi pun numarul XX - 03 VIL = DEVIL Editat Noiembrie 3, 2008 de Chucky_ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tiptil1 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 XX 22 ZZZ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atze3 Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 Spuneti-mi si cu AR de la Arad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoebus Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 (editat) B-xx-STF prin calatoriile mele am facut si poza asta Oricum, STF e f bun ca numar moto(pacat ca se risipeste pe rabla aia), la fel si BRB si ETC. Editat Noiembrie 4, 2008 de Magnetto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 GL 07 LAE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 GL 07 LAE ASTA-I NR TAU?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Anihilator Postat Noiembrie 4, 2008 Share Postat Noiembrie 4, 2008 THC , LSD, XTC , XTZ, MDM, PCP, PCR, PAI (PA!), si altele... Fara fzr, gsx, cbr, pqrst... No offence, dar mi se par lipsite de inspiratie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate