w33bs Postat Iunie 26, 2010 Share Postat Iunie 26, 2010 Salut! Cum spune si titlul topicului, este cineva prin zona aceasta (Piata Iancului) sau prin apropiere ? sau e o zona pustie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iunie 29, 2010 Share Postat Iunie 29, 2010 salut ovidiule si aici seara dupa orele 19, daca mergi la rond ai sa gasesti multi motociclisti acolo, dar de regula pe acestia ii gasesti pe zona PANTELIMON ne vedem pe acolo daca este intra pe sectiunea mai sus mentionata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ramyo16 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Am fost eu aseara pe la 20 si nu era nimeni la rond.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Pai pe la 8 incepe lumea sa se adune. Daca e naspa afara, iti dai seama ca nu vine nimeni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ramyo16 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 da....aseara era ok....numai ca n am mai stat ca nu stiam daca vine cineva. Daca e anuntati pe aici cand va strangeti si aterizez si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dublu JACK Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 asa este diseara, ajung si eu pe la 8...8 si ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ramyo16 Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 hmmm.....io nu cred ca voi fi prezenta in seara asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rotila Postat Iulie 1, 2010 Share Postat Iulie 1, 2010 Maine dupa job va asteptam la un Ceai Dansant! in WATT Club /index.php?...p;#entry2498648 Daca iti dau voie parintii la un ceai, petrecere, bairam, chindie; daca iti este foame si ai vrea o tocana de cartofi cu carne , castraveti murati, salam cu soia,parizer,creveti,etc; ''Ochii lui Dobrin'' la pahar si Slagarele deja clasice Macarale, Macarale, ,,Noi in anul 2000'', va asteptam sa veniti cu basca, cravata de pioner, cravata de utc-ist, costum P.T.A.P....sau fara, cu uniforma din dotare si amintirile ce ne chinuiesc. Nu avem fete de masa!!! Am gasit neste ziare.Sa ne folosim de ele! Salamul merge si pe ziar,nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SorinSenior Postat Iulie 5, 2010 Share Postat Iulie 5, 2010 Cea mai mare intrunire a motocilistilor din tara este pregatita in aceasta perioada la Bucov, in judetul Prahova (9-11 iulie). Avand in spate o traditie in astfel de evenimente, de data aceasta se intentioneaza ca festivalul sa devina una dintre cele mai importante manifestari dedicate pasionatilor de motociclete. Bineinteles, atmosfera rock este cea care va da startul distractiei. De data aceasta, invitati precum TRUDA, N.E.G.A.T.I.V., THUNDERSTORM, NEXUS, ACT, 9,7 RICHTER, BUCIUM, UP TO ELEVEN, LEGACY si INCIPIENT vor „incalzi” atmosfera si vor incanta urechile publicului. Marea surpriza a intrunirii va fi trupa BRAINSTORM din Germania, trupa care a zguduit de zece ani incoace rockmetalul Europei. Invitatii concerteaza pentru prima data in Romania la cel mai mare eveniment dedicat motociclistilor si iubitorilor de muzica „grea”. In cele trei zile de festival veti avea parte din plin de bere, tuica, slana si multa distractie. Nu vor lipsi nici parada moto si consursurile cu multe premii. Intrarea va fi 30 de lei, iar pentru fiecare biker si insotitorul sau vor fi oferite cate cinci beri, incluse in pret. Costul berii va fi de numai 2,5 lei. Pentru cei care vin de la mare departare, sunt puse la dispozitie locuri gratuite de campare. Festivalul va fi incununat de un adevarat spectacol de artificii. Va asteptam la o intrunire moto cum n-a fost vreodata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 3, 2010 Share Postat August 3, 2010 mai traiti mah? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Cand mai stabiliti intunire eu stau in cartierul 23 si vin oricand .Buna ideia asta cu intunire in zona asta . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 mai traiti mah? da ma mai traim dar pe la rond nu prea am mai ajuns..am fost doar in trecere dar daca nu am vazut pe nimeni , nu m-am oprit . ce-ti mai face piciorul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bs Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 da ma mai traim dar pe la rond nu prea am mai ajuns..am fost doar in trecere dar daca nu am vazut pe nimeni , nu m-am oprit . Same here Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 da ma mai traim dar pe la rond nu prea am mai ajuns..am fost doar in trecere dar daca nu am vazut pe nimeni , nu m-am oprit . ce-ti mai face piciorul? pai mie greu cu deplasatu mai ales ca nu mai am masina de la firma. iar pe moto inca nu pot sa ma urc. o sa devin scuterist din nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat August 6, 2010 Share Postat August 6, 2010 Ne-am intalnit noi intr-o seara. Eu,Claudiu, Costi, Blondu', Subti, mai erau si care nu-i mai stiu. Am stat la o parola. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
w33bs Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Cand mai aveti de gand sa mai treceti pe acolo postati aici cu ceva timp inainte si sunt sigur ca se va strange lume. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iacospy Postat August 7, 2010 Share Postat August 7, 2010 Eu sigur vin daca anuntati cu o zi -2 inainte un loc si o ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
spiders2066 Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Rond incepand cu ora 08:00,ceva bere fara\cu alcool si seminte.care se baga ne vedem acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat August 15, 2010 Share Postat August 15, 2010 Am fost plecat.. Trebuia sa fi sunat ca m-as fi bagat si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Asadar, ca tot a venit frigul afara, facem si noi o adunare la un gratar de sfarsit de sezon? Undeva... saptamana viitoare? Daca nu vreti sa mergem la padure, sau e prea frig pt asa ceva, mergem la Cavaleru. Acolo puteti avea ocazia speciala de a-mi curata motocicleta de praf, de a spala lantul si de a o pregati pentru iernat. De asemenea, un fericit norocos ar putea sa-mi monteze si undertailul care zace undeva plin de praf pe balcon. De asemenea, si TDM-ul lui cavaleru sufera de o lipsa acuta de nebagare in seama, drept pentru care cineva va trebui sa se ocupe si de ea (curatat lantul, spalata, WD40-uita, vf presiunea in roti, verificat antigel samd... ). Editat Septembrie 3, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 (editat) Asadar, ca tot a venit frigul afara, facem si noi o adunare la un gratar de sfarsit de sezon? Undeva... saptamana viitoare? Daca nu vreti sa mergem la padure, sau e prea frig pt asa ceva, mergem la Cavaleru. Acolo puteti avea ocazia speciala de a-mi curata motocicleta de praf, de a spala lantul si de a o pregati pentru iernat. De asemenea, un fericit norocos ar putea sa-mi monteze si undertailul care zace undeva plin de praf pe balcon. De asemenea, si TDM-ul lui cavaleru sufera de o lipsa acuta de nebagare in seama, drept pentru care cineva va trebui sa se ocupe si de ea (curatat lantul, spalata, WD40-uita, vf presiunea in roti, verificat antigel samd... ). grataaaaaaaaarrrr!!!! da da da ! eu vreau....si ca sa nu ziceti ca 2 este numar par...sa nu fie cu ghinion va las sa curatati/ungeti lantul si la motoreta mea. )) Editat Septembrie 3, 2010 de dihania Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 3, 2010 Share Postat Septembrie 3, 2010 Da' ce are motoreta ta de nu ti-l poti unge singura? Ale noastre, cel putin, sunt un pic lovite. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dihania Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Da' ce are motoreta ta de nu ti-l poti unge singura? Ale noastre, cel putin, sunt un pic lovite. motoreta nu are nimic, slava domnului, eu am o lene maxima si o lipsa acuta de stander. merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat Septembrie 6, 2010 Share Postat Septembrie 6, 2010 Asadar, ca tot a venit frigul afara, facem si noi o adunare la un gratar de sfarsit de sezon? Undeva... saptamana viitoare? Daca nu vreti sa mergem la padure, sau e prea frig pt asa ceva, mergem la Cavaleru. Acolo puteti avea ocazia speciala de a-mi curata motocicleta de praf, de a spala lantul si de a o pregati pentru iernat. De asemenea, un fericit norocos ar putea sa-mi monteze si undertailul care zace undeva plin de praf pe balcon. De asemenea, si TDM-ul lui cavaleru sufera de o lipsa acuta de nebagare in seama, drept pentru care cineva va trebui sa se ocupe si de ea (curatat lantul, spalata, WD40-uita, vf presiunea in roti, verificat antigel samd... ). luam gratarul de la Profu? ca sa fie incapator? as fi vrut sa am banii de piese sa mi-o pun mancar la punct. eh lasa ca inca nu a venit iarna Mesaj completat PS pt didi http://www.electrexworld.co.uk/rr85-regula...ier-3206-0.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Septembrie 9, 2010 Share Postat Septembrie 9, 2010 (editat) Hai ma, ce facem duminica, ne bagam, rulam si noi un mic pe gratar? Ce zice vremea, tine sau nu cu noi? Editat Septembrie 9, 2010 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate