wolt Postat Noiembrie 3, 2012 Share Postat Noiembrie 3, 2012 Are cineva o cute de viteza de hoinar si ambreiaj? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jawra Postat Noiembrie 22, 2012 Share Postat Noiembrie 22, 2012 Donez pt Jawa 350 california -ghidon -carcasa filtru aer -dinam+platini prefer predare in cluj dar daca are cineva nevoie mare de ele poate fac si un efort si le trimit si in alta localitate(0748339406) imi cer scuze e vorba despre rotor si platini ghidonul si platinile sau dat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Noiembrie 23, 2012 Share Postat Noiembrie 23, 2012 Donez pt Jawa 634, dar probabil piesa originala si pe alte Jawe/CZ-uri un releu regulator 6V 75W Pal Magneton. Nu stiu daca este bun sau prost, vizual pare OK, nimic intrerupt. PM me. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Decembrie 14, 2012 Share Postat Decembrie 14, 2012 Donez pt Jawa 634, dar probabil piesa originala si pe alte Jawe/CZ-uri un releu regulator 6V 75W Pal Magneton. Nu stiu daca este bun sau prost, vizual pare OK, nimic intrerupt. PM me. a ajuns la mine. MULTUMESC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Decembrie 15, 2012 Share Postat Decembrie 15, 2012 Donez 2 cauciucuri pe 18. 1 buc.Bridgestone Battlax 160/60-18 ZR bunicel.... 1 buc 3,50 - 18 Made in CCCP !!!! bunicel sector 5. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 Salut prietene! Îl vreau eu pe cel rusesc. Dacă nu l-a acontat altcineva înainte! Toate bune! P.S. Nu mai am telefonul tău, ți-l voi cere într-un mesaj privat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Decembrie 16, 2012 Share Postat Decembrie 16, 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/822/20120915173802.jpg/...... farul patrat m-ar interesa?? Donez 2 cauciucuri pe 18. 1 buc.Bridgestone Battlax 160/60-18 ZR bunicel.... 1 buc 3,50 - 18 Made in CCCP !!!! bunicel sector 5. doar cel de 160/18// mai este valabil?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Decembrie 20, 2012 Share Postat Decembrie 20, 2012 ... ghidonul si platinile sau dat Multumesc mult, frumos si sa fii sanatos! Obiectele in cauza au ajuns la mine intregi si nevatamate! Ramin dator de cinste la prima intilnire! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sconx Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 doar cel de 160/18// mai este valabil?? Deceneu: ESTE AL TAU Celalalt este al Cicloburului,a zis ca vine el sa le ia pe amanadoua si ti-l aduce personal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cicloburu Postat Decembrie 24, 2012 Share Postat Decembrie 24, 2012 Și voi veni, doar că nu-s în București. Revin abia vineri seară. Mulțumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jawa Script Postat Decembrie 27, 2012 Share Postat Decembrie 27, 2012 Donez cinci bucati becuri ciupercuta pe 6V-5W pentru semnalizari/pozitie/stop/whatever. Conditiile sunt doua: - imi rezerv dreptul sa aleg destinatarul; - fericitul castigator imi va trimite in cont banii pentru transport, la alegerea lui, Posta Romana sau curierat rapid. Contact PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gataiantu Lucian Postat Ianuarie 8, 2013 Share Postat Ianuarie 8, 2013 buna nu aveti careva un kilometraj pt mobra 50 sau niste oglinzi ok tot pt ea?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marina8282 Postat Ianuarie 12, 2013 Share Postat Ianuarie 12, 2013 Salutare, Vreau sa reconditionez cutia de viteze a unui Hoinar. Daca ma puteti ajuta cu ceva piese de cutie (cele care in general se uzeaza cel mai repede) va rog spuneti-mi. Simtomele sunt ca pana se incalzeste cutia sare din treptele 2, 3, 4, 5. Chiar daca este un forum de donatii, va pot motiva efortul. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Ianuarie 15, 2013 Share Postat Ianuarie 15, 2013 S-au dat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saharian Postat Ianuarie 28, 2013 Share Postat Ianuarie 28, 2013 Donez cinci bucati becuri ciupercuta pe 6V-5W pentru semnalizari/pozitie/stop/whatever. Conditiile sunt doua: - imi rezerv dreptul sa aleg destinatarul; - fericitul castigator imi va trimite in cont banii pentru transport, la alegerea lui, Posta Romana sau curierat rapid. Contact PM. Multumesc lui Jawa Script pt donatie.Totul a decurs ca la carte Sa traiasca si sa fie sanatos la maxim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ditroit Postat Februarie 2, 2013 Share Postat Februarie 2, 2013 Buna! Nu aveti cumva comenzi de hoinar si un kilometraj? Multumesc, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 Doua anvelope 3.50 - 19 de Ludus. Sunt noi, dar statute, au si ceva crapaturi pe margini. Daca ii sunt cuiva de folos... PM sau 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 10, 2013 Share Postat Februarie 10, 2013 (editat) le vreau eu. trimiti cu posta?sau cand mai ai drum in cluj,poti sa le lasi la cunostintele din zorilor. ar fi ideale aceste cauciucuri pt a face un carut pt socru. nu radeti.da? Editat Februarie 10, 2013 de robert bk350 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 11, 2013 Share Postat Februarie 11, 2013 OK, ale tale sa fie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert bk350 Postat Februarie 16, 2013 Share Postat Februarie 16, 2013 le-am primit.multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 (editat) O lampa de spate "Made in USSR" Are crapaturi, e mai jumulita dar poate cineva are nevoie de ea. S-a dat. Mai o lampa. Nu stiu de la ce e, nu scrie nimic pe ea. PM sau 0722858466 Editat Februarie 18, 2013 de cstelia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian M Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 Seamana cu un stop de Minsk. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 23, 2013 Share Postat Februarie 23, 2013 De Minsk este dar ii lipsesc chitibusurile/soclurile pentru becuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Februarie 24, 2013 Share Postat Februarie 24, 2013 /index.php?/topic/273455-donatii/?p=3342530 Poate fac trebuinta cuiva dintre comunisti! Nu le dau cu bani, cine le vrea, plateste transportul lor...si atit! Dar repet, numai pentru comunisti, motoveterani si gorjeni este valabil anuntul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 ai o lampa. Nu stiu de la ce e, nu scrie nimic pe ea. Lampa de Minsk s-a dat. Tot de dat un inel de far de provenienta necunoscuta. PM sau 0722858466 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate