HondaSan Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Pune maestre tot.Nu ne mai fierbe. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Martie 8, 2013 Share Postat Martie 8, 2013 Eu? Inelul de far si-a gasit stapan. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emster Postat Martie 11, 2013 Share Postat Martie 11, 2013 salut! as avea nevoie de o platina de ij 63'.........Sa imi faceti o oferta (am niste piese de ij ,disc ambreiaj ,pedala skimbataor de viteze ,si multe altele) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_cristi_ Postat Martie 22, 2013 Share Postat Martie 22, 2013 are cineva un motor de minimobra??? functional sau nefuntional dar sa poata fi reparabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dani53 Postat Martie 27, 2013 Share Postat Martie 27, 2013 Fratilor eu nu am pretentia la donatii dar pot face si eu, piese multe de Simson, lant nou pentru Jawa sau CZ, ajutati-ma sa rezolv un emw r35/3 de care ma ocup acum. careva al dracului de priceput si-a bagat ghearele in el si in momentul de fata am nevoie urgenta de piesa care intra in cadru si tine telescoapele fata si piesa in forma de semiluna care le inchide si pe catre se fixeaza ghidonul. La schimb sau contra cost suport coletaria si valoarea pe care ne vom intelege la primirea pieselor daca distanta este mare sau vin personal la distante mici. Dati un Bip la 0722569403 si va sun imediat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 De donat piese cateva piese de mobra 0721 888 403 Ursu. Piesele de Mobra au fost donate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator MosRahao Postat Aprilie 20, 2013 Share Postat Aprilie 20, 2013 C U M P A R : O barca IMPECABILA pentru IJ Planeta 5. Mai caut si un set de cartere, IMPECABILE, noi sau foarte putin folosite. Neaaparat cu acte. Tot pentru IJ Planeta 5. Rog seriozitate, poze detaliate + pret. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Salut. Gasesc o anvelopa pe 18 pt un minsk din' 92. Moka sau la un pret simbolic ) Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ivan pedala Postat Aprilie 27, 2013 Share Postat Aprilie 27, 2013 Iti dau eu un cauciuc rusesc 3.50/18.00...cum facem cu transportul lui? Nu prea am timp in perioada asta de impachetari si drumuri la posta, fiindca lucrez inclusiv de sarbatori...asa ca gaseste o varianta si te-am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Il puneti la fan curier. E rapid si comod. Iti dau eu un cauciuc rusesc 3.50/18.00...cum facem cu transportul lui? Nu prea am timp in perioada asta de impachetari si drumuri la posta, fiindca lucrez inclusiv de sarbatori...asa ca gaseste o varianta si te-am rezolvat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 phai.... =)) =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut. Gasesc o anvelopa pe 18 pt un minsk din' 92. Moka sau la un pret simbolic ) Mersi! Salut am cauciuc nou ca format dar ca an de fabricatie 90, bine conservat fara crepaturi dar putin intarit, marimea 3,25x 18 pret 60lei + transport pe posta sa curier ,cum doresti.0744835877 e nr meu de tel. Maine si ti-l pot pune la posta ca mai trebuie sa mai trimit la cineva . Daca imi dai confirmare ca il doresti iti trimit poze cu el sa-l si vezi,pozele de mai jos sunt orentative Dau la schimb juguri de simson sport pentru juguri de ij 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_RTR Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salut. Nu stiu cat lucrez saptamana asta asa ca ne auzim dupa paste. Mersi ! Salut am cauciuc nou ca format dar ca an de fabricatie 90, bine conservat fara crepaturi dar putin intarit, marimea 3,25x 18 pret 60lei + transport pe posta sa curier ,cum doresti.0744835877 e nr meu de tel. Maine si ti-l pot pune la posta ca mai trebuie sa mai trimit la cineva . Daca imi dai confirmare ca il doresti iti trimit poze cu el sa-l si vezi,pozele de mai jos sunt orentative Dau la schimb juguri de simson sport pentru juguri de ij 56 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_C Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salutare . As avea si eu nevoie de un carburator pentru jawa 125 din 1960 [ daca se poate in stare buna , adica sa tina relantiu , sa mearga reaglajele] si o geanta+cauciug mobra hoinar!! Daca ma poate ajuta cineva astept un pm cu ce aveti si pretul! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
HondaSan Postat Aprilie 28, 2013 Share Postat Aprilie 28, 2013 Salutare . As avea si eu nevoie de un carburator pentru jawa 125 din 1960 [ daca se poate in stare buna , adica sa tina relantiu , sa mearga reaglajele] si o geanta+cauciug mobra hoinar!! Daca ma poate ajuta cineva astept un pm cu ce aveti si pretul! multumesc! Daca o sa-i zici janta si cauciuc o sa inteleaga toata lumea ce doresti si vei fi ajutat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ady_C Postat Aprilie 29, 2013 Share Postat Aprilie 29, 2013 Daca o sa-i zici janta si cauciuc o sa inteleaga toata lumea ce doresti si vei fi ajutat. ma rog , eram obosit aseara si am scris anuntul in graba , deci daca ma poate ajuta cineva astept Pm , multumesc si bft! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinmoto Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 ma rog , eram obosit aseara si am scris anuntul in graba , deci daca ma poate ajuta cineva astept Pm , multumesc si bft! eu am cauciucuri pe 16x3,25 si 350 si pe 18x3,25 daca vrei ai nr meu de tel (0744835877),imi zici ce marime iti trebuie si iti trimit .60 lei +transportul /bucata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 Cînd ajung acasă, praf fac chiloţii nevestii. ..mă strîng ca dracu!!! Ce să-i faci dacă eram cam obosit aseară... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi 57 Postat Aprilie 30, 2013 Share Postat Aprilie 30, 2013 ...ti-o fii venit ciclul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator VULPOIU Postat Mai 1, 2013 Share Postat Mai 1, 2013 Trăiască capitaliştii!!! shiv-ar.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cezu Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 Caut si eu pentru un prieten un lant de la transmisia primara pentru o Jawa de 175 ( din 62 ) . Il poate cineva ajuta cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iuli-voshod Postat Mai 8, 2013 Share Postat Mai 8, 2013 incercati sa evitati cerseala pe topicul de donatii! avem topic dedicat cerselii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ALEX-Guzzista Postat Mai 12, 2013 Share Postat Mai 12, 2013 (editat) O pereche de gume care au fost pe M800 Intruder !!! /index.php?/topic/31010-donatii-pentru-chopperisti/page-41 Editat Mai 12, 2013 de ALEX-CRUISER Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sven Hinka Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Caut si eu pentru un prieten un lant de la transmisia primara pentru o Jawa de 175 ( din 62 ) . Il poate cineva ajuta cu asa ceva? transmisia primara? Daca te referi la lantul care da la roata spate, am eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Mai 13, 2013 Share Postat Mai 13, 2013 Caut si eu pentru un prieten un lant de la transmisia primara pentru o Jawa de 175 ( din 62 ) . Il poate cineva ajuta cu asa ceva? e identic cu cel de pe CZ 175 Sport........... am eu unul.... e de donat. Doar ca a fost schimbat ca e intins ( la saracie, am facut urmatoarea treaba- am deschis lantul si l-am "intors pe dos" )...... in lipsa de altul, o fi bun . Problema e ca ar putea sa faca zgomot, adica sa frece in bloc - la bosazul unui surub. taxa de posta nu e la donatie . Poti incerca pt unul nou la Motor-Line Tg. Mures.... aia aveau piese de mz, jawa, cz.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate