victor_petrescu Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 mergeam cu moto suzuki dr pe banda a 2-a ,.de pe prima banda unu vrea sa intoarca pe linie dubla continua,intru in el,zbor peste,cad pe spate la vreo 2metri si moto ricoseaza intr-o alta masina parcata pe contrasens o senzatie tare!!!! soferu,un copil de 20 de ani avea in masina un pusti pe care il lovise pe trecere 5 minute mai devreme si il ducea la spital.rca expirat,.......cel putin e bine ca si-a recunoscutvina martorii se inchinau si ma trimiteau la biserica sa-mi pun lumanare ca am scapat fara nimic pfoaaaaaa........stiti ce nasol e?????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 mergeam cu moto suzuki dr pe banda a 2-a ,.de pe prima banda unu vrea sa intoarca pe linie dubla continua,intru in el,zbor peste,cad pe spate la vreo 2metri si moto ricoseaza intr-o alta masina parcata pe contrasenso senzatie tare!!!! soferu,un copil de 20 de ani avea in masina un pusti pe care il lovise pe trecere 5 minute mai devreme si il ducea la spital.rca expirat,.......cel putin e bine ca si-a recunoscutvina martorii se inchinau si ma trimiteau la biserica sa-mi pun lumanare ca am scapat fara nimic pfoaaaaaa........stiti ce nasol e?????? Bine ca ai scapat cu usor. Moto in ce stare este? Ai grija cum faci cu recuperarea pagubei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
UnderTaker Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 Doamne...ce nasol! Ghinion curat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Brugus Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 martorii se inchinau si ma trimiteau la biserica sa-mi pun lumanare ca am scapat fara nimic pfoaaaaaa........stiti ce nasol e?????? Pai cred ca majoritatea dintre noi stim ce inseamna nasol. Bine ca ai scapat intreg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alecsxander Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 (editat) ma mir ca ai scapat "fara sa ai nimic" dupa cum spui !! ingerul tau pazitor sia facut datoria !! fiecaruia dupa cum ii e norocul !! MULTA BAFTA, ca avem nevoie in traficul din bucharest ,,, "pfoaaaaaa........stiti ce nasol e??????" - unii dintre noi stiu, dar nu doresc nimanui sa mai stie ,,, mai bine sa moara la 100 de ani fara sa stie cum e sa faci tumbe peste masini, dube, etc .... Editat Februarie 7, 2007 de alecsxander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 doamne fereste! moto cum arata acum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 7, 2007 Autor Share Postat Februarie 7, 2007 moto e zgariata pe dreapta ,masina e infundata rau de genunchiul meu si de plastice,eu sunt lovit la spate dar nu rau........asta e! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roberte Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 nu imi vine sa cred cat de retard poa' sa fie soferu masinii.... insanatosire grabnica.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EricDraven Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 moto e zgariata pe dreapta ,masina e infundata rau de genunchiul meu si de plastice,eu sunt lovit la spate dar nu rau........asta e! Bafta cu reparatia moto si....bine ca esti optimist Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b.i.k.e.r Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 ...de pe prima banda unu vrea sa intoarca pe linie dubla continua,intru in el... bai fratilor, asta e sanatos la cap? de fapt... are cap? daca as fi catastrofa asa, as merge cu ratb. am mai vazut unu' azi in intersectie era semnu' interzis la stanga si bineinteles ca asta nu l-a oprit si a virat. noroc cu domnu' politai care l-a oprit. am impresia ca tipu' asta de oameni nici macar nu se uita la marcaje indicatoare etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
puya123123 Postat Februarie 7, 2007 Share Postat Februarie 7, 2007 moto e zgariata pe dreapta ,masina e infundata rau de genunchiul meu si de plastice,eu sunt lovit la spate dar nu rau........asta e! PS misto avataru!! codreanu rullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 ala e codreanu? credeam ca e michael jackson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Supapa_Jr Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Poate era omul speriat rau....va dati seama si voi ca nu e asa simplu sa lovesti un copil si sa nu te doara sufletul....asta e...cum faci cu daunele???ai casco sau ai luat asigurarea aluia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Naspa omule! Imi pare rau! Bine ca nu te-ai lovit tu mai rau! Moto se face...... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marmota Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 PS misto avataru!! codreanu rullz De ce "rullz" Codreanu mah? Ia lamureste-ne si pe noi... Scuze de off topic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Terminati cu off-topicurile si discutati pe PM! Bine ca ai scapat usor. Sa inteleg ca aveai protectii si de-asta nu ai mai nimic!?... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 8, 2007 Autor Share Postat Februarie 8, 2007 pai aveam un costum de viteza alpine stars (deala extrem cu pal[patoare etc care e putin dect zgariat) oricum nu m-am dus taras,am zburat si m-am dat peste cap in aer si am cazut lat exact pe spate si in cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zahei Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 sper ca realizezi ca ai fost cam pe la 5 centimetri de moarte. daca cadeai in gat mai mult decat pe spinare adunau iepurasii posturi din RIP-uri pe-aici. ai grija ca ti se termina norocul, e resursa limitata. bafta la reparatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladps Postat Februarie 8, 2007 Share Postat Februarie 8, 2007 Salut, ce faci acum?....... sari inapoi in sa, sau o lasi mai moale o vreme? O experienta de asta iti baga asa un pic mintile in cap, sau tre sa patzeasca omu chiar varianta nasoala sa il apuce un pic frica de mers pe motor? Te intreb chiar serios, ma intereseaza reactia psihologica in cazuri de astea, si daca invinge ratiunea sau pasiunea. ...ma rog, se exclud cazurile in care ratiunea si pasiunea iti dicteaza acelasi lucru. In alta ordine de idei, bafta si in continuare, si cat mai putine evenimente nedorite! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 E februarie, astia chiar nu se asteapta sa vada moto pe strada. Pt ei, moto=vara, caldura, femei etc. Bafta si aprinde o lumanare! PS: Codreanu rullz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 Salut, ce faci acum?....... sari inapoi in sa, sau o lasi mai moale o vreme? O experienta de asta iti baga asa un pic mintile in cap, sau tre sa patzeasca omu chiar varianta nasoala sa il apuce un pic frica de mers pe motor? Te intreb chiar serios, ma intereseaza reactia psihologica in cazuri de astea, si daca invinge ratiunea sau pasiunea. ...ma rog, se exclud cazurile in care ratiunea si pasiunea iti dicteaza acelasi lucru. In alta ordine de idei, bafta si in continuare, si cat mai putine evenimente nedorite! pai nu ma las deloc.dupa ce am fost la politie cu dobitocu am plecat pe-o roata in toate intersectiile asa ca nu e problema LA MINE problema e ca acuma am impresia ca toate masinile vor sa-mi taie fata si asta ma cam sperie deci cu lasatul nu!in nici un caz si oricum imi caut supersport de 1000 sa ma satur E februarie, astia chiar nu se asteapta sa vada moto pe strada. Pt ei, moto=vara, caldura, femei etc. Bafta si aprinde o lumanare! PS: Codreanu rullz CODREANU NU E RULLZ SI TERMINATI CU COMENTARIILE ASTEA CU CODREANU AICI DACA AVETI COMENTARII FACETI-LE PE FORUMURILE NATIONALISTE!!!altfel trimitem echipa mortii dupa voi( ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 Comunistule! Nu suntem nationalisti. Dar nici mult nu mai avem Da, stiu, am fost offtopic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 ala e codreanu? credeam ca e michael jackson. Nu esti departe, a fost un fel de Michael Jackson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 9, 2007 Autor Share Postat Februarie 9, 2007 ati gasit topicul potrivit ca sa aratati ce minte putina sii lipsa aveti tu daca il ai pe basescu poza la user inseamna ca esti la fel de idiot si parsiv ca el??? ps:comentariile astea nu-si au rostul in contextul in care in manualele de istorie nui se scrie nimic despre codreanu si eroii principali sunt renate webber si monica macovei asa ca................ramaneti la motoare ca e mai bine decat sa o dam in diverse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorinavram Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 tu daca il ai pe basescu poza la user inseamna ca esti la fel de idiot si parsiv ca el??? In poza aia nu e Basescu, sunt eu. Cel cu camera. Basescu era doar in trecere pe acolo. Iar in ce-l priveste pe eroul tau, a fost, intr-adevar, un Michael Jackson al vremurilor respective. O vedeta fara consistenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate