Sari la conținut

Intrunire De Comuniste-parte A Doua

lucyfire_legion
 Share

locatia intrunirii....  

177 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

• Răspunsuri 233
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

baieti... lipsa de comunicare!!!!

pana la urma ramane ora 20:30 / 21:00 ???

:drums:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai frate, ai probleme cu seria de pe motor :cheers: . Motorul e piesa de schimb.

Politia nu are competenta sa controleze seriile, te trimtie la RAR, unde tu iti scrii alt motor in carte. Politiei i s-a recomandat sa nu mai opreasca decat daca au motiv.

ITP si RCA daca ai esti bun de drum, sau ti-e frica sa mananci asfalt?

Link spre comentariu

la naiba nu cred ca pot ajunge, la cz nu am set motor si la voshod am probleme cu seria pe motor! :cheers: deci asfalt uscat si distractie placuta!!! :cheers:

eu mai am juma de nr pe spate. m-a vazut masina de radar, a venit dupa mine si m-a lasat in pace, nu au coborat, ca eu am oprit tacticos, afara ploua, aveam impermeabil si ei nu :cheers: - nu au mai iesit din masina sa imi ceara actele

Link spre comentariu

mda....se pare ca eu ratez intrunirea comunistilor de anu' acesta....... lipsa de fonduri! :cheers:

sper sa va distrati si astept poze macar....

:cheers:

Link spre comentariu

Eu cu Vulturul argintiu (Martinu) plecam sigur sambata dimineata spre 7 scari. Acolo o sa ne intalnim cu cei care vin de vineri seara. Mai postati aici care cum plecati, poate formam ceva grupulete pentru traseu :cheers: :cheers: :cheers: :lol: Deocamdata nu avem fixata o ora pentru sambata dimineata, dar bine ar fii sa plecam mai pe racoare. Asta este numarul meu, incaz ca nu dam unii de altii, 0721.975580 - Mihai(DHL).

Link spre comentariu

1. ce ati hotarat aseara??? nu am putut sa ajung :cheers:

2. care din bucuresti imi imprumuta o roata de ij pe 18 sau 19 pentru sapte scari care sa nu fie 8? a mea de pe atas e 88 si nu pot sa merg pana acolo cu ea ca ma rupe de maini :cheers:

ms

asfalt uscat!!!

Link spre comentariu

Pot sa-ti dau un cauciuc de 18 rusesc daca mai faci rost de janta. Roata completa nu am, dar poate din ce are fiecare facem de o roata. :cheers:

Bafta! :cheers:

1. ce ati hotarat aseara??? nu am putut sa ajung :cheers:

2. care din bucuresti imi imprumuta o roata de ij pe 18 sau 19 pentru sapte scari care sa nu fie 8? a mea de pe atas e 88 si nu pot sa merg pana acolo cu ea ca ma rupe de maini :lol:

ms

asfalt uscat!!!

Link spre comentariu

Pot sa-ti dau un cauciuc de 18 rusesc daca mai faci rost de janta. Roata completa nu am, dar poate din ce are fiecare facem de o roata. :cheers:

Bafta! :cheers:

ms mult

am auciuc pe 18. brici. si camera. si roata cu zurgalai :cheers: . are spitele slabesi ruginite. toate. cred ca o sa renunt la atas la sapte scari.

Link spre comentariu

iuhuuuuuuuuuuuu nebunieee :cheers::D:D :cheers: ...apropo o sa fie formatii ?

cred ca nu ai inteles despre ce e vorba:

- nu o sa fie formatii

- nu o sa fie mancare si bautura de cumparat acolo

- nu o sa fie dusuri si bude

- nu o sa fie cazare la casute (decat daca vreti voi sa mergeti in timis sau in brasov)

- nu exista iluminare, curent, nimic

- nimeni nu organizeaza si nu isii asuma raspunderea pentru nimic, fiecare are grija de el

veniti cu mancare si bautura la voi, cantati pe uscat sau dupa 10 beri - nu conteaza, loc de borat e destul

Obligatoriu e sa strangeti toate gunoaiele la plecare si sa le duceti la un gunoi in localitate, nu are rost sa poluam zona

Link spre comentariu

cred ca nu ai inteles despre ce e vorba:

- nu o sa fie formatii

- nu o sa fie mancare si bautura de cumparat acolo

- nu o sa fie dusuri si bude

- nu o sa fie cazare la casute (decat daca vreti voi sa mergeti in timis sau in brasov)

- nu exista iluminare, curent, nimic

- nimeni nu organizeaza si nu isii asuma raspunderea pentru nimic, fiecare are grija de el

veniti cu mancare si bautura la voi, cantati pe uscat sau dupa 10 beri - nu conteaza, loc de borat e destul

Obligatoriu e sa strangeti toate gunoaiele la plecare si sa le duceti la un gunoi in localitate, nu are rost sa poluam zona

frumos zidule!!! ultima parte e tare de tot. bravo!!!

Link spre comentariu

Aduceti:

1.cort, izoprene, saci, haine groase, eventual o pelerina

2.macar o toporisca sa fie, gratare, farfurii de tabla, furculite, eventual ceva in care sa facem ceai sau mai bine o dam pe bere si vin

3. lanterne, baterii

4. pe motocicleta un cablu de ambreiaj de schimb, o camera, unele scule mici, care va stiti cu probleme iminente rezolvati-le de pe acum, sau aduceti ce va trebuie pt reparatie.

or mai fi chesti de zis

ah da, ingrediente de gratar.

Link spre comentariu

pai fa rost de ce ii mai trebuie (burlane, aprindere adevarata, oglinda si alte chestii), ne gasim intr-o zi amandoi sa-i facem electrica.

Dar M72-ul ce are? Ala macar nu prezinta riscuri sa crape in drum.

Link spre comentariu