robychopper Postat Iunie 9, 2004 Autor Share Postat Iunie 9, 2004 Sa mor eu Roby,cind am vazut prima poza,am uitat ca sunt la Grupul Chopperistilor ,am avut senzatia ca motorul e la vinzari,si m-am sufocat uitindu-ma dupa un pret.E superb.Ma gindeam deja la inmatriculare.Ptiu ha ha buna chestia ,si daca vroiai sal cumperi si cerea vreo 3000 euro pe el:))))))))))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Iunie 11, 2004 Share Postat Iunie 11, 2004 primul motor, cel super finisat cu roti cu 120 de spite sau mai multe nu e nipru, e un ural Wolf ( se vede la capacele de chiulasa si daca stii macar caracterele chirilice te prinzi ca scrie in fisa tehnica Ypan si Bonk. Salutare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 merita revazut topicul asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 ha ha buna chestia ,si daca vroiai sal cumperi si cerea vreo 3000 euro pe el:))))))))))) shi tzi se pare mult 3.000 euro pe modelul asta Sunt altzii pe internet care cer nishte pretzuri astronomice ( 30-50.000 dolari) pe modele mult mai urate, din punctul meu de vedere!!! Daca ash avea eu ash da pe el banii ashtia - 3.000 roby, daca nu ai mai intrat de ceva timp pe siteul lor, au mai bagat un chopper cu motor de Harley-Davidson Sportster 883 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Tarziu vad topicul, dar vreau sa zic despre motorul din primele poze: bestial! Absolut bestial!! Am ramas masca! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 22, 2005 Share Postat Aprilie 22, 2005 Ar trebui sa-l vada si americanii...Sa stie ca mai sunt si altzii in stare sa faca treaba buna,chiar fara sculele si materialele lor! Cel putzin aia de la OCC... Deja au inceput sa ma sictireasca... Acelasi model de cadru, majoritatea pieselor comandate la altzii...Atzi vazut detaliile ,pina si pe sa?Nu mai zic de alea de pe suspensia spate... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Ar trebui sa-l vada si americanii...Sa stie ca mai sunt si altzii in stare sa faca treaba buna,chiar fara sculele si materialele lor! Cel putzin aia de la OCC... Deja au inceput sa ma sictireasca... Acelasi model de cadru, majoritatea pieselor comandate la altzii...Atzi vazut detaliile ,pina si pe sa?Nu mai zic de alea de pe suspensia spate... unii fac treaba buna din pasiune, la OCC totul se rezuma la bani, in primul rand, shi dup-aia o mai exista shi pasiune!!! fac oamenii ceea ce se cere, ca daca nu ar avea comenzi sa faca aceleashi choppere cu mici diferentze intre ele, s-ar orienta shi spre alte modele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wabit Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 (editat) Frumoase motoare! Legat de OCC...cred ca pasiune cu adevarat la constructia unui chopper e cand il faci pentru tine...sau cum e australianul Scotty (l-am vazut pe Discovery la world biker buildoff 2004). A facut un chopper folosind aliaj de aluminiu, dar partea inedita ca sa zic asa, e ca a facut intai matrite din lemn peste care a prelucrat tabla de aliaj. Intr-adevar unic! Si din tot motorul, doar cadrul este vopsit. Restul este aluminiu lustruit. Editat Mai 9, 2005 de wabit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
boieru' Postat Mai 9, 2005 Share Postat Mai 9, 2005 Misto motoare. Exact cum am citit eu undeva, "ratusca cea urata s-a transformat intr-o lebada frumoasa". Am ramas fara replica cand am vazut rusoaicele. Nu ma asteptam la asa transformari. Eram obisnuit cu ce incearca pe la noi baietii sa faca. Tare as vrea sa vad una din gratiile alea la o intalnire, sa o studiez mai de-aproape... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Mai 10, 2005 Share Postat Mai 10, 2005 Bai frate super misto reusit mi se par ZHEn-urile alea, vad ca sunt mai multe.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 Si eu care spuneam ca rusii n-au pic de imaginatie la modificat motoare...mi-am mai schimbat putin parerea. Primua motocicleta chiar mi-a placut. Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lupu Postat Mai 11, 2005 Share Postat Mai 11, 2005 He he... stiam site-ul si am ramas masca cand le-am vazut! Buey niste motoare de te ia boala nu alta! Good stuff! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Iulie 1, 2005 Share Postat Iulie 1, 2005 HAI FRATILOR SI NOI , CA NU SINTEM MAI FRAIERI.EI SINT BUNI, NOI SINTEM GENIALI. EI FAC UN CUSTOM, NOI 100. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AndreiRN Postat Iulie 2, 2005 Share Postat Iulie 2, 2005 Superbe exemplare prezentate care arata individualitatea si meseria pe care uni o pun in hobbiul lor. Nationalitatea nu are prea mult de aface cu dorinta de a creea ceva artistic dar acum 20 de ani rusi nu aveau libertatea de care se bucura acuma. Ce este de admirat este ca s-au trezit si organizat suficient sa poata produce motoare placute de public. La romani nu se gasesc 3 ingineri si un afacerist sa faca macar un motoras ca Mobra cu motor de masina de tuns iarba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gast Postat Septembrie 3, 2005 Share Postat Septembrie 3, 2005 ce ziceti de uralu asta din ungaria luat de pe www.ural.hu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pannoniachopper Postat Septembrie 4, 2005 Share Postat Septembrie 4, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Septembrie 13, 2005 Share Postat Septembrie 13, 2005 Bravo! B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 marfa simplu si de bun gust Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 HAI FRATILOR SI NOI , CA NU SINTEM MAI FRAIERI.EI SINT BUNI, NOI SINTEM GENIALI. EI FAC UN CUSTOM, NOI 100. 194721[/snapback] dar pe ale noastre nu ni le omologheaza nimeni si stau frumos in garaje Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 mda... demult vroiam sa intreb in legatura cu omologarea asta daca se construieste moto de la zero inteleg ca trebuie dar daca o modific imediat dupa ce ii fac rar si merg asa cu ea stie potera ce-i modificat la ea?eu zic ca stie pe dracu.eu am mers cu o moto modificata 2 ani si cu alta 1 an si toti cei care m-au oprit n-au marait nimic. bineinteles ma refer la modificari de bun simt cum ar fi uralu de mai sus daca se lungeste furca cu vreo 30 cm poate vad si astia am auzit ca in tara se mai prind ei,dar in bucuresti cred ca sunt bata toti nu cred sa fi avut noroc eu 3 ani de zile sa dau numai de victime daca erau si d-aia care mai stiu cu ce se mananca moto bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex123 Postat Septembrie 14, 2005 Share Postat Septembrie 14, 2005 acum imi dau seama ca e cam offtopic dar mi-am adus aminte de treaba asta citind cu 2 mesaje mai sus despre faimoasa omologare sorry Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate