Sari la conținut

Accident Stefan Cel Mare


Carturaru'
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 503
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

offff tot nu imi trece starea asta de tot c****u...mai ales ca sunt patita..de doi ani port un surub in genunkiul drept pt ca o vita cu probleme la cap a uitat sa semnalizeze ca ea se uita la mc'donlads-ul de peste drum.nici macar nu ma vazuse vaca dracului..pt asta a trebuit sa ma las de sport...urasc si acum momentul ala dar uite ca eu am avut zile..de ce nu facem un miting frate sa realizeze maimutzoii astia ca nu suntem invizibili......ma termina sentimentul de furie si de neputinta pe care il am acum...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pacat, mare pacat, dar asta e unul din faptele cu care trebuie sa traim => soferii FARA educatie rutiera !!

nu o sa vedeti asha ceva in afara ,,, acolo viata are prioritate ,,, daca va uitati la filmuletele cu motociclisti nebuni din afara care ii dau pe o roata non stop o sa vedeti ca NICI macar o masina nu schimba banda sau nu face vreo manevra brusca ...

cine merge zi de zi stie despre ce vorbesc ,,, in fiecare zi in Bucuresti iese unu de pe o stradutza pana la jumatatea benzii, ma trezesc ca trage de volan inspre mine, ca sa nu mai vorbesc despre cei care se uita, te vad si totusi iti ies in fatza ,,,

sami bag P&&A daca imi iau TIR de nu ma urc pe toti conservarii care o comit in fata mea ...

cand vad "chestii" de peste 2 tone parca altfel gandesc inainte sa scoata botu .... da asha ,,, ce dreq poti sa patesti daca intra o motocicleta in tine ?

 

CONDOLEANTE FAMILIEI SI CELOR CARE L-AU CUNOSCUT :eek: !! odihneasca-se in pace :D :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am A din septembrie (dupa 15 ani si multe sute de mii de km cu Beu'). Eu nu cred ca viteza este o problema, ci aprecierea eronata a capacitatii de a stapani vehiculul la o anumita viteza.

O obs importanta: am constatat, ciculand cu masina in weekend prin Buc, ca probabilitatea de a avea o sit tensionata e adesea mai mare decat in timpul saptamanii. De ce? pt ca este mai liber si merg unii cu viteze superioare si,in plus, ies multi "soferi de Duminica" pe drum.

Dar...daca iese unul brusc....oare dc motociclistul era cu masina in loc de motocicleta ar fi evitat accidentul?

 

Nu te mai osteni, ca nu intelege..

 

Baiatul asta, big ipaq, are o singura placere, sa intre pe topicul de accidente si sa explice cum e cu dinamica si cum riderul e tot timpul vinovat ..

 

Saracu' , n-are motor, de vreo 2 ani ne ameninta ca isi ia, dar preventiv mai posteaza si el pe topicul cu motociclisti cazuti, ca sa-si justifice lui insusi reticenta de a se urca pe 2 roti..

 

Dar sa lasam asta..

 

Dumezeu sa-l odihneasca pe Mircea - Catalin, si sa aiba grija de familia lui!

:cheers:

 

Da...comportamentul asta se numeste "sindromul Mircea Badea"....ma mir ca n-a zis nika in seara asta despre motociclisti...a spus insa acum cateva saptamani ca vrea sa-si ia scuter...s-a mai scos un pik cu asta...Pt toti "reticentii de a se urca pe 2 roti": macar incepeti cu un scuter ( ex: www.scuterul.eu )

Editat de maryus
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@maryus: se vede ca ai mai multa experienta pe sosele decat toti de pe forum...fara nici o lipsa de respect fata de tine....eu zic ca te dai de gard prea rau, si sincer nu ti-ai ales momentul deloc bine!

mergi tu regulamentar, si vezi cate posibilitati de a-ti rupe gatul ai intr-o zi din saptamana. Asta in cazul in care nu ti se intampla ca tu sa mergi si cu 30 si sa-ti iasa din scurt, o masina cum i-a iesit lui Catalin.

eu zic sa o lasi mai moale

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vei mai fi acelaÂşi odată ce ai mers cu o motocicletă. Nu vei mai fi acelasi odată ce ai cunoscut un motociclist. În rândurile lor ai să găseÂşti calități de mult uitate, camaraderie, onoare, mândrie. Sunt o frăție unită de aceeaÂşi pasiune Âşi blestem. MOTOCICLETA.Am citat dintr-un post al lui "Ilarie".Din pacate,Catalin nu va mai fi...decat in memoria noastra! :eek: .Fratilor,va rog ceva si spre ca sant in asentimentul tuturor motociclistilor din zonele mai indepartate din tara:conduceti-l pe ultimul sau drum asa cum se cuvine! :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

asa ceva nu se mai poate,pana cand sa acceptam sa fim omorati pe strazi si politia cica lasa impresia ca il scapa pe soferul vinovat..........ca doar ce rost mai are ca saracu motociclist ii mort si s-or fi gandit ei ca de ce sa mai distruga o viata si sa il scoata vinovat pe saracu om lasa ca il scoatem vinovat pe ala decedat ca nu mai are ce sa faca.....o fi mers omu tare dar bate faru la motoarele astea noi si nici nu ai cum sa mergi cu el stins si numai putin trebe sa intorci privirea ca iti scoate ochiu cat de tare bate.... "si cica nu l-a vazut".......trebuie facut protest si nu numai in bucuresti ci in toata tara.....cluburile de motociclisti ce fac,nu se vorbesc intre ele,nu organizeaza ceva.......ca mai trec ani buni si mai mor multi pana se vor invata cu noi....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

am trecut si eu pe acolo aseara pe la 6 din pacate eram si cu sotia

ar trebui sa facem ceva acum la inceput de sezon

:cheers:

 

daca stie cineva cand si unde va avea loc inmormantarea cred ca ar trebui sa fim cati mai multi acolo

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. !! :cheers: Aseara in jurul orelor 21:00 asfaltul inca mai era ud in dreptul sinelor de tramvai (fusese spalat locul).Atat pe marginea carosabilului cat si pe spatiul dintre sine inca se mai vedeau fragmente marunte din carena motocletei,locul in care victima fusese proiectata avand un miros specific de sange proaspat varsat... Poate ca nu ar fi fost un impact daca nu ar fi omis sa se asigure boul de la volan,poate ca nu ar fi murit daca nu avea o viteza relativ mare cel din randul nostru. Lipsa urmelor de franare a motociclului arata clar ca soferul nu s-a asigurat in manevra,iar impactul violent a rezultat decesul lui Mircea - Catalin.Sa ii mai dam gaz cand plecam de la semafoare, cu incredere,atunci cand avem asfalt liber in fatza , e duminica si vreme buna afara ? ? ? Nu ! pt ca niciodata nu se stie cum poate iesi un bou in cale .(numai vitele traveseaza asa soseaua).

Dumnezeu sa-l odihneasca !

 

Campaniile de reeducare rutiera pentru participantii la trafic si nu numai referitoare la manevra de asigurare ,in MASS-MEDIA ,unde sunt ? avem asa ceva, daca tot sunt 10-15 minute de publicitate intre programele TV ?

Editat de blue_nightwish
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dumnezeu sa il odihneasca in pace.

 

Din pacate nici nu a inceput sezonul bine si ..... :cheers: :eek:

 

Atentie mare la cuciucuri care nu se incalzesc prea bine in perioada asta a anului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu vei mai fi acelaÂşi odată ce ai mers cu o motocicletă. Nu vei mai fi acelasi odată ce ai cunoscut un motociclist. În rândurile lor ai să găseÂşti calități de mult uitate, camaraderie, onoare, mândrie. Sunt o frăție unită de aceeaÂşi pasiune Âşi blestem. MOTOCICLETA.Am citat dintr-un post al lui "Ilarie".Din pacate,Catalin nu va mai fi...decat in memoria noastra! :moto: .Fratilor,va rog ceva si spre ca sant in asentimentul tuturor motociclistilor din zonele mai indepartate din tara:conduceti-l pe ultimul sau drum asa cum se cuvine! :cheers:

 

sa dea domunul sa le deschida mintile la motociclisti si sa fie foti asa cum scrie mai sus, ca uite, au gasit de cuviinta ca si in acest topic sa se contrazica........

 

 

Ceva detalii despre conservar? Nu că ar conta... dar sunt foarte curios care îi va fi pedeapsa.

 

tare mi-e frica sa nu se aplice legea din romania: mortul e de vina!

 

:eek: :D :angry: :moto: :moto:

Dumnezeu sa-l ierte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

R.I.P. :eek: :D

Ce sa mai zic si eu? Cu prima victima...a inceput si sezonul de vanatoare!

Nu spun ca a mai face o campanie este de pomana, dar orice ai face si oricat te-ai zbate, tot va exista un (cuvant urat) pe care sa nu il intereseze! Macar sa mai reducem din numarul accidentelor.....si tot ar fi ceva!

In fine......nu stiu ce sa mai scriu..... :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...