pistolaru Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Viteza redusa daca tineti la viata voastra. Nu are rost sa mori cu dreptatea in brate. Condoleante familiei motociclistului decedat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Dumnezeu sa-l odihneasca ! Eu unu o voi lasa mai moale... si da sunt adeptul unui mars de protest fata de indiferenta/inconstienta automobilistilor...zic eu ceva mai mare decat a motociclistilor !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borris Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 R.I.P Condoleante familiei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
2FAST Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Fara cuvinte . Am aflat aseara de accident si acum am aflat cine era. I-am cunoscut acum 6 ani si am lucrat 1 an jumatate impreuna . Mi au acordat incredere si m-au ajutat . Condoleante familiei Naftanaila . Piti i- mi pare rau. -------------------------------------------------------------------------------- George Negoescu Executive Manager george@concordecourier.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dnepr&Sidecar Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
strem Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) Am citit totul de la un capat la altul si un lucru mi se pare interesant. Noi trebuie sa invatam, inca odata, in mod tragic, inca o chestie de care sa avem grija, inca o modalitate de a ne feri de masini. Trist este ca ei nu trebuie sa invete sa se fereasca de noi. Si spun TREBUIE pentru ca exact asta se intampla. Nimeni nu invata nimic daca nu trebuie. Si pentru ca noi nu reprezentam un pericol major pentru conservari ei nu TREBUIE sa invete sa se fereasca de noi. Ei se pot complace in confortul lor. Si eu sunt conservar de 10 ani. Si recunosc ca pana sa am prieteni motociclisti (de la care am contractat boala) nu acordam atentie mare motociclistilor. Doar camioanelor. Te temi de ceva care iti pune viata in pericol. Din pacate, in mod instinctiv, nu ai respect pentru viata altuia ci doar pentru a ta. Iar un motociclist nu pune in pericol viata nici unui conservar (decat poate daca e intr-un trabant sau daca motociclistul are 300 la ora). Trist este ca de fapt nimeni nu ar trebuie sa invete nimic din teama. Toata lumea ar trebui sa respecte regulile de circulatie. Atat. Editat Februarie 12, 2007 de strem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FlorinSg Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Doamne cate crime!!!!!!!!! R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ametist Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 la ce consecinte grave a avut fapta soferului, prin nepasarea si neatentia lui in trafic, mi se pare mult prea mica pedeapsa de pana la 7 ani inchisoare!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 miercuri va fi inmormantat , mai multe detalii le voi afla mai pe aseara , asa ca le voi posta atunci sau maine dimineata , daca nu afla nimeni nimic pana atunci.... Chiar daca nu mergem cu motoarele (sau sa le lasam la departare fata de cortegiul funerar, pentru a-i respecta dorinta fratelui) propun sa mergem totusi avand castile in maini. Mai propun sa purtam fiecare ceva simbolic negru, in semn de solidaritate. Bebelusa, poate afli tu detalii cu privire la acest lucru, eu nu reusesc sa dau de sora-mea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_petrescu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 stie cineva daca avea user pe site? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreiscuteristu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Il cunosteam pe Cata de 18 ani .. amintiri cu sutele imi vin valuri ... aveam o pasiune comuna ... imi cer scuze nu pot fi coerent D zeu sa-l odihneasca Andtrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marele alb Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Odihneasca-se in pace !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 incredibil , fara cuvinte.. Sa se odihneasca in pace acolo sus, ca aci nu l-a lasat un (cuvant urat). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sangre Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 bietul om....vai si amar de familia lui! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Catrinel Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 I was there! I saw him...there....nu-l cunosteam...toata ziua, si si azi...am fost destul de marcata de faza...prea multe fotografii pentru ce? toti stateau acolo sa prinda un shot cat mai bun...iar el,ipe sinele de tramvai, in decorul "bine vehiculat" si cunoscut!! saracul baiat...condoleante familiei...si aveti grija de voi!si cand ii dati gaz, ganditi-va la cei pe care ii iubiti sau care va iubesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RoC Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) Dumnezeu sa-l ierte! Tranzitez zilnic bulevardul Stefan cel Mare si frecvent am parte de astfel de (ne)cazuri: intoarceri, neacordari de prioritate, pietoni care traverseaza printre masini. Dupa parerea mea este, de departe, cel mai periculos bulevard din Bucuresti, mai ales pt. motociclisti. Editat Februarie 12, 2007 de rocristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Purghy Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 (editat) Sa-i fie tarana usoara!... IMI PARE RAU SA SPUN ASTA DAR TREBUIE SA FITI CONSTIENTI DE FAPTUL CA NE INMULTIM, LEGEA NU SE SCHIMBA SI... ASTA E ABIA INCEPUTUL PE ANUL ASTA!!! Editat Februarie 12, 2007 de Purghy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gimmy75 Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 R.I.P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wob Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Va rog NU mai ABERATI - este FOARTE CLAR CA MOTOCICLISTUL NU ESTE VINOVAT.... nu conteaza ce viteza avea .... cel cu masina trebuia sa se ASIGURE si sa acorde PRIORITATE. Lasati comentariile TAMPITE !!!!!!! FRATILOR MOTOCICLISTI - E TIMPUL SA FACEM CEVA ( in atentia si presedintilor de cluburi ) SA ATRAGEM SERIOS ATENTIA AUTORITATILOR ASUPRA NOASTRA - Legislatia trebuie sa protejeze pe cei ce se deplaseaza pe DOUA ROTI. Eu propun un MARE MITING - bine organizat ( cu toate aprobarile necesare , sa invitam oficial posturi de televiziune , polita , reprezentanti de la primarii , reprezentanti de la ministerul transporturilor si chiar de la guvern E TIMPUL SA FACEM CEVA.E CLAR.UN MITING ACUM CRED CA AR FI BINEVENIT. Suntem cu totii expusi acestor tragice evenimente si trebuie sa atragem atentia asupra noastra. Sunt socat! Din nou R.I.P. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsflorin Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 RIP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan_Dumitrescu Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 R.I.P. mare pacat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ghost_cycle Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 Nu vei mai fi acelaÂşi odată ce ai mers cu o motocicletă. Nu vei mai fi acelasi odată ce ai cunoscut un motociclist. În rândurile lor ai să găseÂşti calități de mult uitate, camaraderie, onoare, mândrie. Sunt o frăție unită de aceeaÂşi pasiune Âşi blestem. MOTOCICLETA.Am citat dintr-un post al lui "Ilarie".Din pacate,Catalin nu va mai fi...decat in memoria noastra! .Fratilor,va rog ceva si spre ca sant in asentimentul tuturor motociclistilor din zonele mai indepartate din tara:conduceti-l pe ultimul sau drum asa cum se cuvine! mare adevar...nici nu se pune problema... trebuie sa mergem chiar daca lasam motoarele mai departe... sa se posteze cand va fi inmormantarea si sa ne strangem cat mai multi... iar mitingul TREBUIE organizat RAPID... SA SE VADA CA EXISTAM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Februarie 12, 2007 Share Postat Februarie 12, 2007 sa-i fie tarana usoara ..... Cei care merg zilnic cu motorul stiu cati nemernici circula in capitala, nu exista zi sa nu fie un shmecher care sa iti taie calea sau sa te shicaneze in trafic... La inceput mergaem sigur pe mine si relaxat (inconstient)...acum sunt paranoic si claxonez aproape orice mi se pare suspect pt a ma face vizibil, uneori ma gandesc ce trebuie sa fac sa pot merge linistit prin oras Am un gust tare amar, ma scuzati pt comentariile aduse daca au deranjat pe cineva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate