Sensei Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Luni mi-a venit noua jucarie: un BMW K1200 R. Am luat-o dotata full, sa nu-mi para rau mai tarziu: ABS integral, suspensie reglabila (ESA), parbriz sport, semnalizatoare albe, manere incalzite, jante sport. Deocamdata ma obisnuiesc cu ea si cu noua pozitie de condus. O sa revin cu impresii, dupa ce sta ploaia asta enervanta. Poze nu i-am facut, ca nu mi-a stat mintea la asa ceva. Oricum, este ca cea de mai jos. Motor Tip: 4 cilindri in linie, 4 supape/cilindru, injectie electronica Capacitate: 1.157 cmc Putere: 163 CP Cuplu: 127 Nm la 10.250 rpm Performante / Consum Viteza maxima: peste 200 km/h 0-100 km/h: 2,8 sec La 90 km/h: 4,7 l/100 km La 120 km/h: 5,5 l/100 km Transmisie Ambreiaj: actionare hidraulica, multidisc Cutie de viteze: 6 trepte Transmisie: cardan Cadru / frane Cadru: aluminiu Suspensia fata: BMW Duolever, reglabila prin ESA (Electronic Suspension Adjustment) Suspensia spate: BMW Paralever swinging arm, reglabila prin ESA Anvelopa fata: 120/70 ZR 17 Anvelopa spate: 180/55 ZR 17 Frane fata: Disc dublu, diametru 320 mm, etrieri cu 4 pistonase Frane spate: Disc simplu, diametru de 265 mm, etrier cu 2 pistonase ABS: BMW Motorrad Integral ABS Dimensiuni Inaltime sa: 820 mm Greutate la gol: 211 kg Greutate cu lichide: 237 kg Capacitate rezervor: 19 l Lungime: 2.228 mm Inaltime: 1.230 mm Latime: 856 mm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
fred Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa ai parte de ea e frumoasa bestia si drumuri cit mai multe si un asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurBalaur Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Super tare, un naked criminal...nu prea imi plac mie BMW-urile insa asta e deosebit... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulus Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 sa vii sa ne-o prezinti la arc... cand s-o opri ploaia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
S George Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Grozava mobra, poate unor puritani nu le va placea dar nu-i baga in seama, iti permiti: esti tatic cu scula asta.Suspensia aia se regleaza singura din mers sau trebuie sa butonezi tu ceva la ea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 Multumesc tuturor pentru urari. sa vii sa ne-o prezinti la arc... cand s-o opri ploaia Cu placere, vorbim. Grozava mobra, poate unor puritani nu le va placea dar nu-i baga in seama, iti permiti: esti tatic cu scula asta.Suspensia aia se regleaza singura din mers sau trebuie sa butonezi tu ceva la ea? Suspensia se regleaza dintr-un buton, in mers sau pe loc. Are 3 setari: Confort, Normal si Sport, pe care le afiseaza pe display. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 S-o stapanesti sanatos!E BELEA! Asteptam poze si impresii, da io parca n-as da-o pe vremea asta! Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
arian46 Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Frumoasa foc jucaria!!! Sa o stapanesti sanatos,si sa aveti mare grija unul ce celalalt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
allias Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 163 de cai?holly shit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dro Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 s-o stapanesti sanatos, nu stiam ca exista asa ceva, super ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 14, 2007 Autor Share Postat Februarie 14, 2007 s-o stapanesti sanatos, nu stiam ca exista asa ceva, super ! Exista, exista. 163 de cai?holly shit Da, este cel mai puternic naked de serie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
disney Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 wohohoo bine tu! sa o foarte stapanesti sanatos! pune poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
COLD AS ICE Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Smechera bicicleta! S-o stapanesti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 mad bike este cea mai impresionanta motoreta dupa buell, desi sunt categorii diferite. sa va iubiti bah.... inca un lucru super: nu au renuntat la vitezometrul analogic in favoarea unuia cu display sa ne spui daca nu prea "trage" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gcm Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 big wow felicitari, s-o plimbi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costingr Postat Februarie 14, 2007 Share Postat Februarie 14, 2007 Fericirea nu este sa obtii ce doresti, ci sa doresti ce ai obtinut. Ma bucur sincer ca esti fericit!No comment! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 inca un lucru super: nu au renuntat la vitezometrul analogic in favoarea unuia cu display Sa vezi ce misto se vede noaptea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Foarte misto! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdanawo Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Luni mi-a venit noua jucarie: un BMW K1200 R. Am luat-o dotata full, sa nu-mi para rau mai tarziu: ABS integral, suspensie reglabila (ESA), parbriz sport, semnalizatoare albe, manere incalzite, jante sport. Deocamdata ma obisnuiesc cu ea si cu noua pozitie de condus. O sa revin cu impresii, dupa ce sta ploaia asta enervanta. Poze nu i-am facut, ca nu mi-a stat mintea la asa ceva. Oricum, este ca cea de mai jos. Motor Tip: 4 cilindri in linie, 4 supape/cilindru, injectie electronica Capacitate: 1.157 cmc Putere: 163 CP Cuplu: 127 Nm la 10.250 rpm Performante / Consum Viteza maxima: peste 200 km/h 0-100 km/h: 2,8 sec La 90 km/h: 4,7 l/100 km La 120 km/h: 5,5 l/100 km Transmisie Ambreiaj: actionare hidraulica, multidisc Cutie de viteze: 6 trepte Transmisie: cardan Cadru / frane Cadru: aluminiu Suspensia fata: BMW Duolever, reglabila prin ESA (Electronic Suspension Adjustment) Suspensia spate: BMW Paralever swinging arm, reglabila prin ESA Anvelopa fata: 120/70 ZR 17 Anvelopa spate: 180/55 ZR 17 Frane fata: Disc dublu, diametru 320 mm, etrieri cu 4 pistonase Frane spate: Disc simplu, diametru de 265 mm, etrier cu 2 pistonase ABS: BMW Motorrad Integral ABS Dimensiuni Inaltime sa: 820 mm Greutate la gol: 211 kg Greutate cu lichide: 237 kg Capacitate rezervor: 19 l Lungime: 2.228 mm Inaltime: 1.230 mm Latime: 856 mm din pacate, ai uitat sa ne comunici si pretul s-o stapanesti sanatos si complet lipsit de evenimente! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 15, 2007 Autor Share Postat Februarie 15, 2007 12.400 EUR platiti in Germania. Plus transport si comision la firma care s-a ocupat de tot. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taw Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 Superba...si bordul e demential, imi place kilometrajul analogic...superb. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 ca sa fiu putin carcotas: la aspectul ala, i se potrivea mai bine un motor in V sau boxer. dar e buna si asa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KristaKe Postat Februarie 15, 2007 Share Postat Februarie 15, 2007 absolut superba! multa bafta!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sensei Postat Februarie 16, 2007 Autor Share Postat Februarie 16, 2007 Multumesc frumos. Revin cu niste poze, cu detalii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The One. Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Sa o stapanesti sanatos ! Arata bine de tot ,bestiuta.Cred ca ai facut o alegere excelenta .....felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate