Geamanu Alin Postat Iunie 11, 2014 Share Postat Iunie 11, 2014 Sa-ti traiasca, Alin. Marfa casca aia. Ce marca / model este? marca HELD , model Takato 7810- am luat-o la pret redus de la ROMIMOTO-Cluj cand mai luam piese de la ei am vrut sa mai iau una dar nu se mai fabrica acest model .Pret intreg 530 lei eu am luat-o cu 240 . Imi place si mie de aceea am pastrat-o pt mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Foarte frumoasa tura. Ma asteptam ca la sarbi sa fie ok drumurile. In Grecia si Macedonia stiam cum sunt, dar pentru Serbia presupuneam ca soselele si autostrazile sunt la alt nivel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shumilica Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ce model frumos de pegaso! Poze din fata nu ai? Din ce an e? Cu cat o dai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Ehe,Pegaso STRADA. Frumoasa plimbare. Shumulica,mergi maine pana la urma? Noi ne strangem dimineata la 8,la benzinaria Lukoil din Pantelimon. Acum sunt cu fi-miu la antrenmentul de fotbal si cand ma intorc ma apuc de bagaje. Lantul l-am cutat si gresat de ieri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Drum bun, baieti! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Multumim. Tocmai ce am incarcat calutul cu cele necesare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodyvl Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 de vanzare:piese aprilia pegaso 650 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costyn Postat Iunie 12, 2014 Share Postat Iunie 12, 2014 Salut,sunt si eu nou pe aici si posesor de calut,am si eu o problema in sensul ca se aude un zgomot de la lant ca si cand ar fi o z ala blocata sau cam asa Ceva ,c'è as putea sa fac sau cine ma poate ajuta si pe mine?stau lagna bucuresti ?.spre oltenita dak e vreun coleg care ma poate ajuta chiar si cu un sfat ii sunt recunoscator,nu prea le am eu asa cu mecanica dar i mi place sa mi dau silinta,asa ca astept un semn de la voi sa pun si eu calutul la punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 bine ai revenit, Cristi! nu stiam de ce ai telefonul inchis inainte sa pleci in tura. ca te sunam pe alt numar. scuze! asteptam mai multe detalii, daca vrei! o sa vad cand imi fac timp sa vin cu saua la atelierul vostru. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Salut,sunt si eu nou pe aici si posesor de calut,am si eu o problema in sensul ca se aude un zgomot de la lant ca si cand ar fi o z ala blocata sau cam asa Ceva ,c'è as putea sa fac sau cine ma poate ajuta si pe mine?stau lagna bucuresti ?.spre oltenita dak e vreun coleg care ma poate ajuta chiar si cu un sfat ii sunt recunoscator,nu prea le am eu asa cu mecanica dar i mi place sa mi dau silinta,asa ca astept un semn de la voi sa pun si eu calutul la punct. Incearca sa il speli cu multa motorina, sa il freci cu o perie mai dura de plastic, clatesti cu apa si dupa aia ungi bine. Ideal ar fi sa dai jos lantul daca are za de desfacere si sa il lasi in motorina o noapte. Verifica sa fie si intins la specificatii. Poate doar e intins si loveste bascula. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mony Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 @costyn @Patrick_M Din ce am observat, motorina in ziua de azi ataca mult mai tare aluminiul si cauciucul. Probabil din cauza rafinarii mai bune sau / si a aditivilor. Eu unul as folosi pentru curatat orice fel de ulei de motor (auto sau moto) in locul motorinei. Si uleiul curata excelent si desi este gras prin definitie, inmoaie excelent reziduurile... degreseaza foarte bine si e usor de indepartat ulterior. Asta cu degresatul cu ajutorul uleiului v-a placut, nu-i asa ? Dupa aia sters bine de tot cu un spray de curatat lantul sau cu spray de frane, uscat si uns cu spray de lant. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Nu zic ca nu e asa cu motorina mai nou, eu nu am vazut sa fie probleme. Ideea era ca lui ii trebuie curatat cu un solvent bun ce nu ataca acele cauciucuri. Cred ca si un ulei subtire face aceeasi treaba. Si un jet de spalatorie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Invatacelu' Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Salut,sunt si eu nou pe aici si posesor de calut,am si eu o problema in sensul ca se aude un zgomot de la lant ca si cand ar fi o z ala blocata sau cam asa Ceva ,c'è as putea sa fac sau cine ma poate ajuta si pe mine?stau lagna bucuresti ?.spre oltenita dak e vreun coleg care ma poate ajuta chiar si cu un sfat ii sunt recunoscator,nu prea le am eu asa cu mecanica dar i mi place sa mi dau silinta,asa ca astept un semn de la voi sa pun si eu calutul la punct. Si la mine am obeservat aceeasi problema. Se aude cand ajunge o anumita portiune din lant la pinionul de la motor. Zgomotul nu e foarte puternic, dar se aude cand tragi ambreiajul din mers si coboara turatia la relanti. Eu nu am apucat sa dau lantul jos, dar sper sa fie ceva simplu precum o za un pic intepenita Ce face chestioara asta de pe bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Si la mine am obeservat aceeasi problema. Se aude cand ajunge o anumita portiune din lant la pinionul de la motor. Zgomotul nu e foarte puternic, dar se aude cand tragi ambreiajul din mers si coboara turatia la relanti. Eu nu am apucat sa dau lantul jos, dar sper sa fie ceva simplu precum o za un pic intepenita Ce face chestioara asta de pe bord? la bord ai doua contoare de kilometraj : cel mare si cel mic care merge pana la 999 dupa care trece iar la 0 , din acel buton modifici kilometrajul mic , daca rasucesti de el stanga , incearca nu se intampla nimic. De aici poti face spre exemplu consumul: dai la oooo , faci plinul iar cand s-a golit rezervorul vezi cati km ai parcurs.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 are CAREVA chef de duca pt maine si Duminica? pana in PIATRA CRAIULUI,si o tura mica de 5-6 ore cu rucsacul in spate...si pana acolo ocolim pe dn1A...pt curbe? sau pleaca ....careva pe undeva din Bucuresti pe Transalpina,transfagarasan....? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costyn Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 Nu zic ca nu e asa cu motorina mai nou, eu nu am vazut sa fie probleme. Ideea era ca lui ii trebuie curatat cu un solvent bun ce nu ataca acele cauciucuri. Cred ca si un ulei subtire face aceeasi treaba. Si un jet de spalatorie..va multumesc de sfat o sa vad c'è reusesc sa fac si cum sa-l dau jos.sper sa nu FIE asa greu desi ma indoiesc asa de prima data Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Invatacelu' Postat Iunie 13, 2014 Share Postat Iunie 13, 2014 la bord ai doua contoare de kilometraj : cel mare si cel mic care merge pana la 999 dupa care trece iar la 0 , din acel buton modifici kilometrajul mic , daca rasucesti de el stanga , incearca nu se intampla nimic. De aici poti face spre exemplu consumul: dai la oooo , faci plinul iar cand s-a golit rezervorul vezi cati km ai parcurs.... Nu am apucat sa ma joc la calut atat cat as fi vrut... Am mai rasucit eu de el si banuiam ca este ceva legat de kilometraj dar l-am simtit un pic mai gripat si am renuntat crezand ca poate e o metoda rapida de a ajusta relantiul sau turometrul. Mersi de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ss_mihai Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Io merg dimineata pana la Brazesti cu doamna si stau pana duminica!Unde ne intalnim...? Sa mai faci poze cu berea! :-) Bine ai venit! Un sfat da-mi! La un moment dat mi-a scazut relantiul! Am o Aprilia Pegaso din 97-98. Ai idee ce simptom este? In mod normal sta pe la 1400, dar scazuse la 1100. Stiti cumva de unde pot lua un cablu de reglare a relantiului? Va multubecks anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Invatacelu' Postat Iunie 14, 2014 Share Postat Iunie 14, 2014 Sa mai faci poze cu berea! :-) Bine ai venit! Un sfat da-mi! La un moment dat mi-a scazut relantiul! Am o Aprilia Pegaso din 97-98. Ai idee ce simptom este? In mod normal sta pe la 1400, dar scazuse la 1100. Stiti cumva de unde pot lua un cablu de reglare a relantiului? Va multubecks anticipat! Daca nu mai sta la relanti constant , primele verificari ar trebui sa fie la carburatoare si filtrul de aer. Daca te grabesti poti sa umbli si la surubul de relanti de pe carb., daca nu ma insel se poate regla si cu mana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Io merg dimineata pana la Brazesti cu doamna si stau pana duminica!Unde ne intalnim...? mi-au suspendat contul 3 zile...ca am fost obraznic!deci n-aveam cum sa te contactez! pana la urma m-am dat pe cheia si n-am regretat! » Post actualizat in 16 Jun 2014 06:30Cheia* Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 4 iulie – 6 iulie – Întrunire moto Rock la Foc, Măgureni – Prahova- Langa mun. Campina Organizatori: Roata de Foc RC – Câmpina Pentru cei interesati ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Pai,asa iti trebuie daca te dai cu vantuliber p-acilea,obraznicatura mica ce esti... » Post actualizat in 16 Jun 2014 16:06 Am sa zic pas,caci ma rezerv pentru intalnirea Aprilistilor de la inceputul lui august! pana la urma tot nu sunt lamurit exact cum facem Ne cuplam cun intrunirea de la Obarsia Lotrului 8-10 August? facem cartierul general la Sibiel? De ce intreb ? trebuie sa imi fac concediul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El Zorab Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 Voi ce antigel folositi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raducod Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 HEPU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
El Zorab Postat Iunie 16, 2014 Share Postat Iunie 16, 2014 ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate