Diddi Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 In carte specifica 5W40, 2.2 litri (cu tot cu filtru). Eu am pus intotdeauna 10W40. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Cristi, lasa mistourile si schimba titlul topicului! Din posesori de Aprilia, uniti-va! scrie ceva de genul Posesori de Aprilia bagati benzina de 95 si ulei 10W40! Sau cat dracu scrie in carte la Aprilia. Ca sunt zeci de mii de postari cu aceeasi intrebare. Ce ulei sa pun? Pai ce ulei? E asa complicat sa salvezi un tabel si sa te uiti pe el? Ca acolo scrie si ce ulei, si ce cantitate, si ce antigel, si ce lichid de frana etc. Daca nu tii minte, deschizi tabelasul si gata, te lamuresti. In loc sa vedem unde facem gratarul si bem berea, discutam inutilitati si contrazicem speficatiile producatorului. Nici eu nu m-am lamurit de ce la acelasi motor, BMW spune ceva si Aprilia altceva, dar asta e alta problema. La mine e 20W50 si 2,2 litri. La Aprilia e 15W40 si 2 litri. » Post actualizat in 06 May 2016 18:04 Da,Aprilia a dat specificatia aia pentru zona ei de fabricatie(Noale,Venetia).Eu am bagat intotdeauna 10W40 semisintetic in GA!Punct. Nu stiu ce tot atata discutie. Voi bagati ce vreti sau puteti. Cand am fost in Grecia,am bagat 15w50! Si nu am facut misto,cel mult o gluma! Pana la misto e cale lunga.Dpmdv! Am zas! corect! conditiile meteo - vara in Romania 2016----- necesita 15w50....restul este lipsa de cunostinte teoretice » Post actualizat in 06 May 2016 18:09 In carte specifica 5W40, 2.2 litri (cu tot cu filtru). Eu am pus intotdeauna 10W40. va rog link acea carte................ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 restul este lipsa de cunostinte teoretice Iar in cazul altora se adauga si o doza de prostie omeneasca, fiecare dupa cum se simte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Mai 6, 2016 Share Postat Mai 6, 2016 Ce fa mai place contrazicerea. Mai mult decat saorma ( asta e roamneasca)! fi-ti calmi si bucurati-va de vreme. Da-l in mama lui de ulei. Este simplu. Iarna 10v ( daca pui 5v garantez ca nu iesi din casa de frig) iar vara 15v. Sa revin la piticii mei Azi am inceput sa pun la loc toate alea pe motor( nu motocicleta) Am avut ceva bataie de cap cu axele cu came. Dupa pozele pe care le-am avut mai inainte de la cineva pe forum... reiese ca ar trebui sa imi stric motorul . Apreciez ca a incercat sa ajute dar.. la BMW este putin diferit. Mai pe scurt .... camele trebuie sa fie catre interiorul( sau mijlocul ) motorului. Am sa pun o poza zilele astea. Acum am sa va rog sa imi da-ti niste idei cu sa pun motorul iar pe cadru? Va salut si mai usor cu cearta ( contrazisul)intre voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Pai io ce tot spun? Mergeti fratilor si motocicliti. Io ma adun cu inca cativa si mergem in Alba Iulia sa ne alaturam marsului moto de acolo,ce e organizat pentru azi. Maine?LEGHELEU MAXIIIM... Yyyyhaaaaa... Pai, da frate, ca la tine nu ploua torential de doua ori pe zi. Baga maxim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 » Post actualizat in 06 May 2016 18:09 va rog link acea carte................ Aprilia_Pegaso_650_1997_Manual_de_reparatie.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Si daca tot ploua, am avut timp sa ma uit pe cartea mea tehnica. Aici este tabelul cu uleiuri si intre ce temperaturi functioneaza optim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Diddi Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Eu am atasat pagina din manualul de reparatie unde producatorul recomanda in mod specific 5W40, nu un tabel de unde fiecare isi alege ce-i cade bine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 nu sunt de asta iarna ci de azi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEON Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Sper ca nu te-a prins nepregătit și aveai bradul făcut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 7, 2016 Share Postat Mai 7, 2016 Sper ca nu te-a prins nepregătit și aveai bradul făcut.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 (editat) Ne adunam din ce in ce mai multi! Editat Mai 8, 2016 de victor_peg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EEON Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Ne adunam din ce in ce mai multi! 20160508_144123.jpg Salut! Văd ca ești din București, pe unde va întâlniți ca as veni și eu o fuga Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LGO Postat Mai 8, 2016 Share Postat Mai 8, 2016 Pentru cine are nevoie... » Post actualizat in 08 May 2016 18:45motorul cu arborele cotit pe cuzineti si caracteristicile uleiului recomandat de Aprilia pentru Pegaso dupa 1995: Aprilia Pegaso 600 - 1990.pdf Aprilia Pegaso 650 - 1995.pdf Aprilia Pegaso 650 - 1996.pdf Aprilia Pegaso 650 - 2003.pdf Aprilia Pegaso 650 1992 - Parts manual 259.pdf Aprilia Rotax 655 1995 - Parts manual 894.pdf Aprilia Rotax 655-97 Service Manual.pdf Aprilia Rotax 655-97 Service Manual.pdf IP_Superbike4.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Salut EEON! Scuze, nu am mai intrat pe forum dupa ce am postat poza, dar daca lasi un nr de telefon/nume pe facebook ceva te anunt cand mai iesim! @LGO, Multumim pentru informatii! @Cristian1, frumoasa plimbarea! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Dar pana la urma cand/unde ne strangem si noi intr-un stol mai mare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Ca bine spui! Ar cam fi cazul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Mno,un filmulet de sambata de la tura din Alba-Iulia: VFR-ul ala blond e vis umed! <3 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jak59 Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Va salut! Caut placute fata/spate pentru Pegaso 650 injecție, dca stiti un magazin in Bucuresti si rulmenți roata spate.Exclus SH,dezmembrari etc. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Va salut! Caut placute fata/spate pentru Pegaso 650 injecție, dca stiti un magazin in Bucuresti si rulmenți roata spate.Exclus SH,dezmembrari etc. Multumesc anticipat Bucurestenii au avantajul ca sunt multe magazine de profil, vezi ce cumperi si mai castigi si timp. Eu fiind din provincie, am apelat la userul "pimP". Ii spui ce vrei, el iti face oferta de pret si daca iti convine comanzi (cu banii bagati intr-un cont). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Va salut! Caut placute fata/spate pentru Pegaso 650 injecție, dca stiti un magazin in Bucuresti si rulmenți roata spate.Exclus SH,dezmembrari etc. Multumesc anticipat Placute au la UNIX: http://www.unixauto.ro/Unix_CikkekLista_Form.aspx?cTipAzon=a73d2240596bf9197e75b218660d0b58&cMegnNr=8583 De rulmenti, vorbeste cu Alin. Eu am un set de la el, noi, daca ii vrei, da-mi un semn. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Vezi cu Daniel. User mexykanu pe forum. Il recomand cu incredere! Parca are si site, motorush.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Va salut! Caut placute fata/spate pentru Pegaso 650 injecție, dca stiti un magazin in Bucuresti si rulmenți roata spate.Exclus SH,dezmembrari etc. Multumesc anticipat http://motodiscount.ro/07BB0708_Brembo_placute_frana http://motodiscount.ro/07BB0306_Brembo_placute_frana rulmenti are Madalin un set nou Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 (editat) Am zis ca daca tot a plouat azi, sa imi fac crash bar, ca sa pot merge fara emotii pe viitor. (Inca nu l-am terminat, sper sa il termin azi) Editat Mai 9, 2016 de mihai.sandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 9, 2016 Share Postat Mai 9, 2016 Mihai te voi urma in zilele urmatoare deoarece trebuie sa ma baricadez si eu !Presimt iesiri pe coclauri1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate