raducanescovan Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Are cineva idee daca as putea sa indes o roata de 21" pe fata? Singura chestie la care ma gandesc e ca s-ar putea sa atinga in scut cand franez, dar oricum vreau sa imi fac unul din tabla. in cazul in care "indesi " roata de 21 , schimbi ciclistica... pierzi in viraje (le iei mai larg) in schimb castigi off road just saying... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 (editat) Pentru ce stie Pegaso sa faca pe off-road, nu ai nevoie de roata de 21. Dakarul e mai inalt cu totul, iar unghiul la furca e diferit fata de ce avem noi. Schimba complet ciclistica, in prost. Daca ii pui cauciucuri cramponate te duci pe unde vrei si cu roata de 19. In alta ordine de idei, furca de Dakar e si a dracu de scumpa. Mai bine bagi bani in benzina si te plimbi. Chiar, cine vine week-end-ul urmator pana la greci? A, pana nu uit: schimba-i si uleiul la furca. Din fabrica vine cu 10. Eu i-am pus 15 si pe urma 20. Chiar si asa, pe hartoape foarte mari, merge toata cursa pe fata. Se intareste si se mai si ridica cu uleiul 20. Editat Mai 13, 2016 de Madalin Pribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 Stie cineva daca are importanta pe care din punctele de TDC ale motorul trebuie sa fac sincronizarea supapelor? si apoi este cineva care are aprilia 2002 si stie daca camele trebuie sa stea in exteriorul motorului( adica intreptate spre inafara) sau in interior? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 13, 2016 Share Postat Mai 13, 2016 (editat) despre asta vorbeam . Daca as fi reusit sa inlocuiesc rezervorul cu unul de capacitate mai mare nu ma mai gandeam la schimbare. Madalin are dreptate: motocicleta este calculata din fabrica la un anumit unghi de atac al rotii din fata pentru a se comporta bine pe asfalt .Insa cu amvelope enduro face fata pe teren accidentat , oricum acolo nu conteaza viteza .Iar daca vreti mai buna aderente off road , desumflati un pic amvelopele. » Post actualizat in 13 May 2016 15:24.. Editat Mai 13, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Ti-am gasit una cu rezervor ceva mai mare, de 33 de litri. Costa tot ceva pe acolo, vreo 2.100 de euro. Sau 21.000. Ce mai conteaza un zero in coada? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 @alin geamanu - daca tot vrei sa faci ceva , fa in stil mare ! @madalin pribu ti-a dat solutia ideala : Ducati frate ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Ti-am gasit una cu rezervor ceva mai mare, de 33 de litri. Costa tot ceva pe acolo, vreo 2.100 de euro. Sau 21.000. Ce mai conteaza un zero in coada? ducatienduro-2.jpg Ehee ! in WW II era cam rau cu un "Zero" in coada...! » Post actualizat in 14 May 2016 13:32 . » Post actualizat in 14 May 2016 13:38 @alin geamanu - daca tot vrei sa faci ceva , fa in stil mare ! @madalin pribu ti-a dat solutia ideala : Ducati frate ! Sicer , am vazut-o la Smaeb dar pentru mine e cam mare si costisitoare.La vreo 16 miare , de euro , fireste -gasesc F800............ . dar pana la urma , la aprilica mea nu pot pune un rezervor mai mare? Am si o solutie de compromis: ca sa nu modific aspectul motocicletei pot modifica filtrul de aer si in cutia luisa pun un rezervor de 4-5 litrii . Suficient! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 (editat) Uite aici : range extender . Editat Mai 14, 2016 de remu1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 Uite si aici! http://www.twistedthrottle.com/sw-motech-quick-lock-fuel-canister-accessory-mount-for-trax-alu-box-cases Poti sa faci o chestie similara, adica doua, si le pui pe o parte si pe alta a top-case-ului. Fiecare de cate 5 litri. Cu 15 cat ai tu, sunt 25 de litri. Dar nu inteleg rostul ca ai autonomie de 150 km, pe putin. In Romania nu exista sa nu fie o benzinarie pe distanta asta. Si cu opritul mai des, nu tine. Oricum opresti la 150-200 km, ba sa bei apa, ba sa mananci ceva, ba o tigara in cazul meu. La BMW-ul meu exista o varianta de rezervor mai mare, facut de Acerbis, dar e o groaza de bani. Vezi, poate exista si pentru Aprilia. Bani de benzina sa ai, ca unde s-o depozitezi, nu-i problema! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 14, 2016 Share Postat Mai 14, 2016 (editat) Uite si aici! http://www.twistedthrottle.com/sw-motech-quick-lock-fuel-canister-accessory-mount-for-trax-alu-box-cases Poti sa faci o chestie similara, adica doua, si le pui pe o parte si pe alta a top-case-ului. Fiecare de cate 5 litri. Cu 15 cat ai tu, sunt 25 de litri. Dar nu inteleg rostul ca ai autonomie de 150 km, pe putin. In Romania nu exista sa nu fie o benzinarie pe distanta asta. Si cu opritul mai des, nu tine. Oricum opresti la 150-200 km, ba sa bei apa, ba sa mananci ceva, ba o tigara in cazul meu. La BMW-ul meu exista o varianta de rezervor mai mare, facut de Acerbis, dar e o groaza de bani. Vezi, poate exista si pentru Aprilia. Bani de benzina sa ai, ca unde s-o depozitezi, nu-i problema! am autonomie cam 200-220 km pana cand ajung pe rosu.Rezervoare mai mari sunt pentru alte marci dar undeva la 300-390 eu .Nu merita ! Editat Mai 14, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 (editat) Trebuia sa vin cu Aprilica.. ar fi mers o porceala pe Valea Cheii... Editat Mai 15, 2016 de victor_peg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 15, 2016 Share Postat Mai 15, 2016 Trebuia sa vin cu Aprilica.. ar fi mers o porceala pe Valea Cheii...1463299620676.jpg nu merita .Vremea nasoala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 17, 2016 Share Postat Mai 17, 2016 Salut! Am primit un voucher pentru o reducere de 20% la un singur produs, la Louis! E valabil pana in 19 mai, adica doua zile. Daca cineva are nevoie de ceva, sa zica, eu nu mai cumpar nimic. Au multe chestii misto cu reduceri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 pret bun http://www.emag.ro/lant-520vx2-110-zale-lant520vx2-110zale/pd/DSBX4YBBM/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Oare se potriveste pe Pegaso 2002 ? As cumpara si eu, ca al meu pare cam obosit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Asta merge si la dakar? La juma de pret? Ma si uit sa vad ce am la specificatii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Poate e cineva interesat - Fac reduceri pentru Aprilisti ) /index.php?/topic/738149-ploiesti-confectionez-crash-bar-suporti-genti-panniers-ghidoane/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Patrick_M Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 Nu merge. E prea scurt. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 19, 2016 Share Postat Mai 19, 2016 (editat) Asta merge si la dakar? La juma de pret? Ma si uit sa vad ce am la specificatii. tipul de lant merge insa cu 12 sau 16 zale , verifica pe e mag @Mihai - lantul este pentru Aprilia Pegaso Aici aveti confirmarea-http://www.kitlant.ro/catalog/kit-bmw-10. Editat Mai 19, 2016 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
V a L y O Postat Mai 20, 2016 Share Postat Mai 20, 2016 Salut. Cine are nevoie de aripa fata pentru un Pegaso 650 din 96 ( pentru furca USD, culoare neagra, in stare buna, fara sigla ) sa dea un semn si e a lui. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IulianPEG*650 Postat Mai 22, 2016 Share Postat Mai 22, 2016 Salut. Știe careva ce se poate întâmpla dacă unu din dinții pinionului de la electromotor arata asa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Manesti , cateva Aprilii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Manesti , cateva Aprilii Cand ma uit la pozele tale iarasi imi aduc aminte in ce hal suna aia gri, din Targoviste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Mai 23, 2016 Share Postat Mai 23, 2016 Poate intereseaza pe cineva! /index.php?/topic/738259-bmw-1200-rt/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 24, 2016 Share Postat Mai 24, 2016 MADALINE,Sanatate la maxim,fericire cat incape si LA MULTI ANI!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate