victor_peg Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 Sau garnitura de chiuloasa prajita => lichid de racire in cilindru, blocaj hidraulic. » Post actualizat in 23 Jan 2017 09:22Robi, ce-ti zice Aprilica? Ai mangaiat-o si pe ea anul asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat Ianuarie 23, 2017 Share Postat Ianuarie 23, 2017 (editat) doarme liniștită sub plapumă, n-am vrut să o trezesc Editat Ianuarie 23, 2017 de Blackbeardbob Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Cristi, te poti orienta si la asa ceva http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yz450f-din-2009-629692.html » Post actualizat in 24 Jan 2017 07:02cred ca e mai ok decat toate » Post actualizat in 24 Jan 2017 07:04http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=630019&selpic=3&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Cristi, te poti orienta si la asa ceva http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-yamaha-yz450f-din-2009-629692.html » Post actualizat in 24 Jan 2017 07:02 cred ca e mai ok decat toate » Post actualizat in 24 Jan 2017 07:04 http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=630019&selpic=3&zoom=1#foto Aline, el vrea una de strada, ca de off are DjEBEL-ul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Si acestea fiind tendintele, oare mai vine cineva anu' asta' la intalnire cu ...APRILIA? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 Count me in . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 (editat) Aline, el vrea una de strada, ca de off are DjEBEL-ul. poti face modificari la roti , transformand-o in SM , la RAR » Post actualizat in 24 Jan 2017 15:07 Ala e cross,Aline, Io vreau una de supermoto,doar pentru asfalt.Si daca dau de asfalt prost,DRZ-u' e perfect! Merci de sugestie. » Post actualizat in 24 Jan 2017 15:06 Mirela+io=prezenti! N-are a face cu ce mobre ne prezentam! Am zas! Eu la fel, poate si o gagica dar are honda.Eu unul nu renunt la Aprilica mea batrana.De obicei ma despart greu de lucrurile de suflet. Editat Ianuarie 24, 2017 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 24, 2017 Share Postat Ianuarie 24, 2017 vezi drz-ul e cam inalta la sa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pai, referitor la intalnire, din ce am discutat anterior, il punem in ultimul week-end din august, cand ajunge in tara si Mihai. Acum, cu locatia, majoritatea celor care si-au dat cu parerea, a fost de acord cu zona Lepsa (Moldova). Exceptandu-l pe Ivan care are ceva impotriva. Cazarea cred ca va fi undeva la 50-60 lei pe noapte. Ne uitam si vedem. Eu cred ca pun ochii pe doua-trei pensiuni si cum da firul ierbii ma duc pana acolo. Acum fac o lista cu participantii. Avea asa pana acum: Cristi - 2 persoane Alin - 2(?) persoane. Eu - 2 persoane. Puiu - 1 persoana, Mihai - 2 persoane. Care mai vrea sa-mi zica. 0730.660.418. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pune-l pe Emil din Petrosani si pe Victor din Mures cu Viroaga de 2 juma'. Ok! Emil singur sau cu fata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pune-l pe Emil din Petrosani si pe Victor din Mures cu Viroaga de 2 juma'. Vin si eu, nu ma uitati Mai e Liviu din SV, care a fost la intalnirea trecuta, poate vine si el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Vin si eu, nu ma uitati Mai e Liviu din SV, care a fost la intalnirea trecuta, poate vine si el... Sorine, pe tine te-am trecut. Liviu, sa confirme! Si spuneti si numarul de persoane, ca sa stim cum stam cu camerele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pai, referitor la intalnire, din ce am discutat anterior, il punem in ultimul week-end din august, cand ajunge in tara si Mihai. Acum, cu locatia, majoritatea celor care si-au dat cu parerea, a fost de acord cu zona Lepsa (Moldova). Exceptandu-l pe Ivan care are ceva impotriva. Cazarea cred ca va fi undeva la 50-60 lei pe noapte. Ne uitam si vedem. Eu cred ca pun ochii pe doua-trei pensiuni si cum da firul ierbii ma duc pana acolo. Acum fac o lista cu participantii. Avea asa pana acum: Cristi - 2 persoane Alin - 2(?) persoane. Eu - 2 persoane. Puiu - 1 persoana, Mihai - 2 persoane. Care mai vrea sa-mi zica. 0730.660.418. Bamboo 2 pers » Post actualizat in 25 Jan 2017 10:40 aztazi am primit la oferta o gonflabila in plus , asaa ca nu stiu daca eu vom fi doi sau unul , sper sa nu o sparg! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Cred ca am sa va vizitez si eu ca sa cunosc ceva oameni faini! Nu ma socotiti la cazare, ca sunt mai din partea locului, si am unde dormi noaptea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Pai, referitor la intalnire, din ce am discutat anterior, il punem in ultimul week-end din august, cand ajunge in tara si Mihai. Acum, cu locatia, majoritatea celor care si-au dat cu parerea, a fost de acord cu zona Lepsa (Moldova). Exceptandu-l pe Ivan care are ceva impotriva. Cazarea cred ca va fi undeva la 50-60 lei pe noapte. Ne uitam si vedem. Eu cred ca pun ochii pe doua-trei pensiuni si cum da firul ierbii ma duc pana acolo. Acum fac o lista cu participantii. Avea asa pana acum: Cristi - 2 persoane Alin - 2(?) persoane. Eu - 2 persoane. Puiu - 1 persoana, Mihai - 2 persoane. Care mai vrea sa-mi zica. 0730.660.418. http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-hoteluri-vile-pensiuni-lepsa.html?&sortbox=tarifw cazare este k k lau...si chiar ff ieftina » Post actualizat in 25 Jan 2017 13:53 Acu va place? Poate vin si cu nevastamea dar prefer singurel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 25, 2017 Share Postat Ianuarie 25, 2017 Sorine, pe tine te-am trecut. Liviu, sa confirme! Si spuneti si numarul de persoane, ca sa stim cum stam cu camerele. Eu sigur singur. Poate ne organizam si la o tura de off prin zona... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 mai vreau sa aduc un aprilean din Urziceni , este amicul meu. Prefera la cort , cred ca este spatiu suficient.L-am sfatuit sa faca cont aici sa se prezinte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Ok! Emil singur sau cu fata? Ma abonez si eu ,momentan singur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emilvef Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Puie,sa nu uiti sa-ti faci radiografie la putz si asa cum ai promis sa o aduci cu tine... Asta o sa-ti spuna el. Pana una,alta AZI e ziua lui. 'milica un calduros LA MULTI ANI de la mine si Mirela! Mno multam! Abia incerc sa-mi revin! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 @Alin, daca te referi la Cosmin Radulescu, am vorbit si eu cu el, cred ca il conving sa vina ) Mai am inca un prieten cu Pegaso, cred ca il conving si pe el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Livone sigur se baga. Numa' de-ar mai intra si p-aci pe forum... I-am trimis eu un mesaj pe fb, poate-l vede si intra Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 (editat) @Alin, daca te referi la Cosmin Radulescu, am vorbit si eu cu el, cred ca il conving sa vina ) Mai am inca un prieten cu Pegaso, cred ca il conving si pe el. da este Cosmin. In principiu zice ca ar veni. Editat Ianuarie 26, 2017 de Geamanu Alin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Da, l-am trecut si pe Cosmin si pe Briciu. In principiu ne trebuie o vila cu peste 10 camere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Sigur Livone sigur se baga. Numa' de-ar mai intra si p-aci pe forum... Indubitabil! Apropo, Cristi cand aterizez in tara, poate ne vedem la o bere! Da, l-am trecut si pe Cosmin si pe Briciu. In principiu ne trebuie o vila cu peste 10 camere. Madalin, voi fi si eu prezent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Madalin Pribu Postat Ianuarie 26, 2017 Share Postat Ianuarie 26, 2017 Sigur Indubitabil! Apropo, Cristi cand aterizez in tara, poate ne vedem la o bere! Madalin, voi fi si eu prezent! Sunt convins! Sa ne aduci ceva bun de acolo, ficat de foca sau ren la conserva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate