ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ionut doctoru? Sergiu? Bamboo? Alin? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Am gasit 2 pensiuni ieftine, cu terasa(foisor) mare, care pot fi luate la verificat http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/casa_potcoava-c49317.html http://www.turistinfo.ro/lepsa/cazare-lepsa/pensiunea_rossvillas-c25827.html Doar o parere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Prima pare a fi o varianta super buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ultimul august: 1-Livone; 2-Mirela&Cristi; 3-Andreea&Mihai Sandu; 4-Madalin+posibil inca o persoana; 5-Puiu+posibil inca o persoana; 6- Primul septembrie: 1- @sorin iasi; 2- Livone 3- 4. Cei cu verde pot veni in ambele. In cazul meu,am decis ieri ca vom veni in august. August sa ramana atunci, fac tot posibilul sa ajung si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Prima pare a fi o varianta super buna! Asa este...si parerile turistilor sunt la superlativ...preturile mai mult decat moka...nuj cum e cu haleala si bautura acolo, daca au... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Corect Liviule! Te-am trecut pe lista cu mentiunea respectiva-culoarea verde,astfel ca se va sti cate persoane vor fi pentru cazare. Am uitat sa specific:orice motociclist e binevenit,indiferent de marca!Asa a fost in fiecare an. Am zas! Alin si Elena ultimul August » Post actualizat in 10 May 2017 08:50 Stiti careva daca Bamboo&Lumi vin? Daa' Alin,ca s-o cam dat la fund in ultima perioada... Madaline,daa' omu' cu XC90 vine? nu m-am dat la fund , m-am dat la veverita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ultimul august: 1-Livone; 2-Mirela&Cristi; 3-Andreea&Mihai Sandu; 4-Madalin+posibil inca o persoana; 5-Puiu+posibil inca o persoana; 6-Victor&Magda; 7-Elena&Alin; 8-Elena &Bamboo Primul septembrie: 1- @sorin iasi; 2- Livone 3- 4. Cei cu verde pot veni in ambele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Poate e alta acu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Pai nu Luminita o cheama pe nevasta Bamboo-lui? si Elena deasemenea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
botezu' Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 De curiozitate, cu ce e diferit modelul GARDA fata de ala... obisnuit? Sau sunt aceeasi branza? Nu stie nimeni? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
victor_peg Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 @XTX: Traiasca WIKIPEDIA. " Pegaso 650, 1997-2000 (Type ML) also called Cube (³) [ Edit | Edit Source Code ]The new Pegaso has a completely new frame, a lower seat height, a larger tank (22 l, 5 l reserve), a new chassis with 22 mm longer caster and shorter suspension travel. The weight is ready for operation at 200 kg. Special model Garda: as standard with suitcases, topcase (in vehicle color, silver), main stand and hand rebound adjustable rebound ... " Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cristi a renuntat sorin la septembrie...deci nu cred ca mai are rost tabela pe 2 luni...amu sa vedem cati vin in august Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Aprilienii, HELP. Am spart o carenuta mica pe stânga și în magazine mi-au spus că nu se mai fabrica. Cunoașteți anume surse de unde as putea sa găsesc? Pe ebay am găsit o din carbon la 300€ ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) Nu se poate repara deloc? Userul mexicanu'. Editat Mai 10, 2017 de ZAPPY Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) Deci: Ultimul august: 1-Livone; 2-Mirela&Cristi; 3-Andreea&Mihai Sandu; 4-Madalin+posibil inca o persoana; 5-Puiu+posibil inca o persoana; 6-Victor&Magda; 7-Elena&Alin; 8-Luminita&Bamboo; 9-Sorin Editat Mai 10, 2017 de sorin.iasi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Corect Sorine. Deci,avem urmatorii tovarasi: 1-Livone; 2-Mirela&Cristi; 3-Andreea&Mihai Sandu; 4-Madalin+posibil inca o persoana; 5-Puiu+posibil inca o persoana; 6-Victor&Magda; 7-Elena&Alin; 8-Luminita&Bamboo; 9.Sorin; 10- Emil? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Pune o poza cu ea. Vezi in linkul de mai jos: http://www.motoricambionline.com/index.php?keywords=aprilia+tuono Se vede carena cu 2 ferestre. Mai in stânga se vede ruptura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Am scapat-o pe pietriș, mi-a fugit fata... Plasticul e contorsionat... L-am găsit până la urmă la unitedmotors cu 116€...mă gândesc să l laș așa...mamă masii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Merci! » Post actualizat in 10 May 2017 13:54 Nu l-am găsit pe forum...cel puțin search asta zice Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Ia legatura cu userul @mexycanu si vezi cat ti-ar lua sa-l repare. Nu-i mare lucru sa-l dai jos si sa-l duci sa-l vada. Si sa nu mai faci enduro cu Tuono,nu-i buna... N am făcut enduro...am pietriș pe strada lângă casă și m-a pus necuratul să frânez cu fata... Aveam 5 la ora Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DArtagnan Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Da...știam dar refelxu face ce vrea. Am învățat acum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Deci sa inteleg ca apriliana e in perioada 26-27 august? Cate zile se sta mai exact? s-a stabilit unde se tine sau se mai negociaza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Categoricamente! Intreb si eu acus de o posibila locatie, revin cu amanunte. » Post actualizat in 10 May 2017 14:42Vila Lepsulet, fosta vila de protocol a lu' nea' Nicu'. Opt camere duble, in care pot dormi mai multi daca au saltele/saci de dormit de pus pe jos prin camera. Acces la frigidere si bucatarie. Un foisor unde se fac gratarele, daca are cine sa se ocupe de ele. (adica noi). O poiana mare in fata vilei, unde se pot pune corturi. Poiana cu laturile cam 50/50m. Posibilitati de endureala distractiva incepand din poarta vilei. S-a tinut acolo intrunirea transalpistilor in 2012 (sper sa nu gresesc anul), inca mai e stickerul pe usa de la intrare. Inchirierea completa a celor 8 camere (plus corturi fara numar) inseamna 650ron/noapte. inchirierea se face la Focsani la Directia Silvica, asap! Locatie biker-friendly. Pot merge cu cineva in zona sa "pipaiti" locatia cam in orice w-end. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
misionaru Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 (editat) Pe mine ma interesează sa stiu daca ati stabilit un weekend exact ca sa stiu ce planuri îmi fac sau daca am cum sa îmi fac...ca si loc nu e departe, s putea veni la o noapte măcar dar sa stiu când. Ultimul weekend din august e 26-27 august, sambata si duminica. Deci rămâne asa? Editat Mai 10, 2017 de misionaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Mai 10, 2017 Share Postat Mai 10, 2017 Cristi vb tu cu emil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate