k-10 Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Ne trebuie un ceaun pentru gulas. Eu am unu, dar e cam mic (15-16litri), dar s-ar putea sa fac rost de unu mai mare. Ideea e ca trebuie dus la Lepsa si eu nu pot. Silviu, daca vi la intrunire, oare n-ai loc sa-l bagi tu in atas? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
k-10 Postat August 10, 2017 Share Postat August 10, 2017 Io zic sa-l iei pe cap in loc de casca... Doara vezi ca aia am incercat, dar nu "vajeste". Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Toate sfaturile primite au fost sa nu te grabesti. Tocmai ca esti dupa relatia de 7 ani dinainte,care a avut un rezultat negativ,te fac sa adopti metoda de a o cere in casatorie.E o reactie psihologica de a te asigura ca n-ai sa ramai singur. Asa ca,procedeaza dupa cum crezi tu ca e mai bine pentru amandoi,nu doar pentru tine!Iti dai seama ca sentimentul trebuie sa fie reciproc,nu?Esti convins ca e?Te-ai gandit la un refuz? refuz nu va fi , vrem amandoi , dar eu cautam doar conjunctura! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SF Moto Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Ne trebuie un ceaun pentru gulas. Eu am unu, dar e cam mic (15-16litri), dar s-ar putea sa fac rost de unu mai mare. Ideea e ca trebuie dus la Lepsa si eu nu pot. Silviu, daca vi la intrunire, oare n-ai loc sa-l bagi tu in atas? 1.jpg pai ... e intrunire de aprilisti nu de uralisti. Aia de uralisti a fost deja. Asa ca incerc sa vin cu ETV-u' din dotare. Da' la ala n-am atas ... » Post actualizat in 11 Aug 2017 06:28 Si no, on topic : mai este o camera si pt mine? 2 persoane de vineri si sambata seara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Pentru erorile din bord vorbeste cu user-ul @Thomas de pe forum,e in Bucuresti. cred ca mai indicat e sa postezi pe cealalta sectiune, aici sunt doar 'rotaxisti', acolo activeaza si @Thomas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Revin cu numarul contului Titular: Pribu Ana Marilena (MAMA) IBAN RO21BTRLRONCRT00N5212502 BANCA TRANSILVANIA MADALIN PRIBU - 0730660418 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TETEA. Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Apai io tot asta spun tuturor Aprilienilor,sa posteze dupa motor,Rotax sau Minarelli,daa' ei,Batman,Batman... ZAPPY,vii la Apriliana,nu? Va vizitez negresit! Dar nu ma socotiti la cazare. Raman undeva in zona cu cortul sau ma intorc la Focsani... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geamanu Alin Postat August 11, 2017 Share Postat August 11, 2017 Revin cu numarul contului Titular: Pribu Ana Marilena (MAMA) IBAN RO21BTRLRONCRT00N5212502 BANCA TRANSILVANIA MADALIN PRIBU - 0730660418 s-a mai anuntat prezenta a doua persone: Cosmin si sotia incepand cu 25 , tot cu aprilia pegaso . Mihai Sandu ii cunoaste Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 14, 2017 Share Postat August 14, 2017 Cosmin Radulescu, tocmai s-a intors de prin Croatia, parca. Are multe de povestit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Nu mai poate veni prietenul meu din iasi, deci la mine ramane doar un loc...am fost plecat din tara si n-am mai apucat sa scriu pe aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Cati dintre cei care vin la intrunire au motociclete Aprilia? Ma gandesc sa fac cadou niste brelocuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Am avut, se pune ? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Pai daca vrei eu pot sa iti fac si tie cadou un breloc cu aprilia, dar nu credeam ca te-ar coafa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nooxy Postat August 15, 2017 Share Postat August 15, 2017 Salut, Daca ma primiti si pe mine, o sa incerc sa ajung si eu inca de vineri seara dupa program, ora 16.30 ,sper eu maxim ora 20.30 sa ajung , sau de sambata. Asta in caz ca mai aveti camere libere, sau macar un loc intr-o camera. Cum e organizarea? Cui trebuie sa ii platesc si cat pentru cazare? Pentru mancare ,bautura, ...... cum se procedeaza ? Nu prea am cum , si in ce sa car nimic, si prefer sa platesc cuiva care se ocupa. In caz ca aveti trasee de legheleu, nu prea va pot incurca, ca nu am cu ce.La mine unde se termina asfaltul, e gata plimbarea. Multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai.sandu Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Pana la urma nu vreti sa imi spuneti cine are Aprilia si cine nu? Ma gandesc sa comand 10 bucati, dar mi-e sa nu fie prea putine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 eu vin cu Aprilia si n-am breloc, deci ma abonez la unul next... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madapribu Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 (editat) Azi am trimis doamnei avansul in valoare de 280 de lei. I-am spus ca am avea nevoie de 11 camere, din ce am calculat eu. Cum vad ca Cristi sta mai bine la matematica decat mine, l-as ruga sa-mi confirme. Daca vine cineva cu masina, nu ar strica un ceaun pentru gulas. In alta ordine de idei, am aflat ca ar fi mai bine sa ne facem cumparaturile din Targul Secuiesc care e situat la vreo 40 km de Lepsa.. Cica acolo sunt supermarketuri gen Kaufland, Lidl etc. Semneaza: Neam Prost Editat August 16, 2017 de madapribu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackbeardbob Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 @Mihai Şi eu şi Ştefan avem Aprilia Pegaso RW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 ala pe injectie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Madaline, am uitat de banuti, ne intersectam prin bucuresti ? Sau ii pun in cont ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Acid~Burn Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Spatele e relativ ok clar vin cu TDMenta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zigzag Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Salutare! Baieti, care e faza cu camparea si consumul de lumina? E vrajeala ca vroia tanti sa-si umple cabana sau cum? In cazul in care sunt ocupate toate camerele, se poate discuta sa fie de acord si cu campare? Contra cost, normal. Nu e nevoie de lumina ci doar de un petic de iarba. Ce spuneti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 Vreau si eu breloc cu Aprilia ca nu am decat un craniu la chei See U in Hell » Post actualizat in 16 Aug 2017 17:47Se anuta 12,13 grade noaptea...sa luati izmene si shube la voi ca sa putem sta la baut seara .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sorin.iasi Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 » Post actualizat in 16 Aug 2017 17:47 Se anuta 12,13 grade noaptea...sa luati izmene si shube la voi ca sa putem sta la baut seara .. numa' sa nu ploua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
livone Postat August 16, 2017 Share Postat August 16, 2017 si eu cu Aprilia! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate