Marian_Anghel Postat Iulie 13, 2010 Share Postat Iulie 13, 2010 As vrea sa repar niste zgarieturi la pegasul meu, dar nu am codul vopselei. In cartea de identitate si in talon imi apare la culoare un cod foarte lamuritor - "GRI". Am mai vazut pe forum motociclete de aceasi culoare, poate ma ajuta cineva ms. Cu cateva pagini in urma am adus in discutie o plimare pe Transalpina. Daca mai e cineva interesat, o sa plecam sambata pe 24 iulie, si ne intorcem pe 25 (daca nu cumva apare vreun cod rosu galben verde ,prin acea zona) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dumi_meseriasu Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 Cod de culoare nici eu nu stiu si am aceiasi culoare ca tine, imi pare rau, dar cu transalpina sigur te insotesc. Tel 0742006371, pt detalii, eu sunt din Valcea, asa ca ne vedem in zona. respect si Asfalt Uscat!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pachemon Postat Iulie 14, 2010 Share Postat Iulie 14, 2010 As vrea sa repar niste zgarieturi la pegasul meu, dar nu am codul vopselei. In cartea de identitate si in talon imi apare la culoare un cod foarte lamuritor - "GRI". Am mai vazut pe forum motociclete de aceasi culoare, poate ma ajuta cineva ms. Cu cateva pagini in urma am adus in discutie o plimare pe Transalpina. Daca mai e cineva interesat, o sa plecam sambata pe 24 iulie, si ne intorcem pe 25 (daca nu cumva apare vreun cod rosu galben verde ,prin acea zona) mergi la orice service auto si roaga vopsitorul sa iti comunice codul. are un catalog acolo si te poate ajuta. nu uita sa iei berea cu tine. sau intreaba la united motors ?!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iulie 15, 2010 Share Postat Iulie 15, 2010 Salutare!Acum 1 sapt motorul a inceput sa se auda altfel...Cand m am uitat la ulei aveam lipsa,era sub minim,abia urca pe joja...I-am completat cu ulei,dar tot asa face,la subturare si mai urat face.Nu inteleg de ce se aude asa ca de tras,trage la fel ca inainte,nu da semne sa dea in nas sau altele.Alta problema ar fi ca i-am schimbat si filtrul de benzina,si din nou,pe subturare imi da rateu,dar da cu aer pe la furtunu care se leaga filtru zici ca trage unu dupa tn .un sfat va rog sa stiu ce e de facut.App,de cand a inceput sa se auda aiurea am mers cam 200km si nimic.tot merge.ma gandesc ca daca era bulit motoru nu mai mergea.pls help Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso.cop Postat Iulie 20, 2010 Share Postat Iulie 20, 2010 salutare baieti am si eu o intrebare unde as putea sa gasesc garniturile care etanseaza toba de esapament alea care se baga in a doua toba pt.k imi scapa pe acolo din momentul cand le-am dat jos sa le vopsesc mersi mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 21, 2010 Share Postat Iulie 21, 2010 un ulei bun pt una din 95 un 10w40 care stiti. la bani buni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian_Anghel Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 mergi la orice service auto si roaga vopsitorul sa iti comunice codul. are un catalog acolo si te poate ajuta. nu uita sa iei berea cu tine. sau intreaba la united motors ?!.... ms, o sa incerc, sa vedem cu culoare imi gaseste:D Sambata plecam spre Transalpina. Bucuresti-pitesti-ramnicu valcea-novaci-ranca-obarsia lotrului-sugag-voineasa-ramnicu valcea bucuresti. Eu o sa plec de dimineata, cu gandul sa fac o orpire si la Calimanesti, sa ma "imbaiez". Sambata dupa masa mai vin 2-3 motociclisti, cu care inoptam la ranca, si a doua zi de dim inca 2-3. Duminica dimineata plecam de la ranca si facem frumosul traseu pana inapoi in bucuresti. Ar ma fi loc de cativa amatori de plimbari pe la munte, chiar daca ni se altura din bucuresti sau de pe traseu. Asa ca asteptam mai multi caluti inaripati;) In poza am desenat, in mare, cum va arata traseul (albastru-bleu). 0726.427.399. Mesaj completat un ulei bun pt una din 95 un 10w40 care stiti. la bani buni. un ulei bun -motul, se gaseste la oferta acum la unii care incep cu my, si se termina cu moto. Am primit un pliant de la ei 5100, 10W40, 4L = 103 ron 7100, 10W40,4L = 161 ron. cu vreo 40-50 ron mai ieftin fata de cat am luat eu in primavara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 motorex sau motul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian_Anghel Postat Iulie 22, 2010 Share Postat Iulie 22, 2010 motorex sau motul? un ulei bun -motul, se gaseste la oferta acum la unii care incep cu my, si se termina cu moto. Am primit un pliant de la ei 5100, 10W40, 4L = 103 ron 7100, 10W40,4L = 161 ron. motul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo C.P. Postat Iulie 23, 2010 Share Postat Iulie 23, 2010 M am gandit sa v arat si voua ce am gasit ..si anume capace semnalizare fata DREAPTA respectiv STANGA la 15 lei bucata Si mai adaug si un pdf dupa care se pot face stickerele pt pegaso ..poate intereseaza pe careva stickere.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trogheru Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 M am gandit sa v arat si voua ce am gasit ..si anume capace semnalizare fata DREAPTA respectiv STANGA la 15 lei bucata Si mai adaug si un pdf dupa care se pot face stickerele pt pegaso ..poate intereseaza pe careva stickere.pdf am dat aprilia si mi a ramas o oglinda in stare buna si comenzile de pe partea stinga cin e este interesat sa mi de a un mesaj Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iulie 25, 2010 Share Postat Iulie 25, 2010 are careva de vanzare un motor? decat sa ma apuc de cel vechi ,prefer sa iau altul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 o baterie buna aveti idee unde asputea gasi in bucale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo C.P. Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 are careva de vanzare un motor? decat sa ma apuc de cel vechi ,prefer sa iau altul Esti de coma ..inca insisti sa l schimbi?? ..Era un tip p aici ..magarusulmarius care dezmembra un pegaso ..Foarte de ncredere ..Am vrut sa i cumpar motocicleta cu totu la un momentdat si s a razgandit tocmai dupa ce aranjasem transportu si i trimisesem banii unui prieten ca sa l cumpere ..si a doua oara acum mai recent cand am vrut sa cumpar niste piese de la el .. Vorbeste cu el ..poate te face sa te razgandesti --> arushajack@yahoo.com sau tel 0745871414 , 0722564401 Si acum am vazut ca mai are si 68 de cai motoru lui de pe pegaso --> Anunt Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
enos Postat Iulie 26, 2010 Share Postat Iulie 26, 2010 o baterie buna aveti idee unde asputea gasi in bucale la mymoto jos la cotroceni.136 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dorel pegaso Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 la mymoto jos la cotroceni.136 ron mersi am gasit in targ in vitan 185 ron varta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aripi Postat Iulie 27, 2010 Share Postat Iulie 27, 2010 Salutare. La plecatul de pe loc cand bag 1-a cateodata imi sare inapoi la neutru. Dupa ce bag de vreo 2-3 ori ramane in viteza apoi nu am treaba pe drum. Problema asta o face doar cand de la punctul mort vreau sa bag in treapta intai. In timpul mersului nu sare si nu face figuri. A mai patit cineva asa ceva? Este ceva remediu simplu sau inseamna ca se duce cutia si trebnuie schimbata? Multumesc mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 iuhu!! mi-am facut motoru dupa un an de asteptari si am mai luat si itp-ul asa ca la intruniri inainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 un parbriz mai inalt pt mod 95 de unde fac rost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Uite aici vazusem ceva pentru tine Florin. Cam scump totusi '' http://romimoto.ro/shop.php?op=view&id...p_code=91000161 '' dar poate gasesti si varianta SH Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florynn Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 un second ceva fratioareee. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 Cat poate sa coste un plastic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
soso.cop Postat Iulie 28, 2010 Share Postat Iulie 28, 2010 salut nu stie nimeni un cric central pt.aprilia pegaso cube din 2000 second hand si la ce pret In legatura cu garniturile de la toba nu stie chiar nimeni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 @ Blackangel,buba era la CDI ? Ai avut mare rabdare,eu cumparam alta mobra si plecam la drum. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blackangel666 Postat Iulie 29, 2010 Share Postat Iulie 29, 2010 Pana la urma l-am dus la un service pe lacul tei la niste baieti priceputi si m-au rezolvat ei. Din cate am inteles buba a fost de la cititorul de la flywheel si oala cu magneti...nu se facea 'contactul' cand trebuia si astfel nu-mi dadea scanteia cand trebuia <intotdeauna trebuie sa fie o chestie marunta> Oricum mi-au aranjat tot motorul cum trebuie cu carburatia curatata si facuta, mi-au mutat releul in spate de tot in cutia de scule si mi-au montat un ventilator puternic pe el si multe alte lucruri ce trebuiau rezolvate. Eu le-am dus un cadru cu motor si 2 roti si cutii intregi de alte piese ) si mi-am luat-o intreaga si mergand..... si nou vopsita Asa ca sunt chiar foarte incantat. Dupa atata timp de stat pe tusa si eu ma mir ca nu l-am dat la fiare vechi si bine am facut sa nu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate