RENEGADE Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Sa-l porti sanatos si fara probleme. Ar fi bine sa faci ceva sala, sa tragic de fiare sa poti sa-l controlezi . Si inca o sugestie: da jos placinta aia de numar si pune unul mic, lateral. E pacat sa nu se vada guma aia de 230 sau cit o fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 23, 2007 Share Postat Aprilie 23, 2007 Sa-l porti sanatos si fara probleme. Ar fi bine sa faci ceva sala, sa tragic de fiare sa poti sa-l controlezi . Si inca o sugestie: da jos placinta aia de numar si pune unul mic, lateral. E pacat sa nu se vada guma aia de 230 sau cit o fi. vine saptamana viitoare numarul definitiv... cauciucul spate este chiar de 240 - din fabrica... E usor de controlat, uscat sa fie pe jos... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aNGuS Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Am vazut "bolidul" la inceputul lunii. Erau 2 buc. in shworoom la Saramotors in TM. Eu am luat fratele mai mic M800, dar cum nu am mai urcat pe motor de 3 ani, ma "rupe" in oras. La drum intins e o placere. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Am vazut "bolidul" la inceputul lunii. Erau 2 buc. in shworoom la Saramotors in TM. Eu am luat fratele mai mic M800, dar cum nu am mai urcat pe motor de 3 ani, ma "rupe" in oras. La drum intins e o placere. Au doua si la B&S sediul din tunari - Service Suzuki - sunt negre amandoua Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 Au doua si la B&S sediul din tunari - Service Suzuki - sunt negre amandoua ...Si intregi,netrintite ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RENEGADE Postat Aprilie 24, 2007 Share Postat Aprilie 24, 2007 DE ASTA VORBEAM[/b]! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marauder Postat Aprilie 25, 2007 Share Postat Aprilie 25, 2007 ...Si intregi,netrintite ... in pana mea...am fost..cind?acum 2 sapt??pe la buc,si am intrat in sediu bs de pe tunari parca..de pe centura....era un singur moto,si ala ceva model sport...ciuciu de 1800 expuse..ca kiar voriam sa vad ce si cum... nenea,o rugaminte.... in spate...cam prin seii pasagerului..mai jos putintel...este o estie cromata,alungita...cred ca un fel de ornament...la alte chopere mai mici,de acolo se prinde suportul pt gentile laterale..am cautat pe net..si la asta de 1800 se gasesc numa neste aratari de genti..cum zicea un amic de al tau,posetutze... eu m-am gindit sa iau suporti cum trebuie...de exemplu de vz800 marauder(am dat exemplu asta pt ca eu asta am)..care sint din metal plat,nu din tubulatura..si daca cumva distanta intre alea 2 suruburi de prindere ale ornamentului de la 1800 se incadreaza pe suportul de la marauterul de 800,..m-am gindit sa dau 2 gauri in suportul de la 800 si sa il pun pe 1800(cind il iau..adica la anul cred)... deci..repet..cit e distanta intre alea 2 suruburi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 (editat) Iti raspund eu ,Mircea iar e plecat...Oricum,eu am vazut,el nu..Ieri,la intilnirea de la Arc,a venit un tip cu un "monstru" de-asta - avea parbriz mare (drept sa fiu,desi sunt adeptul lor,doar am si eu,nu mi-a placut cum "dadea" ),port-bagaj si suporti de coburi,facuti de firma,din teava cromata.Zicea ca el are coburi mai "normali",nu "posetutze" ...Deci,exista mai multe variante,trebuie cautat...Problema e de la tevile de esapament,sunt inalte,doar sa iesi cu coburii in fata lor,da'ajunge motoru' foarte lat,asa. Cu distanta intre suruburile alea,te lamureste Mircea,vine inapoi vineri,da' pleaca la mare (adica vine dupa noi..). Editat Aprilie 26, 2007 de darian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bazil88 Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Felicitari , frumoasa namila, s-o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
easybiker Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 poze cu fiara la ark Brontozaurus motociclisticus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Aprilie 26, 2007 Share Postat Aprilie 26, 2007 Brontozaurus motociclisticus. nimic nu e mai frumos decat sa ai o trotineta noua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shamok Postat Aprilie 27, 2007 Share Postat Aprilie 27, 2007 vazut - mutit, pipait - indragostit !!! ...apoi hotarat: urmatoarea asta va fi (max. 2 ani) Doamne ce "fier"... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Aprilie 30, 2007 Share Postat Aprilie 30, 2007 vazut - mutit, pipait - indragostit !!! ...apoi hotarat: urmatoarea asta va fi (max. 2 ani) Doamne ce "fier"... Vrei sa spui ce plastic! Ca pe-afara,mai putin rezervoru',totu-i numa' plastic...de-aia e si asa de ieftina fata de concurenta,si cu asemenea caracteristici !125 cp,cuplu de tractor,roata pe spate de 240... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 1, 2007 Share Postat Mai 1, 2007 invidiosule... nu te mai iau la plimbare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 9, 2007 Share Postat Mai 9, 2007 http://www.corbin.com/suzuki/m109rsp.shtml o sha mijto pentru M1800 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Stii foarte bine ca se poate face... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Burlacu Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Felicitari de achizitie..( cu intarziere ) L-am vazut la mare de 1 mai in 2 mai (localitatea)..cred ca al tau era.Superb...dar parca ma asteptam sa fie un pic mai lung troleul.Oricum fioros tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Mai 11, 2007 Share Postat Mai 11, 2007 Felicitari de achizitie..( cu intarziere ) L-am vazut la mare de 1 mai in 2 mai (localitatea)..cred ca al tau era.Superb...dar parca ma asteptam sa fie un pic mai lung troleul.Oricum fioros tare Si de ce nu ai indraznit? nu saracesc dintr-o br... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
33ska Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 hai noroc, am gasit acest forum destul de interesant..Ideea e ca urmeaa sa imi iau un vzr 1800 si am inteles ca trebuie sa-mi procur saua pt. pasager de undeva...in topicuri am vazut adresata o intrebare lui Darian...se ocupa el cu asa ceva? merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 hai noroc, am gasit acest forum destul de interesant..Ideea e ca urmeaa sa imi iau un vzr 1800 si am inteles ca trebuie sa-mi procur saua pt. pasager de undeva...in topicuri am vazut adresata o intrebare lui Darian...se ocupa el cu asa ceva? merci Saua o primesti odata cu motocicleta. Darian te poate ajuta daca vrei sa iti faci alta sa, sa ii pui tinte sau spatar, etc Succes la cumparare si ne vedem pe strazi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Ti-a raspuns Mircea...Eu pot sa ti-o modific,daca vrei. In ultimile 2 saptamani am reparat la sei,gramada! Inclusiv de scuter nautic,mancata de catei ! Pe bune... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 7, 2007 Share Postat Iunie 7, 2007 Ti-a raspuns Mircea...Eu pot sa ti-o modific,daca vrei. In ultimile 2 saptamani am reparat la sei,gramada! Inclusiv de scuter nautic,mancata de catei ! Pe bune... tie oricum iti plac cateii... Si fetele blonde care nu dorm cu cateii in cort... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
33ska Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 ok, nu stiu de ce am inteles ca vin fara sa...eu imi iau motorul din germania ca nu trebuie asteptat asa de mult. Daca voi avea nevoie de ajutor stiu unde sa apelez...Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopster Postat Iunie 8, 2007 Share Postat Iunie 8, 2007 (editat) ok, nu stiu de ce am inteles ca vin fara sa...eu imi iau motorul din germania ca nu trebuie asteptat asa de mult. Daca voi avea nevoie de ajutor stiu unde sa apelez...Merci SALUT sa-l stapanesti sanatos..spune-mi te rog, asta este singurul avantaj, ca astepti mai putin, sau la sfarsit iesi si cu ceva banuti in minus?! sau poate in plus?!?[in ambele situatii ma refer la pret nu la buzuznar] asflat uscat! Editat Iunie 8, 2007 de chopster Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
circel Postat Iunie 11, 2007 Share Postat Iunie 11, 2007 SALUT sa-l stapanesti sanatos..spune-mi te rog, asta este singurul avantaj, ca astepti mai putin, sau la sfarsit iesi si cu ceva banuti in minus?! sau poate in plus?!?[in ambele situatii ma refer la pret nu la buzuznar] asflat uscat! De curiozitate, cat e in germania( cu toate costurile, incl transport)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate