Thunder Rock Postat Decembrie 7, 2008 Share Postat Decembrie 7, 2008 Bravo mane"...felicitari! daca crezi ca poti face asa ceva si la comanda astept un PM cu ceva preturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 hehe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 hehe Incearca sa ii dai forme mai rotunjoare, intradevar muchiile si unghiurile ascutite ii dau atitudinea specifica streetfighterului, dar daca le faci prea prea nu se mai leaga cu motocicleta deloc ... priveste motocicleta, vezi cate forme rotunde are si cat de putine muchii, daca tot faci ceva custom fa sa para ca e de acolo, sa para totul un intreg ... nu stiu cum sa iti explic mai bine ca sa intelegi, tre sa fie o armonie de forme acolo ... Sper sa nu te deranjeze, e doar un sfat ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 10, 2008 Share Postat Decembrie 10, 2008 asa este rabdare doar e in prima faza da va fi rotunjor:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 Foarte marfa ca ai unde sa lucrezi si ca te pricepi la fibra . Parerea mea e ca masca de far este prea rotunda si codita prea colturoasa si nu prea se pupa. Bafta multa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 asteapta finishu sa vedem ce zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 asteapta finishu sa vedem ce zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 15, 2008 Share Postat Decembrie 15, 2008 asteapta finishu sa vedem ce zici noah inaintam incet........ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 18, 2008 Share Postat Decembrie 18, 2008 poze cu actualul fighter(care este proiect pt altul) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aoleks Postat Decembrie 19, 2008 Share Postat Decembrie 19, 2008 poza e facuta cumva pe valea oltului? am fost acolo anul trecut, mi se pare cunoscut... super peisaj! frumos motor, are caracter! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 poze cu actualul fighter(care este proiect pt altul) Arata bine,dar parca nu se potrivesc oglinzile. Motocicleta de baza e cumva un GSX-R (1100)? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Decembrie 20, 2008 Share Postat Decembrie 20, 2008 Motocicleta de baza e cumva un GSX-R (1100)? E 7 jumatele. Doar un donator de organe, sa speram. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 21, 2008 Share Postat Decembrie 21, 2008 avansam mia sosit si pinionul spate 52 de dinti pt lant de 520 este universal gaurile eu tre sa le dau dae super okkkkk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 poze cu actualul fighter(care este proiect pt altul) de unde ai achizitionat masca aia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
amimagz Postat Decembrie 22, 2008 Autor Share Postat Decembrie 22, 2008 de unde ai achizitionat masca aia? Acerbis Cyclope Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex-bandit Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 Si apropos de Acerbis Cyclope, daca e cineva interesat: /index.php?showtopic=300470 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 22, 2008 Share Postat Decembrie 22, 2008 mia ajuns casca ce ziceti se potriveste cu motoru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 poza e facuta cumva pe valea oltului? am fost acolo anul trecut, mi se pare cunoscut... super peisaj! frumos motor, are caracter! da pe valea oltului este ...incercam sa ne acomodam pe viraje unul cu altul Arata bine,dar parca nu se potrivesc oglinzile. da ai dreptate dar asa am cumparat-o ...si sunt rizoma de unde ai achizitionat masca aia? asa am cumparat-o...vezi si tu pe acerbis mia ajuns casca ce ziceti se potriveste cu motoru? pai intai tre sa ne arati motorul la stadiul final ca sa ne pronuntam...mie personal imi place casca la look e agresiva dar mie imi plac chestiile fara desene si dintr-o singura culoare(gusturile nu se discuta ) acum mai ramane sa vezi cum iti colorezi si mobra(tu iti sti proiectul...) Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pierrooradea Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 (editat) salutare elcamino respect ! vad ca ai pasiune si stii ce faci streetfighter-ul e o mai veche pasiune a mea acum vre-o 4-5 ani am inceput de la un NTV Revere si am ajuns la ceea ce vedeti in poza vre-un an de munka, bani investiti ( irecuperabili ) iar la final satisfactie garantata si un motor unic din pacate a trebuit sa-l vand ... Editat Decembrie 23, 2008 de Pierrooradea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 salutareelcamino respect ! vad ca ai pasiune si stii ce faci streetfighter-ul e o mai veche pasiune a mea acum vre-o 4-5 ani am inceput de la un NTV Revere si am ajuns la ceea ce vedeti in poza vre-un an de munka, bani investiti ( irecuperabili ) iar la final satisfactie garantata si un motor unic din pacate a trebuit sa-l vand ... Asa ma speriasem mai devreme pana sa atasezi pozele ca ma gandeam ca pe cal il cheama NTV... si chiar arata a fighter ...indian fighter Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 de la inceput am fost sigur ca banii nui recuperez dar nu pt asta fac motorul si pls nu radeti de mine daca am sa va zic adevaratul motiv Anul asta am alergat pe r1 si la inchidere de sezon mi-am pierdut cel mai bun prieten motorist,asa ca am hotarat pt a ramane in viata sau pt a reduce riscurile ma apuc de stunt pt dupa calculele mele e mai usor sa cazi cu 15 20 km pe ora decit cu 150 200 adic urmarile sunt mai mici.Am 43 de ani si nu ma vindec asa repede k odata....... asa ca pt mine cel putin mi se pare putin mai relax.sperPt asta imi fac un streetfighter si daca tot mam hotarat ca trec la alt stadiu atunci il fac cum il visez.plus un alt atu ar fi faptul ca oridecite ori o sal dau de asfalt am matrite si imi refac instant totul.Sper sa nu radeti da sincer asta era motivul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 23, 2008 Share Postat Decembrie 23, 2008 de la inceput am fost sigur ca banii nui recuperez dar nu pt asta fac motorul si pls nu radeti de mine daca am sa va zic adevaratul motivAnul asta am alergat pe r1 si la inchidere de sezon mi-am pierdut cel mai bun prieten motorist,asa ca am hotarat pt a ramane in viata sau pt a reduce riscurile ma apuc de stunt pt dupa calculele mele e mai usor sa cazi cu 15 20 km pe ora decit cu 150 200 adic urmarile sunt mai mici.Am 43 de ani si nu ma vindec asa repede k odata....... asa ca pt mine cel putin mi se pare putin mai relax.sperPt asta imi fac un streetfighter si daca tot mam hotarat ca trec la alt stadiu atunci il fac cum il visez.plus un alt atu ar fi faptul ca oridecite ori o sal dau de asfalt am matrite si imi refac instant totul.Sper sa nu radeti da sincer asta era motivul Gata , a venit masca ... maine montez jugurile si masca fata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
elcamino Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 pune si tu o poza cu masca aia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 (editat) pune si tu o poza cu masca aia /index.php?showtopic=300470 Oricum trebuie sa ii adaptez prinderile pt ca nu imi place cum vine direct pe furca ... masca arata mai bine in realitate decat in poze Editat Decembrie 26, 2008 de dezu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lordgrec Postat Decembrie 26, 2008 Share Postat Decembrie 26, 2008 acum o sa te recunosc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate