Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 mersi de indrumare sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 9, 2013 Share Postat Mai 9, 2013 ieftin si bun nu exista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 ieftin si bun nu exista. Asta e filozofie de viata capitalista? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 ieftin si bun nu exista. Tu ai da 100 $ pe niste ca.ca.turi de bracket uri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 Evident . @Ped O'Phile, la banii mei, nu . Dar piesele din poza ta par de calitate , iar pretul reflecta asta . Probabil au stat multe ore pe CNC sa ajunga la produsul finit . Incearca asa ceva . ai putea probabil sa le faci si singur si nu arata rau .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 10, 2013 Share Postat Mai 10, 2013 (editat) Pai daca merge si cu "adaptari" atunci mergeti oameni buni la un magazin de instalatii si cautati un racord de îmbinare rapidă tip mufă cu diametrul necesar furcii voastre ca un triunghi din tabla cu 3 gauri se poate face foate usor oriunde. Spor. Editat Mai 10, 2013 de sorin128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Codita supermoto,eventual streetfighter. /index.php?/topic/695617-codita-supermoto-2010/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Ped O'Phile Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Robyb: nici la banii mei n-as da. Ideea este daca face sau nu banii, iar eu consider ca acele piese nu fac 100 $.punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sorin128 Postat Mai 11, 2013 Share Postat Mai 11, 2013 Daca se gaseste ceva care sa arate fix cum arata ceea ce ai pus tu poate sa iasa ceva frumos si destul de profi, insa trebuie putina munca. Odata, confectionarea suportilor din tabla, trebuie ceva frumos taiat/gaurit si vopsit cum trebuie, sau polishat daca e din Al (desi nu recomand) si 2, cu un dremmel sa se finiseze racordul, sa se stearga literele etc. si poate fi vopsit. Ai vazut tu personal ceva ce s-ar potrivi? Eu am cautat (nu-ti exagerez) cam 3 saptamani si nu am gasit nimic identic (am cautat la magazinele mari). Da. Exact ce am atasat am avut la un moment dat pe furca normala, adaptat cam asa cum ai zis tu. Am gasit asa ceva intr- un magazin de instalatii, cum am spus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Mai 16, 2013 Share Postat Mai 16, 2013 am spre vanzare pentru cineva care are in plan un fighter o carena de curse cu undertail pentru yamaha r6 2007 la pretul de 100 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 (editat) Vand Bascula Monobrat + Roata + Disc frana +Amortizor Triumph Street Triple 955 2003. Pret 140 de euro. http://www.okazii.ro/componente-moto/bascula-si-roata-triumph-speed-triple-955i-ideal-proiect-streetfighter-monobrat-a126840196 Editat Mai 19, 2013 de Nationalistul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Il dezmembrezi ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Old School Rider Postat Mai 19, 2013 Share Postat Mai 19, 2013 Nu,eu am triumph sprint ,asta e de triumph speed triple,ce-i drept bascula e 95% asemanatoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator streetfighter 313 Postat Mai 25, 2013 Share Postat Mai 25, 2013 A iesit bine ! Astea tot de tine sunt facute ? Motocicleta la baza este un gsx-r k2 momentan este inca in constructie de saptamana viitoare ma voi apuca serios de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Mai 26, 2013 Share Postat Mai 26, 2013 Motocicleta la baza este un gsx-r k2 momentan este inca in constructie de saptamana viitoare ma voi apuca serios de ea 969733_490099674391239_1292917853_n.jpg wooow in sfarsit a prins forma.. beton mobra dragutza foc gagica ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex.alexey Postat Mai 29, 2013 Share Postat Mai 29, 2013 Motocicleta la baza este un gsx-r k2 momentan este inca in constructie de saptamana viitoare ma voi apuca serios de ea 969733_490099674391239_1292917853_n.jpg Frumos foc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 noua jucarie masca far street fighter by slg motorcycles Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Iunie 1, 2013 Share Postat Iunie 1, 2013 noua jucarie masca far street fighter by slg motorcycles Foarte frumos ce faci si cand o sa ai timp si vrei o sa apelez si eu la tine pentru un pinten ,bineinteles contra cost. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Iunie 7, 2013 Share Postat Iunie 7, 2013 prin bucuresti cunoasteti/recomandati pe cineva care se ocupa cu modificari pt a'mi transforma mobra'n streetfighter ca ma bate un gand? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 prin bucuresti cunoasteti/recomandati pe cineva care se ocupa cu modificari pt a'mi transforma mobra'n streetfighter ca ma bate un gand? cu putina imaginatie si pricepere o poti modifica tu singur intr un fighter, acum depinde ce componente vrei sa schimbi pe ea si ce buget ai...bafta la modificari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Iunie 8, 2013 Share Postat Iunie 8, 2013 imaginatie am, dar cand vine vorba de pricepere prefer "fiecare cu meseria lui"...categoric ca mi'as putea baga nasul ca un roman priceput ce sunt dar prefer sa fiu indrumat asa ca intrebarea inca valabila Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator streetfighter 313 Postat Iunie 10, 2013 Share Postat Iunie 10, 2013 noua jucarie masca far street fighter by slg motorcycles pfeaa lasa si mie un contact ceva chiar ma intereseaza sa aduc niste modificari si vreau sa vad c nebuni ai mai facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 pfeaa lasa si mie un contact ceva chiar ma intereseaza sa aduc niste modificari si vreau sa vad c nebuni ai mai facut 0721602721 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan.c. Postat Iunie 11, 2013 Share Postat Iunie 11, 2013 Poate intereseaza pe cineva. Am cumparat motocicleta cu masca asta, dar nu e pe gustul meu. http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=ac&act=view&src=db&ID=191076&selpic=2&zoom=1#foto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Iunie 17, 2013 Share Postat Iunie 17, 2013 schimb 2 modele de masca streetfighter la alegere pe un suport de prindere ghidon street 22/mm ( mastile le dau cu tot cu suporti prindere furca normala sau usd) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate