dan.c. Postat Iunie 20, 2013 Share Postat Iunie 20, 2013 Slg, asa ceva cauti? Daca da, am un set de pe Fazer, eu mi-am luat semighidoane, iti fac un pret bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catjack0 Postat Iulie 3, 2013 Share Postat Iulie 3, 2013 Slg, asa ceva cauti? Daca da, am un set de pe Fazer, eu mi-am luat semighidoane, iti fac un pret bun care e pretul bun? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iulie 4, 2013 Share Postat Iulie 4, 2013 Poate intereseaza pe careva pentru un proiect...... Codita completa (suport,carenaj,sei,stop,semnalizari,subaripa etc.) Triumph speed triple 2004. Pret 200 euro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 11, 2013 Share Postat Iulie 11, 2013 vindea cineva la un moment dat niste masti din alea simple.. ca si windshield.. de acoperea bordul , ceasurile.. nu stiti unde as putea gasi.. am pierdut postul ms Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sportzone33 Postat Iulie 13, 2013 Share Postat Iulie 13, 2013 (editat) In caz ca e cineva interesat am niste piese care poate se preteaza la vreun proiect de streetfighter: Editat Iulie 13, 2013 de sportzone33 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MTM Moto Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 Poate intereseaza pe careva pentru un proiect...... Codita completa (suport,carenaj,sei,stop,semnalizari,subaripa etc.) Triumph speed triple 2004. Pret 200 euro Pret negociabil.Faceti o oferta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catjack0 Postat Iulie 14, 2013 Share Postat Iulie 14, 2013 (editat) In caz ca e cineva interesat am niste piese care poate se preteaza la vreun proiect de streetfighter: salut.care sunt preturile.Am un street in lucru si inca mai caut piese. Ma intereseaza in special ghidonul negru Editat Iulie 14, 2013 de catjack0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banditer Postat Iulie 24, 2013 Share Postat Iulie 24, 2013 mda.... cam moarta sectiunea asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iNs0mN1a Postat Iulie 29, 2013 Share Postat Iulie 29, 2013 Niste prinderi de ghidon 22mm intereseaza pe cineva ? Noi-noute, le dau cu mai putin decat le-am luat... 150 lei 0740365897 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Octombrie 17, 2013 Share Postat Octombrie 17, 2013 vand furca usd completa cu janta etrierii discurile frana , si 3 modele masti streetfighter la alegere, pt cei interesati de un proiect streetfighter furca are date gauri in jug pt prinderi ghidon street 0721602721 Nu mai modifica nimeni mobre streetfighter?? vand far triumph speed triple ultim model 012 013 nou nout include si becurile perfect pet un proiect street fighter ! 200eur 0721602721 vand furca usd completa cu janta etrierii discurile frana , si 3 modele masti streetfighter la alegere, pt cei interesati de un proiect streetfighter furca are date gauri in jug pt prinderi ghidon street 0721602721 furca vanduta! restul mastior si farul valabile ! Nu mai modifica nimeni mobre streetfighter?? vand far triumph speed triple ultim model 012 013 nou nout include si becurile perfect pet un proiect street fighter ! 200eur 0721602721 vand furca usd completa cu janta etrierii discurile frana , si 3 modele masti streetfighter la alegere, pt cei interesati de un proiect streetfighter furca are date gauri in jug pt prinderi ghidon street 0721602721 suporti far /bord/ semnalizatoare compatibil cu furca usd 50mm-100ronNu mai modifica nimeni mobre streetfighter?? vand far triumph speed triple ultim model 012 013 nou nout include si becurile perfect pet un proiect street fighter ! 200eur 0721602721 Suzuki gsxr srad 750 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radulucian81 Postat Octombrie 31, 2013 Share Postat Octombrie 31, 2013 ghidon mai ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
square Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 codita pt streetfighter /index.php?/topic/704569-codita-completa-yamaha-r6-2006-2007/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kamikaze_wtf Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Vand si eu Semighidoane Stranga-Dreapta d=41 ,sunt de pe suzuki sv650 ,dar cred ca merg la mai multe modele . 50E sau schimb de preferat cu ghidon street si prinderi pentru jugul meu,ofer si diferenta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 1, 2013 Share Postat Noiembrie 1, 2013 Stie careva de unde pot lua niste oglinzi din alea care se prind pe montura de la pompa de frana/ambreiaj?Au un filet mai mic (subtire). ma intereseaza niste oglinzi mai mici,nu mari/grele/imense. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
paul90 Postat Noiembrie 2, 2013 Share Postat Noiembrie 2, 2013 Stie careva de unde pot lua niste oglinzi din alea care se prind pe montura de la pompa de frana/ambreiaj? Au un filet mai mic (subtire). ma intereseaza niste oglinzi mai mici,nu mari/grele/imense. http://www.louis.de/_10eca1ac361904a9b3f0088396de305919/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=10028210 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nervOptik Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 SLG, cu tot respectul ... mastile alea sunt simple si cam naspa. Vad ca te ocupi cu confectii metalice. Folosesti softuri si masina computerizata pentru taiere? sau la mana? Daca folosesti softuri, te-as putea ajuta cu creerea de modele. Dealtfel ai putea face multe chestii frumoase, cum ar fi masti pentru borduri Kosso sau tot felul de alte chestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Salutare, cad din nou in vechea patima... de data asta dezbrac "Nebuna" de mai jos... Care aveti un set de risere / prinderi ghidon / bar clamps sau cum vreti sa le zicem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 SLG, cu tot respectul ... mastile alea sunt simple si cam naspa. Vad ca te ocupi cu confectii metalice. Folosesti softuri si masina computerizata pentru taiere? sau la mana? Daca folosesti softuri, te-as putea ajuta cu creerea de modele. Dealtfel ai putea face multe chestii frumoase, cum ar fi masti pentru borduri Kosso sau tot felul de alte chestii. Mda .. super apreciere..mastile street le am facut manual ,fara programe pc sau alte chestii.. totul a fost manual, de la desen proiect ,taiere sudare, vopsire etc.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 4, 2013 Share Postat Noiembrie 4, 2013 Salutare, cad din nou in vechea patima... de data asta dezbrac "Nebuna" de mai jos... Care aveti un set de risere / prinderi ghidon / bar clamps sau cum vreti sa le zicem? ahahah nici tu nu stii ce vrei:) ba o vinzi, ba o dezbraci =)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 ahahah nici tu nu stii ce vrei:) ba o vinzi, ba o dezbraci =)) Man, am mai scris, sta la vanzare o luna, daca nu se da, o dezbrac.... au mai ramas 2 saptamani si deja incep pregatirile... Mda... incep iar o noua aventura. De data asta, dupa un GSXF si un 900RR, imi dezbrac frumoasa mea italianca... singur impotriva tuturor (prietenilor mai, care sunt convinsi ca sunt pe cale sa stric o motocicleta foarte buna) intru pe drumul dificil, dar irezistibil, al modificarilor. Nu va deveni chiar un SF, mai degraba un BigNaked personalizat. Si asa incepe... intai dam jos frumos tot carenajul. Apoi punem de proba viitorul ghidon si viitorul far. Saptamana viitoare imi ajung riserele si urmeaza adaptarea lor la jug. Va urma... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 10, 2013 Share Postat Noiembrie 10, 2013 ce gunoi de far (( Dintre noi doi,doar eu mai pot spala onoarea Aprilia )) Tu ai nenorocit-o cu faru ala gixxer-like ))Glumesc. mai baga poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Măcar eu nu sperii copiii pe stradă. ))) It's all love, brother! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Adrian Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Acu serios, nu-mi place farul ala:) Dar oricum e 100% chestie de gust. Tre sa-ti placa tie, nu altcuiva:)Eu-s setat pe un far rotund:) Bordul il pastrezi cel de la Aprilia? Baga mai multe poze. Ce bracket folosesti la faruri/bord? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hellicks Hellmet Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 Nu pastrez bordul original, am comandat altceva, o sa pun poze cand vine. Inca nu stiu cu ce o sa-l prind, o sa fac ceva atunci. Bracket pentru far cred ca voi folosi coliere din alea de teava de gaz, care au piulita sudata pe ele. Adica din astea: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Noiembrie 11, 2013 Share Postat Noiembrie 11, 2013 vezi ca era goodkat care avea niste din astea facute binisor. Ar da nasol de tot suportii din balarii din alea, ma gandisem si eu sa fac asa la zxr cand aveam, dar arata prea penibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate