Barbie Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) salut. unde gasesc si eu niste crash-paduri pt cbr 600 RR? www.motoriders.ro, pe viilor, mi-am luat rizoma de la ei Editat Martie 18, 2009 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Rizoma intr-adevar, insa pentru modelul asta (2003-2006) Rizoma face niste crashpad-uri foarte slabe dupa parerea mea. Sunt niste buloane care se prind de suporturile carenei. Arata bine, insa ma indoiesc de rezistenta lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 (editat) Rizoma intr-adevar, insa pentru modelul asta (2003-2006) Rizoma face niste crashpad-uri foarte slabe dupa parerea mea. Sunt niste buloane care se prind de suporturile carenei. Arata bine, insa ma indoiesc de rezistenta lor. Eu n-am cazut ca sa le probez, dar asta vara si-au facut treaba dupa ce moto a cazut intr-o parte dupa ce s-a afundat cricul in asfaltul moale, salvandu-mi carena sa nu se zgarie/sparga...daca astea nu sunt bune...recomandati unele performante...am mai vazut la o alta moto unele pe la mijlocul carenei, mult mai proeminente, inestetice, inconvenientul fiind ca trebuie sa gaureshti carena si nu stiu daca ai protectie mai mare... Editat Martie 18, 2009 de Barbie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Pai da, la modelul asta, daca vrei buloane eficiente, va trebui sa gauresti carena. Vor veni prinse exact cum spui tu, pe la mijloc, de cadru sau de motor. Eu am tot la fel, prinse de cadru (sau motor, nu stiu ), insa avand si o parghie pe care sunt fixate, atenueaza socul mult mai bine. Ma rog, la mine carena e mult mai "aerisita" si nu a trebuit sa fac nici o modificare. Sincer sa fiu acum, si eu in locul vostru tot Rizoma imi luam, chiar daca protectia e slaba (arata super bine si nu gauresti nimic). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Stiu de 2 cazuri in care posesorii de mobre cu crash-uri Rizoma au fisurat cadrul la o cazatura minora ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Depinde foarte mult de configuratia crash-pad-ului. Nu are nici o legatura cu marca. Nu toate buloanele Rizoma sunt la fel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nyt Postat Martie 18, 2009 Share Postat Martie 18, 2009 Stiu asta ...eu ma refer strict la acest model ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Salutare RR-istilor !De curand mi-am indeplinit si eu visul si am ajuns in posesia unui CBR 600 RR din 2003. Duminica am facut si eu prima iesire cu noua achizitie si am ramas foarte placut impresionata. E tot ce mi-am dorit. Asfalt uscat tuturor! P.S. Am vrut sa atasez si o poza dar nu stiu din ce cauza nu am reusit. sa-ti traiasca! toata stima! asfalt uscat baga poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Am auzit ca hondele ar avea probleme la parte electrica. asa e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Am auzit ca hondele ar avea probleme la parte electrica. asa e? cam prea generalizata afirmatia...honda are f multe modele...ca toate firmele de altfel intr-un final tot fiare sunt..se mai strica eu nu am avut probleme pana acum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DeeaCBR Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 sa-ti traiasca! toata stima! asfalt uscat baga poze Uite si o poza cu mandretea mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Martie 19, 2009 Share Postat Martie 19, 2009 (editat) Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Nicule, nu stiu cum e la kawa ,dar in 30 000 km cu 1000 rr-ul nu am avut nici o problema Editat Martie 19, 2009 de Braccio Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme nicusor, nu stiu de unde ai auzit asta ,dar iti spun sigur ca e o prostie.24000 km si nu am avut nici o problema. Nicule, nu stiu cum e la kawa ,dar in 30 000 km cu 1000 rr-ul nu am avut nici o problema exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 (editat) Am vazut asta scris si pe un numar mai vechi din moto life si mai zicea asta si un cunoscut din buzau. Cat despre kawasaki asa este,aproape toate pe care le stiu din oras au avut probleme la cutie inclusiv al meu,la treapta a doua. Si tocmai pentru asta vreau sa verific daca este doar un zvon fals sau daca nu. Editat Martie 20, 2009 de banu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shin Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Sa zicem ca ar fi ceva caracteristic lor,de exemplu cum se strica la kawasaki cutia asa ar fi la honde,astea de viteza,probleme la partea electrica,nu stiu exact ce componenta exact,dar ca ar fi probleme Cin' ti-o zis asta de Honda abereaza grav! Am 2 prieteni care au lucrat la Honda si pot oricand sa-ti confirme ca genu' asta de probleme "generale" sunt basme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Cin' ti-o zis asta de Honda abereaza grav! Am 2 prieteni care au lucrat la Honda si pot oricandsa-ti confirme ca genu' asta de probleme "generale" sunt basme Sper sa ai dreptate dar uite saptamana viitoare o sa dau numarul din Moto Life in care scria treaba asta,pentru ca acum nu o am la mine. Si cat de problemele "generale" specifice fiecarei marci,poate pentru honda sunt basme dar penru kawasaki te asigur ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Saracie Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 Sper sa ai dreptate dar uite saptamana viitoare o sa dau numarul din Moto Life in care scria treaba asta,pentru ca acum nu o am la mine. Si cat de problemele "generale" specifice fiecarei marci,poate pentru honda sunt basme dar penru kawasaki te asigur ca nu. mai pica cite ceva...de pilda la Vfr am observat releul...dar de la o piesa si pana la "instalatia electrica"...cale lunga... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Martie 20, 2009 Share Postat Martie 20, 2009 mai pica cite ceva...de pilda la Vfr am observat releul...dar de la o piesa si pana la "instalatia electrica"...cale lunga... Da,asa este,am vorbit astazi iar cu persoana de la care aveam informatia si mi-a spus ca e vorba de releu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 (editat) poze de azi : cam atat am reusit sa ma inclin cu ea ... insa asfaltul nu era atat de cald sa-mi permita mai mult . restul pana-n margine promit sa studiez pe amkart ... nu pe strada ...oricum , se culca singurica pe curbe Editat Martie 21, 2009 de blue_nightwish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
monster madness Postat Martie 21, 2009 Share Postat Martie 21, 2009 Am un stabilizator de ghidon LSL , bun si pe cbr rr 600?1000 Pret fix 100 Euro detalii pm(il dau k nu mi place cu el) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuperMoto Postat Martie 22, 2009 Share Postat Martie 22, 2009 Stie cineva de unde pot achizitiona si eu setul de suruburi pentru carene, la un CBR 600 RR din 2004? De preferabil Pro-Bolt! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan-Andrei Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Stie cineva de unde pot achizitiona si eu setul de suruburi pentru carene, la un CBR 600 RR din 2004? De preferabil Pro-Bolt! Eu mi-am luat setul asta de la Kawa Motors. Te costa in jur de 1 mil. A doua varianta: vezi ca mai e un tip pe forum (gigiberlogea) care aduce chestii de pe catalogul Valter Moto - unde vei gasi si setul de suruburi pe care il vrei. Bafta! Ce frumos a fost duminica . Am tras o plimbare pana la Lehliu si inapoi. N-am poze asa "extreme" ca Nightwish, asa ca ma bag pe partea artistica (Tip: observati gazele de pe parbriz ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 poze de azi : cam atat am reusit sa ma inclin cu ea ... insa asfaltul nu era atat de cald sa-mi permita mai mult . restul pana-n margine promit sa studiez pe amkart ... nu pe strada ...oricum , se culca singurica pe curbe bineee! trebuie sa le punem odata una langa alta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 23, 2009 Share Postat Martie 23, 2009 Eu mi-am luat setul asta de la Kawa Motors. Te costa in jur de 1 mil. A doua varianta: vezi ca mai e un tip pe forum (gigiberlogea) care aduce chestii de pe catalogul Valter Moto - unde vei gasi si setul de suruburi pe care il vrei. Bafta! Ce frumos a fost duminica . Am tras o plimbare pana la Lehliu si inapoi. N-am poze asa "extreme" ca Nightwish, asa ca ma bag pe partea artistica (Tip: observati gazele de pe parbriz ) bine, bine, pana la gaze ma loveste "pufi" de langa parbriz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate