Sokatu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 ok...merci mult de raspuns! cu placere prietene Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 2, 2009 Share Postat Iulie 2, 2009 pieton in continuare.... ce de lume saritoare... pana si cei de pe forumurile din australia raspund... de aia sunt ceea ce suntem... o tara unita ... la placinte..... restul e tacere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pieton in continuare.... ce de lume saritoare... pana si cei de pe forumurile din australia raspund... de aia sunt ceea ce suntem... o tara unita ... la placinte..... restul e tacere pai dak n-avem? vrei sa scrie toata lumea "sorry"? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 3, 2009 Share Postat Iulie 3, 2009 pai dak n-avem? vrei sa scrie toata lumea "sorry"? si care are.....primesc PM ca le vinde ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Vand carena rezervor 1000 rr 2004 (HRC) .Piesa OEM , nereparata , nevopsita . In stare buna . Pret 110 euro . Negociabil Telefon 0743935974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john_48_tiru Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 Vand discuri fata stock ptr 1000rr /600 rr. Pret 120 euro . Telefon 0743935974 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 discurilr de 1000 se potrivesc si la 600rr ? ca vad ca nu seamana deloc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VP1983 Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 De vanzare nu are nimeni un CBR 600 ?? ... preferat an de la 2002 in sus si sa fie in Bucuresti ... sper ca nu sunt prea pretentios bafta tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 4, 2009 Share Postat Iulie 4, 2009 De vanzare nu are nimeni un CBR 600 ?? ... preferat an de la 2002 in sus si sa fie in Bucuresti ... sper ca nu sunt prea pretentios bafta tuturor prietene cauta la vanzari vezi ca erau niste baieti cu preturi chiar bune pe www.pro-bike.ro si pe bikeshop.ro succes la cautari, faci bine sa alegi dupa 2005 sau chair dupa 2006 sa aiba amortizor stoc. bafta si spor la cautari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barbie Postat Iulie 6, 2009 Share Postat Iulie 6, 2009 De vanzare nu are nimeni un CBR 600 ?? ... preferat an de la 2002 in sus si sa fie in Bucuresti ... sper ca nu sunt prea pretentios bafta tuturor vezi ca vinde un prieten asta la pretz foarte bun /index.php?...978&st=6780 postul #6785 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 ce liniste eee.... s-au vandut toate rr-urile ??? unde sunt utilizatorii acestui forum? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 pai, e blestemul hondelor asta.... daca n-au probleme, despre ce sa scriem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Vand 954 RR. /index.php?showtopic=391555 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pretzeL Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 joia e intalnirea cbr-istilor? parca auzisem ceva de casa poporului joia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ar fi o iddee buna dak ne-am intalni. Daka stie cinev ceva sa ne anunte si pe noi. Ms si asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Ar fi o iddee buna dak ne-am intalni. Daka stie cinev ceva sa ne anunte si pe noi.Ms si asfalt uscat! OK PROPUN SAPATAMANA VIITOARE MARTI , MIERCURI SAU JOI LOCATIA SA CADEM TOTI DE COMUN ACORD.ASTEPT PROPUNERI SI PAREREI. MERSI STEF Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Eu propun de exemplu joia viitoare la ora 20:00 la rondul de la piatza Alba Iulia! Astept pareri pro\contra! Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 7, 2009 Share Postat Iulie 7, 2009 Eu propun de exemplu joia viitoare la ora 20:00 la rondul de la piatza Alba Iulia! Astept pareri pro\contra! Respect! PREZENT MA GANDEAM LA O ALTA LOCATIE ... CUM AR FI PIATA CONSTITUTIEI SAU ALTE LOCATII Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LLV Racing Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 PIATA CONSTITUTIEI E PERFECTA PENTRU CA AVEM O GRAMADA DE SPATIU SI NU INCOMODAM CIRCULATIA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 sal deja 2 prezenti cu mine 3 in piata constitutiei .... joi la 8 ... va rog id-uri de mess sa tinem legatura si chestii de genu. mersi Stef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ideal. joi akuma? adika pe 9.07.2009? id de mess: cz_andrei Respect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 ideal. joi akuma? adika pe 9.07.2009? id de mess: cz_andrei Respect! mobra mea nu e aici ... pana luni ... sa vin pieton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 joia e intalnirea cbr-istilor? parca auzisem ceva de casa poporului joia. Va astept Joi la ora 19.00 in Pta. Constitutiei. Initial era CBR 600 F meeting, acum e CBR Meeting. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iulie 8, 2009 Share Postat Iulie 8, 2009 se poate cumva de la ora 20:00 k eu muncesc pana la 7 juma!! Plzzzzzzzzzzzzzzz:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iulie 10, 2009 Share Postat Iulie 10, 2009 Salutare. Am un 600 RR din 2004 si am o problema. Cand am schimbat bateria, am scapat din greseala un cap de surubelnita (de ala mic de 2 cm, interschimbabil) in carena. A cazut langa baterie si a mers in jos undeva, nu a mai iesit de acolo. Am scuturat un pic motorul, gandindu-ma ca este undeva o gaura comunicanta prin care sa pice afara, dar nimic. Am incercat apoi cu o scula de aia lunga cu magnet in varf, destinata pentru asa ceva, dar n-am reusit. Ieri am fost la service sa-mi intind lantul si zicea mecanicul ca nu prea are pe unde sa pice singur, ca nu e nici o gaura pe-acolo pe unde sa cada singur afara. Face un zgomot ciudat cand merg incet, probabil si cand merg tare, dar atunci nu-l aud din cauza tobei . Daca stie cineva cum as putea sa-l scot, fara sa dezmembrez tot motorul, il rog sa posteze. Mersi mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate