Phelipe Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Am o mica/mare problema, lantul este slab intr-o pozitie a rotii, iar cand invart de roata in alta pozitie e intins si tot asa... . O sa schimb kit-ul de lant curand si voiam sa va intereb daca poate fi si alta problema sau doar kit-ul de lant. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 23, 2017 Share Postat August 23, 2017 Doar lantul e problema. Schimbi tot kit ul si aia e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ChrisRR Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Cine stie cu ce placute este echipat 600RR 03-06 din fabrica ? Furca USD plus mici detalii. 03-04 e fara USD. 05-06 e cu USD. +2007 e best din punct de vedere al greutatii. Ptr cat 600, e cel mai bun compromis greutate/hp. Recunosc ca am uitat exact cat are, nu vreau sa zic o prostie, dar cam 170kg... aprox. » Post actualizat in 24 Aug 2017 16:54 Am o mica/mare problema, lantul este slab intr-o pozitie a rotii, iar cand invart de roata in alta pozitie e intins si tot asa... . O sa schimb kit-ul de lant curand si voiam sa va intereb daca poate fi si alta problema sau doar kit-ul de lant. Multumesc! Lant ovalizat-RIP. Inlocuiire obligatorie, daca nu vrei sa se rupa prin piciorul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 24, 2017 Share Postat August 24, 2017 Ce e asa wow la greutate un 600 rr? Pai honda avea in 2002 motociclete de 168 kg(dry weight) . Si nu, nu erau de 600. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Cum ar fi de exemplu, CBR954RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Furca USD plus mici detalii. 03-04 e fara USD. 05-06 e cu USD. +2007 e best din punct de vedere al greutatii. Ptr cat 600, e cel mai bun compromis greutate/hp. Recunosc ca am uitat exact cat are, nu vreau sa zic o prostie, dar cam 170kg... aprox. Haha, ce zici bre tu aici ? Eu intrebasem de placute doar, iti dai seama ca diferentele le stiu ca doar am una in ograda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat August 25, 2017 Share Postat August 25, 2017 Exact! Cum ar fi de exemplu, CBR954RR. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pitbullman Postat August 26, 2017 Share Postat August 26, 2017 Buna ziua ! Are cineva de vanzare o cutie de viteza pentru cbr 1000 rr 2006 ? Va multumesc ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude.marius Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Salut, ce anvelope recomandati pentru vreme ploioasa si rece ? momentan am un set de Dunlop D211 ce urmeaza sa fie schimbat luna viitoare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Salut, ce anvelope recomandati pentru vreme ploioasa si rece ? momentan am un set de Dunlop D211 ce urmeaza sa fie schimbat luna viitoare. Anvelopele de curse de ploaie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Salut, ce anvelope recomandati pentru vreme ploioasa si rece ? momentan am un set de Dunlop D211 ce urmeaza sa fie schimbat luna viitoare. Conform testelor gasite pe net, Michelin Pilot Power 3 ar fi cele mai bune pe ploaie. Cum e viata cu D211 pe ploaie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Sa vezi cum e cu slick-uri.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude.marius Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 viata grea cu ele Dar oare pe vara cele de la Michelin isi fac treaba ok ? am avut pe un Hornet Michelin Pilot 2 si erau foarte ok, dar nu stiu daca tin asa bine cu franele de vitezana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Conform testelor gasite pe net, Michelin Pilot Power 3 ar fi cele mai bune pe ploaie. Cum e viata cu D211 pe ploaie? NU e. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 29, 2017 Share Postat August 29, 2017 Da care e? Ca prea esti hotarat in exprimare... viata grea cu ele Dar oare pe vara cele de la Michelin isi fac treaba ok ? am avut pe un Hornet Michelin Pilot 2 si erau foarte ok, dar nu stiu daca tin asa bine cu franele de vitezana Mie imi par ok. NU e. Da care e? » Post actualizat in 30 Aug 2017 07:28NU e. Viata nu e!!! Am crezut ca e vorba de Michelin.. Eram pe autostrada prin austria (unde nu a fost data cand sa nu ma prinda ploaia), noaptea (cu motocicleta chioara, ca cam asa e toate noaptea), nu vedeam nimic, de abia reuseam sa merg drept, imi fugea de poponeata constant (mai ales cand urcam la deal) de frana sau curbe nici nu se punea problema si aia cu masinile ma footeau ca pe o carpa, imi taiau fata cand se repliau, mergeam la juma de metru in spate, ca vezi Doamne ii incurcam (mergeam cam 110 - 130 kmh). Cele mai naspa amintiri pe moto le am cu Dunlop-urile alea (si cele mai bune). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Repet raspunsul la intrebare, cele mai bune anvelope pe vreme rece si rece/uda, sunt gumele de curse de ploaie, indiferent de producator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Caut sa cumpar pompa de benzina 600RR 2003 - 2006, deadline vineri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Repet raspunsul la intrebare, cele mai bune anvelope pe vreme rece si rece/uda, sunt gumele de curse de ploaie, indiferent de producator. De acord cu tine, problema este ca le mananci instant la mersul pe strada. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude.marius Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 multumesc pentru raspunsuri, voi incerca Michelin PP3, revin cu o parere dupa primii 500km Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 (editat) De acord cu tine, problema este ca le mananci instant la mersul pe strada. Sunt recomandate pentru mersul urban, commuting, in sezonul rece. Pentru drumuri lungi se trece la alta categorie. In nici un caz michelin, sunt niste ebonite sinistre dar extrem de marketate. Evident, parerea mea, vis-a-vis de producator. Editat August 30, 2017 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Caut sa cumpar pompa de benzina 600RR 2003 - 2006, deadline vineri. Am cumparat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Am cumparat. Da bravo boss, felicitarile mele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wtf? Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Da bravo boss, felicitarile mele Multam my friend ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
JAGI Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Honda-i Honda, nu se dezminte. https://www.facebook.com/superbikehooligans/videos/1513687212059488/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ettore Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 (editat) care-i treaba? mai e si uameni care nu exista (pe facebuci) Editat August 30, 2017 de ettore Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate