XELIBRI2007 Postat Iunie 20, 2009 Share Postat Iunie 20, 2009 fa o gaura ci burghiul in una stock, o sa ai mari surprize , sa vezi cum se aude ...beton Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 fa o gaura ci burghiul in una stock, o sa ai mari surprize , sa vezi cum se aude ...beton Surpriza o sa fie ca o sa se auda SPART, gen dacie din 70 cu toba ruginita, gaurita, cazuta de tot etc ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 fratilor da nu are nimeni o toba de 600 rr ? vreau sa faca zgomot ... m-am dat cu Shokatu in seara asta si a lui face zgomot ms de.. reclam... e un rs-s de l yoshimur multumit lu brembo o am si eu.... te sfatuiesc sa iei o toba era un tip de la pitesti care avea SH ... la preturi ok.... hai ca ne auzim bafta alll Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 (editat) ms de.. reclama... e un rs-s de la yoshimura multumita lu brembo o am si eu.... te sfatuiesc sa iei o toba era un tip de la pitesti care avea SH ... la preturi ok.... hai ca ne auzim bafta alll pentru cei interesat .. vand toba stoc pentru 1000 RR din 2004 pret 100 euro sau combinatii . id: smenu4you tel 0741920148 Editat Iunie 21, 2009 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Iunie 21, 2009 Share Postat Iunie 21, 2009 hmmmm....se aude bine , sincer nu ca toba sparta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 la toba merge si un PC va dau eu unul nou la 280 de euroi si mai am niste jucarii pt 1000rr...intrebati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 Am avut 929. E ok ca motocicleta dar are o problema majora stiuta de multi. Punctul slab sunt cuzinetii care se pot strica oricand. Al meu nu a scapat, trancanea ca toti dracii in acceleratie. Am vorbit cu o gramada de mecanici si cu alte persoane de pe forumuri de afara si explicatia era aceeasi. E o gresala de fabricatie,la turatiii mari cuzinetii se pot invartii cu totul in biela. Acelasi lucru se intampla si la 954. Si oricum e cel mai zgomotos motor pe care l-a avut Honda. Parerea mea e sa-ti iei un 1000 rr chiar daca e mai scump. E doar o parere bazata pe ceea ce am patit eu si ceea ce mi-au spus altii. Poti sa faci cum vrei. Bafta. FOARTE TARE....asta nu am mai auzit-o....probleme de cuzineti pe 929si 954... da' cate milioane de km avea domnu'?! si in plus...la cati km schimbai uleiul...sau in fine cei care au avut-o inainte....?! am avut 929,am avut 1000rr...diferenta sincer este foarte mare...culmea in favoarea lui 929 cu 1000 rr honda a cam dat-o in rateu pentru ca s-a schimbat seful de proiect, iar asta a avut alte viziuni despre motocicletele sport. 1000 rr este mult mai "silentios" pentru ca i-au mai pus si un ax de echilibrare...pe motor sport?! iti dai seama ca asta mai inseamna 3-4 kg in plus...aiurea in fine...parerea mea e ca 929 bate 1000 rr, nu si la design...foarte adevarat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LLV Racing Postat Iunie 22, 2009 Share Postat Iunie 22, 2009 FOARTE TARE....asta nu am mai auzit-o....probleme de cuzineti pe 929si 954... da' cate milioane de km avea domnu'?! si in plus...la cati km schimbai uleiul...sau in fine cei care au avut-o inainte....?! am avut 929,am avut 1000rr...diferenta sincer este foarte mare...culmea in favoarea lui 929 cu 1000 rr honda a cam dat-o in rateu pentru ca s-a schimbat seful de proiect, iar asta a avut alte viziuni despre motocicletele sport. 1000 rr este mult mai "silentios" pentru ca i-au mai pus si un ax de echilibrare...pe motor sport?! iti dai seama ca asta mai inseamna 3-4 kg in plus...aiurea in fine...parerea mea e ca 929 bate 1000 rr, nu si la design...foarte adevarat! Nu am spus ca absolut toate se strica din motivul asta. De curiozitate cand mai ai drum pe la service-ul Honda intreaba-i pe mecanici cam cate 929 sau 954 vin cu cuzinetii in batista si o sa vezi ce-ti raspund. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aalpine1 Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 929/954 - posibil sa aiba probleme la "linie" din cauza la uilii excesiv Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adi_passs Postat Iunie 23, 2009 Share Postat Iunie 23, 2009 ba voi sinteti nebuni. am pus si eu o intrebare si voi mai aveti putin si va luati la bataie. ce aveti ma nebunilor ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 fight fight fight Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 (editat) AM PUS SI EU CEVA POZE... O SA MAI PUN POZE DUPA CE O SA PUN SUPORTU DE NUMAR HOME MADE SI SEMNALE INTEGRATE IN STOP Editat Iunie 24, 2009 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Iunie 24, 2009 Share Postat Iunie 24, 2009 AM PUS SI EU CEVA POZE... O SA MAI PUN POZE DUPA CE O SA PUN SUPORTU DE NUMAR HOME MADE SI SEMNALE INTEGRATE IN STOP mai bine iti dai jos suporturile alea de la toba. arata mai fain fara aluminiu ala acolo, sau ce material ii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
need for speed Postat Iunie 25, 2009 Share Postat Iunie 25, 2009 capac monopost 1000RR. Faceti un pret daca va intereseaza si e al vostru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandrus Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Am si eu o intrebare, poate parea stupida, asta e... Care sunt diferentele intre 600RR 2005 si 600RR 2006 ? Conform specificatiilor de pe site-ul Honda US, wheel base mai mare la 2006,, turn circle mai mic, si cam atit. Insa, conform wikipedia, sunt identice. Totusi, furtunele de frina de la Goodridge difera, au cod diferit. Are cineva idee care e adevarul ? Exista sau nu diferente ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 din cate stiu eu,nu sunt. au acelasi manual service, toate partile sunt interschimbabile. daca or fi coduri diferite or fi produse ce nu se mai fabrica inlocuite cu variante compatibile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alexandrus Postat Iunie 26, 2009 Share Postat Iunie 26, 2009 Asa stiam si eu, acuma....or avea etrierii diferiti, sau pompele de frina, chiar nu am idee. Here, pagina 10 : http://www.goodridge.net/uk/pdf/motorcycle...idge_mc_app.pdf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
psycho_vox Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 mudguard puig nefolosit pt 600rr 2005-2006 daca intereseaza pe cineva http://www.bs-motoparts.de/Hinterradabdeck...rz_p3895_x2.htm pret 400 ron Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SirFaq Postat Iunie 27, 2009 Share Postat Iunie 27, 2009 Hey lume....si eu am tot un CBR 600 RR din 2006....Arrow, halogene si cam atat mai tre sa pun un duble bubble si in rest e stok! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 29, 2009 Share Postat Iunie 29, 2009 hai noroc... ia ziceti si voi... care e buba cu statorul de la 1000 rr din 2004? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iunie 30, 2009 Share Postat Iunie 30, 2009 ia sa vedem acum.. adica acum sa vad ce motociclist cu bunavointa imi sare in ajutor....am si eu nevoie de un capac monopost pentru 1000RR din 2004 sau care se mai motriveste pe acolo... sa vedem cine are buna vointa si incredere sa mi-l lase cateva zile ca sa pot sa fac si eu unul... adica sa imi fac o matrita dupa el dupa care sa imi fac eu ....care vrea, are buanvointa si incredere... las ceva garantie daca e nevoie si dau si o sticla de vin dupa ... acum sa vedem ... ce oameni saritori si binevoitori sunteti... mersi .... id:smenu4you 0741920148 multumesc stef Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 vai ce saritori si amabili sunteti.... la placinte inainte la razboi inapoi... daca ziceam ca dau un mic si o bere asa ca e ziua mea sau cu orice alta ocazie .. sigur sarea cineva.... aici se vede cum gandesc oamenii si cat de saritori sunt motociclisti... in fine nu mai conteaza... restul e tacere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 SAlutare! Vreau sa stiu si eu de la cineva care are motocicleta Respol, sau care a avut...ce culoare e trecuta in talon...am gasit niste carene repsol pentru a mea...si as vrea sa stiu dak pot sa mi le pun fara sa mai schimb talonul...in talon la mine e trecut culoarea rosu-negru.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 SAlutare!Vreau sa stiu si eu de la cineva care are motocicleta Respol, sau care a avut...ce culoare e trecuta in talon...am gasit niste carene repsol pentru a mea...si as vrea sa stiu dak pot sa mi le pun fara sa mai schimb talonul...in talon la mine e trecut culoarea rosu-negru.... imi pare rau sa fiu eu cel care iti da vestea rea.... nu poti sa ii pui carenele alea... eu o am tot rosu cu negru dar cand m-am dus la rar... am pus niste colant pe ea sa fie multi colo si asa e trecuta in carte si in talon.... deci acu daca iei carenele alea... ori ii zici lu nenea cu cascheta ca ai dat-o pe jos si nu ai ajuns la rar ... ori mergi frumos la rar si o treci in carte multi color ... nu o sa coste foarte mult. suceers Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DragosTE Postat Iulie 1, 2009 Share Postat Iulie 1, 2009 imi pare rau sa fiu eu cel care iti da vestea rea.... nu poti sa ii pui carenele alea... eu o am tot rosu cu negru dar cand m-am dus la rar... am pus niste colant pe ea sa fie multi colo si asa e trecuta in carte si in talon.... deci acu daca iei carenele alea... ori ii zici lu nenea cu cascheta ca ai dat-o pe jos si nu ai ajuns la rar ... ori mergi frumos la rar si o treci in carte multi color ... nu o sa coste foarte mult. suceers ok...merci mult de raspuns! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate