alinbugnar Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) la kawa cand am mers sa imi i au eu vara trecuta nu aveau decat rosu ,galben , albastru de la probolt.....si oricum erau descompletate pret pe surub 5 ron,iti poti comanda (te pot ajuta eu )daca vrei ceva anume eu eram gata a imi comand iti recomand de la lightech su foarte tari sunt mai rezistente ca probolt si sunt si mai scumpe te poti duce la bardak caci de acolo vroiam sa le si comand ,eu pierdusem 4 suruburi si imi stateau pe creier sa le vad alta culoare ......dar pana la urma le am gasit la vreo 2 sapt si nu m am mai incuracat sa le comand ...la ei toate suruburile de carena erau set vreo 110 euro pret de catalog. mai bine mergi la Bricostore sau Praktiker si iti iei cu 5 lei pe toate ... eu aveam pe R1 vreo 7 modele de suruburi, am avut nevoie de 3 imbusuri si 2 surubelnite ca sa dau jos carenele. am luat cu 12 lei doua seturi... cu siguranta se gasesc si pt RR (numai sa nu ceri vanzatorului suruburi pt carene ) Editat Martie 12, 2010 de alinbugnar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Hello!Am un RR din 2003 si am nevoie sa-l cobor vreo 3cm. Amortizorul e deja setat pe minim si nu ma ajuta. Ma gandeam ca singura solutie ar fi un kit de coborare. A folosit cineva asa ceva pe RR? Conteaza marca? Risc sa-i stric ciclistica? Multumesc! Incearca sa faci amortizorul mai moale inainte sa cumperi kit de coborare. Parerile sunt impartite cand vine vorba de kit si ciclistica. Am auzit faze de genu "am folosit kit de coborare, dupa 4 zile pe serpentinele de la Cheia am ratat curba si am facut accident". Da ce inaltime ai de nu ajungi.la asfalt? 600RR nu mi se pare inalta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 (editat) Amortizorul este setat deja pe minim dar la 50 de Kg cat am eu este irelevant. De ratat curbe mi-e si mie teama, de aceea ma intereseza parerea unuia care are asa ceva pe motoreta. Deci: anyone? Editat Martie 12, 2010 de Pushu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brembo Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 vai ce discutie...kit-uri de coborare gasesti si pe net si mai mult ca sigur si la honda e logic ca asta e solutia pt tine daca nu ajungi jos. daca "inmoi" amortizorul se duce p.... ciclistica, n-are legatura cu coboratul pe de alta parte esti sigur ca daca umblii la inelele de reglaj de la arc nu poti s-o cobori cat ai nevoie?! pe fatza treaba e simpla...umblii la "triple clamp" si iti reglezi furcile la cat e nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
laurtm Postat Martie 12, 2010 Share Postat Martie 12, 2010 Eu am avut pe RR cand l-am cumparat kit de coborare. Era mai joasa cu vreo 2-3 cm si avea omologare TUV in Germania. Si sidestanderu' era mai scurt cu vreo 2 cm decat cel original. Nu influenteaza ciclistica daca nu umbli si o dereglezi tu. Dupa ce montezi kit-ul reglezi suspensia conform stilului de condus sau conform manualului si totul e in regula. L-am dat jos ca mie nu-mi trebuia. Cumparasem motoru de la o femeie si pt. ea era montat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Martie 13, 2010 Share Postat Martie 13, 2010 SALUT CINE ARE 190 PE SPATE LA CBR600RR DIN 2004 , VREAU SA STIU DACA SE POTRIVESTE 190/55 SAU 190/50 CARE STIE DACA SE POTRIVESTE SI CE ANUME MERCI Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 14, 2010 Share Postat Martie 14, 2010 (editat) Baieti.. am o geaca faina... care o vrea o dau la un pret bun... e si de vara si de toamna .. protectii umeri coate spate... perfecta pentru in oras... am pus si poze... care e interesat ... call me.. e cu o marime mai mare.. de aia o dau ... e XL mere la cineva care are 85-90 kg si peste 1,75- 1.90 Editat Martie 14, 2010 de Sokatu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XELIBRI2007 Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 SALUT CINE ARE 190 PE SPATE LA CBR600RR DIN 2004 , VREAU SA STIU DACA SE POTRIVESTE 190/55 SAU 190/50 CARE STIE DACA SE POTRIVESTE SI CE ANUME MERCI nimeni nu stie ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bau-bau Postat Martie 17, 2010 Share Postat Martie 17, 2010 se potriveste... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Martie 20, 2010 Share Postat Martie 20, 2010 Azi nu e nici o intalnire, nu iese nimeni? Am chef de plimbareeeee! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bughyman22 Postat Martie 21, 2010 Share Postat Martie 21, 2010 Salut am si eu o problema !!!! dupa iernat mi-a cazut bateria de tot de unde pot cumara si eu o baterie pentru o Honda CBR600 RR din 2006 si cam la ce pret Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 Salut am si eu o problema !!!! dupa iernat mi-a cazut bateria de tot de unde pot cumara si eu o baterie pentru o Honda CBR600 RR din 2006 si cam la ce pret call me hai cu vara aia rea 30+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
firewing Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 hai cu vara aia rea 30+ Da friguros mai esti... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 22, 2010 Share Postat Martie 22, 2010 (editat) nu vezi esentialul! cate fete or sa stea cu blugi la 40 grade? doar cele pe care oricum nu vrei sa le vezi Editat Martie 22, 2010 de Cosmo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 23, 2010 Share Postat Martie 23, 2010 nu vezi esentialul! cate fete or sa stea cu blugi la 40 grade? doar cele pe care oricum nu vrei sa le vezi heh nu vb de asta asfalt ca;d guma calda .... etc etc hai cu varraaa Mesaj completat heh nu vb de asta asfalt cald guma calda....concediu.....maree ...soare... etc etc hai cu varraaa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Last Shadow Postat Martie 24, 2010 Share Postat Martie 24, 2010 SALUT CINE ARE 190 PE SPATE LA CBR600RR DIN 2004 , VREAU SA STIU DACA SE POTRIVESTE 190/55 SAU 190/50 CARE STIE DACA SE POTRIVESTE SI CE ANUME MERCI se potriveste.. am avut eu montat pe un 2005 iar acum am 190/60 pe un rr 2007... singura problema e ca trebuie sa ridici 1 cm aparatoarea, dar asta se poate rezolva foarte simplu Mesaj completat se potriveste.. am avut eu montat pe un 2005 iar acum am 190/60 pe un rr 2007... singura problema e ca trebuie sa ridici 1 cm aparatoarea, dar asta se poate rezolva foarte simplu am uitat sa mentionez ca eu il folosesc doar pe circuit, nu cred ca dimensiunile astea sunt omologate pentru utilizare stradala la motorul tau. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 ce face lumea in weekend ? hai cu varaaa !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cosmo Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 festivalul scrumbiei aici. dupa o tura pe afara merge o burta pusa bine la cale vad in semnatura ta ca poti aduce piese de schimb. niste burti(carenele de sub motor) de 600rr 07-08 poti aduce? eventual un pret? ideal ar fi niste carene de 08 rosii, daca nu, orice culoare, chiar si putin zgariate (cat timp e doar vopseaua luata), ca vreau sa le fac vopsesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Marooni Postat Martie 25, 2010 Share Postat Martie 25, 2010 Am auzit ca exista o intalnire de CBR-isti (sau exista sezoanele trecute). Stie cineva cand si unde se intalneste lumea? Am o mica problema la motor si as vrea sa mai schimb niste impresii, poate i s-a mai intamplat cuiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Joi la ora 19.00, chiar si mai devreme putin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 A venit Busg Bunny la mine cu niste piese un schimb de ulei si chestii de astea. Urmeaza opinci , bujii si placute acolo nebunie si cheltuiala..... Hai cu vara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pushu Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Vand cauciuc fata SH - Pilot Power 2CT rulat 5000Km - 100RON /index.php?showtopic=500128 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gsm Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Va rog mult, stiti unde pot gasi maneta de ambreiaj de la 600RR din 2003? Ori iau asa, ori le schimb pe amandoua...dar nu mi`ar conveni...bani..timp..servis...bla bla. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sokatu Postat Martie 26, 2010 Share Postat Martie 26, 2010 Va rog mult, stiti unde pot gasi maneta de ambreiaj de la 600RR din 2003? Ori iau asa, ori le schimb pe amandoua...dar nu mi`ar conveni...bani..timp..servis...bla bla. Multumesc anticipat! de la mine . asa ... call me!!!( numai noi) OEM sau titax Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TriluLiluL Postat Martie 28, 2010 Share Postat Martie 28, 2010 Cine stie sa-mi spuna unde gasesc codul de la culoarea motocicletei la un RR din 2004? E undeva sub o carena, din cate stiu. Dar nu stiu exact unde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate